IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
16.7.2008
Tilastot
Käyntejä: 279 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

PihasieniMIKÄ BOOGIELuonut: PihasieniLauantai 06.11.2010 20:35

ENS LAUANTAINA RÄJÄHTÄÄÄÄÄÄÄ RRRRRRRAUH !!!!! KOSKA SAAN ELÄMÄNI TAKASIN JA KAIKKI MUUTEN TULEE JA VETÄÄ NAAMAT KOSKA JUHLITAA SVENSKA DAGENIA VÄHÄ MYÖHÄS (ainii hyvää svenska dagenia) JA EIKS OO KIVA KU MÄ SAAN SUT TUNTEMAAN JOTAIN SAIRAS ÄMMÄ SÄ NAUTIT TÄSTÄ !!!!!

toinen juttu. mä oon järkyttyny. en muista kuka tän linkitti mut ei ollu kivaa etsin sut käsiin !!!!!



elisiis.... jos haluutte lukee ehkä maailman kummimman sarjakuvan, jossa harrastetaan homoseksiä, työnnetään ase arseen ja ammutaan, herätetään mällillä takas henkiin ja pannaan lisää (wtf), hiplaillaan toisen sisäelimiä samalla ku vähän yhdytään, pannaan tosiaan sit kuollutta jätkää, raiskaillaan yms muuta mukavaa NIIN ILMOTELKAA IHMEESSÄ !

kaurakahviVoi jes! Ihanaa!Luonut: kaurakahviKeskiviikko 15.04.2009 08:29

Näin tässä hetki sitten kuvia...

1. miehestä, joka on jäänyt katujyrän alle (rintakehä vellinä, pää levinnyt ja haljennut otsan kohdalta, aivomassaa valunut ulos)...
2. itsemurhapommi-iskun jälkiä kadulla (mm. mies, joka tuijottaa keskellä auki revenneitä ruumiita kättään, joka on aika lailla pelkkää lihamurskaa)...
3. miehen, jonka naaman toukat oli syöneet...
4. miehen, jonka naama oli mädäntynyt ja valunut alas, ja jonka silmät muistutti valunutta paistettua kananmunaa.


Yritin poistaa kuvia päästäni YouTubettamalla Vinushkan PV:n, kirjoittamalla ficin ja katsomalla vanhoja dirufanservicevideoita (Kaorun crotchgrab, Totchi/Kyo Hydran livessä, joku muu vielä päälle) mutta KIVA KUN ON NOI LÄÄKKEET VIIDELTÄ PÄIVÄLTÄ RÄSTISSÄ NIIN NYT ONKIN SITTEN AIKA IHANA OLO JA KAIKKI MITÄ NÄÄN ON NOI EDELLÄMAINITUT.

Voi vittu.
Oikeasti, luulin, että pääsisin nukkumaan valot pois päältä.
Hehehehehehe.
Ei tuu kesää.
« Uudemmat - Vanhemmat »