IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
13.7.2008
Tilastot
Käyntejä: 636 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

Akkis[Ei aihetta]Luonut: AkkisPerjantai 02.10.2009 16:33

Mua masentaa taa syksy. ei kiinnosta mikää.. vituttaa kaikki kauhee stressi.. tekis vaa koko aja ve täää päää täyteee.. mut ei tänäänkää mitää missää :O :SSS kiitos taas rakas päiväkirja kun taas kuuntelit

Kuukkelisku[Ei aihetta]Luonut: KuukkeliskuTiistai 15.09.2009 10:36

AAaaa.

Tyhmää ku aina näytän ni kamalalta, ja kouluun saisin kohta lompsia. Toisin sanoen naapuriin.

Narska tulee joko tänään tai huomenna ja jää yöks :) Piristystä ankeeseen arkeen. Vittu haluisin vaa painuu pehkuihin ja nukkuu nii kaua ku haluun. Ehkä tää o jotai pientä masennusta vai mitä, mut väsyttää nii helvetisti ja haluis nukkuu lisää. 8 tuntii ei oo tarpeeksi!

ASDFGHJKLÖÄ Se yks vois vastata jo koska se tulee >:( Eiks se tiiä et vihaan odottamist? Kuitenki mokoma vaa nuQ parhaillaa ku sil alkaa vast illal koulu...

Jotain hyvää, sain ton vitun lukupäiväkirjan luettua. Ah mikä autuus. Ei enää tarvi koskeakaan toho kirjaan pitkällä tikullakaan, (paitsi silloin ku se pitää kirjastoon palauttaa, mut ohan tässä aikaa.)

Miten piristyis kouluun...?

Mussuify(Tonin käskystä xD)Luonut: MussuifyKeskiviikko 26.08.2009 17:49

Rakas Päiväkirja.
Tänään oli sellainen päivä ettei kerta kaikkiaan vaan tehnyt mieli tehdä lasangnea Toni-kullalleni, ja hänelle tuli siitä erittäin paha mieli. Aamen.

JUICEPOKSRakas päiväkirjaLuonut: JUICEPOKSLauantai 04.10.2008 22:39

Tänään töissä minua kutsuttiin herraksi ja Nalle Puhiksi. Näin sanoivat Elle (5 vuotta) ja Oula (4 vuotta). Mielestäni olen yhä vielä nainen, sillä minulla on tissit sekä pimppi, minulla ei ole pippeliä (tosin käteni haiskahtaa hieman penishielle) ja mielestäni näytän suhteellisen naiselliselta.
En ole myöskään aiemmin nähnyt itseäni Nalle Puhimaisen lihavana, mutta tänään katsottuani peiliin aloin pohtia asiaa uudemman kerran ja ehkä minun pitäisikin laihduttaa vähän.

Rakkain terveisin
Tiina

Ps. Minusta tuntuu, että olen vähän rakastunut yhteen Tuomas-nimiseen poikaan, mutta en tiedä hänen tunteistaan minua kohtaan ja en oikein uskalla tehdä aloitetta, mitä minun pitäisi tehdä?
« Uudemmat - Vanhemmat »