IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
1.7.2008
Tilastot
Käyntejä: 2 733 (1.7.2008 alkaen)
Koko
4 jäsentä
Poikia: 4 (100 %)
Keski-ikä
23,5 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Poikien keski-ikä: 23,5 vuotta
Ylläpitäjä
Palikkakooki
Valvojat
Vosku, Palikkakooki

Jäsenet (4)

VoskuPalikkakookiseppoiivari333
« Uudemmat -

VoskuKirkidian pöllöLuonut: VoskuTorstai 02.04.2015 15:48

Samaan aikaan väkivaltaisuus kasvoi Israelissa. Israelin väki pyrki tuhoamaan libanonilaiset. He jakoivat kampoja, jotka ampuivat laseria pään läpi. Laser sulatti peniksen joka lävisti koko kehon, meni sydämeen ja tappoi miehen.


Rakastettu tohtori Schicklgruber kuuli mitä oli tapahtunut, ja vaati saada robottikamman (laserohjattu kirurginen kyborgikampa) tekniset tiedot. Niitä ei hänelle luovutettu joten jäi vain rikoksen tie.

Schicklgruber anasti robottikamman piirustukset ja rakensi itse mallin RX-10. Kammalla oli siivet ja se pystyi lentämään kuin lintu.

Tohtori ymmärsi kykenevänsä kostamaan kaikille, jotka olivat häntä vastaan rikkoneet. Neroudellaan hän voisi jopa vallata Kirkidian tai koko maailman! Naapurimaat nauroivat ajatukselle ja nimittivät robottikamman Kirkidian pöllöksi.
Saatanan pitkä perjantai alkaa Grotesque Galleryn biisillä Raajaton albumilta Smertheim:
Rakastettu tohtorimme Schicklgruber on määrännyt Dieselgradiin kansalaisten suojaksi poikkeustilan. Kaupunkilaiset tullaan keräämään Smertheimin kaupunginosaan, joka suljetaan. Alueelle tullaan levittämään vaaratonta kaasua, jonka hengittäminen on täysin turvallista. Kirkidian hallitus muistuttaa, että poistuminen alueelta tullaan tarvittaessa estämään voimakeinoin.

VoskuAika on taas koittanutLuonut: VoskuTorstai 06.09.2012 23:58

Kirkidian pöllö palaa todellisuuteen

VoskuHyvää uutta vuotta!Luonut: VoskuSunnuntai 08.04.2012 04:17

Uusi vuosi uudet kujeet jep. Nyt puheenaiheina: perjantainen hölläily sekä datafaksi. Mistä se johtuu Matti, että sä et oo enää Nykänen. Voitko luottaa SäästöPankkiin Aina?

SEIS SYNTINEN JA KOHTAA KIRKON KIROUS!

VoskuHyvääLuonut: VoskuTiistai 08.03.2011 20:14

Se on kevät tuloillaan ja kohta jo pääsiäinen!

Mutta eipä nuolaista ennenkuin tipahtaa, nimittäin asioilla on myös varjopuolensa. Ulostelisän unohtanutta rangaistaan, ei parane lepra niin penalta kuin partaraneltakaan. Tärkeintä on laaja-alainen tarkastelu keskittyen vain ja ainoastaan negatiiviseen inhorealismiin, jota voidaan soveltaa myös ja kin. Kaikessa.

Jos nyt vain maltan pysyä paikallani enkä yllytä itseäni hötkyilemään, ne ei ehkä löydä. Löytäminen jättää jälkensä eikä ota jos ei saa koskea.

VoskuJosLuonut: VoskuMaanantai 28.02.2011 13:33

Jos rakentaa loputtomasti saamatta mitään valmiiksi on saamaton. Päättymätön tie on kuitenkin pyöreä.

Viime yönä maailma kaipasi pelastusta uhkaavalta maailmanlopulta. Koska moni ei jaksanut vaivata mieltään moisella, piti minun toimia. Kuvan mukainen lintu ja kissa piti viedä Hankoon estämään kaiken loppuminen. Kissa ja lepakko oli valmiina, mutta Hankoon ei päässyt helposti, sillä aseistautunut Dimmu Borgir vartioi tietä Tammisaaren kohdalla.
Kysyin itseltäni onx tää jotai veriroiskeläppää. Mausta puheenollen arvioin että enteellinen muttei liian julmettu etteikö voisi sanoa saatanalliseksi. Ilme kertoo kuitenkin enemmän kuin

hahhah, olen jumala!

Ainiin huomenna alkaa perstechniquen opetteleminen...

VoskuTour H1N1Luonut: VoskuTorstai 05.11.2009 00:08

Tuomo ja joku random sammakko

Kohta puolin nähdään H1N1 kun ollaan Hyvää makkaraa etsimässä. Leikkaus lienee melko valmis joten eipä tässä paljojakaan enää tarvitse ootella, pistetään nyt vielä vähän harjoittelumateriaalia aluksi.

VoskuKirkidian energiaLuonut: VoskuTiistai 16.06.2009 15:53

Et saa maistaa tätä
Löysimme Kirkidian itäisen ja läntisen osan erottavan aidan rippeet sekä jäänteet Kirkidian energialaitoksesta. Kuten tiedämme, Kirkidian pöllö tuhosi voimalaitoksen. Pääsimmekin ihastelemaan ja kauhistelemaan pöllön aikaansaamaa tuhoa, joka yllätti groteskiudellaan. Lisää saamme nähdä loppukesästä/alkusyksystä alkavassa GroteXplorers-dokumenttisarjassa.
« Uudemmat -