IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
21.7.2008
Tilastot
Käyntejä: 636 (1.7.2008 alkaen)
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 6
Keski-ikä
30,2 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 30,2 vuotta
Ylläpitäjä
Irbe_
Valvojat
Irbe_

Jäsenet (6)

pyttiIrbe_^HoNeY^^habbohotel_girlShannaS
« Uudemmat - Vanhemmat »

cMINDYmut koska maireus on naurettavaaLuonut: cMINDYPerjantai 02.10.2009 14:13

Ja ne jotka kaiken tietää
ne sanoo tuo on Prinsessa Jää
se varmaan hileitä hengittää
ja se kaikesta selviää

Desmodontidoe[Ei aihetta]Luonut: DesmodontidoeTorstai 08.01.2009 17:58

"Miten joku noin pieni ja suloinen voi olla noin kylmä ja kostonhimoinen? Olet myös toisinaan melko vittumainen.."
Ha ha! Niinpä, miten kummassa. Ehkä juuri siitä syystä, että on pieni ja suloinen. Enkä nyt suoranaisesti sano olevani kylmä ämmä tai mitenkään tyly. No okei, välillä ja ihan hiukan, mutta suurimmaksi osaksi vain ja ainoastaan olen rehellinen ja totuus sattuu.
Totuus sattuu usein ja lujaa ja joskus se tulee ihan yllätyksenä nurkan takaa ja tyrmää kerta laakista kurkipotkulla, mutta minkäs sille voi. Allekirjoittanutkin tietää, miltä tuntuu kun yht' äkkiä kumahtaa -ja lujaa.
Ei se ole niin vakavaa ja yleensä siitä toipuu ja homma muuttuu paremmaksi, sillä yleensä siitä ottaa opikseen ja jossei ota voi suoraan valmistautua seuraavaan otteluun. Sehän sitten onkin jo jokaisen aivan oma valinta. Kyse on kai myös siitä, osaako nostaa leuan uudestaa pystyyn iskun jälkeen.
Homma riippuu aika pitkälti myös siitä, miten lujaa on uskonut siihen, mikä ei kuitenkaan ollut totta. Joskus voi käydä myös niin, ettei ihmistä saa hereille, vaikka miten ravistelisi. Nyt voi takertua myös siihen seikkaat, että kaikki on niin kovin suhteellista.
Ei ole vedetty mitään selkeitä rajoja. On lakeja ja sääntöjä, mutta poikkeuksetta niistäkin löytyy porsaanreikiä ja yleensä kaikki on sovellettavissa.
« Uudemmat - Vanhemmat »