IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
22.7.2008
Tilastot
Käyntejä: 225 (1.7.2008 alkaen)
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 1 (17 %)
Poikia: 5 (83 %)
Keski-ikä
29,5 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 29,5 vuotta

Jäsenet (6)

-toy-töhöilijäNightQuest-Susa-Tuze
« Uudemmat - Vanhemmat »

ErQKriisiLuonut: ErQMaanantai 15.07.2013 00:20

En yleensä erityisesti välitä kirjoittaa henkilökohtaisista asioistani nettiin, mutta nyt koen, että minun on se tehtävä. Olen kokenut elämässäni suurta vääryyttä vuosien saatossa, lähtien kaljuuntumisesta koulukiusaamiseen ja talousongelmista tyylitajuttomuuteen, mutta tällä hetkellä saatan olla elämäni suurimman kriisin ja huolenaiheen äärellä.

Uusissa Coca Cola -pulloissa ei ole minun nimeäni.

Okay, pystyn ymmärtämään sen, ettei Erikiä ole siellä. Eihän se ole tietty kauhean yleinen nimi Suomessa verrattuna muihin pullojen nimiin, mutta entäpäs Erkki? Ei näy vain sitäkään Cokisten etiketeissä.

SAATANA! Erkkejä on Suomessa noin 73 000! Esimerkiksi kylläpähän tuo perhanan Daniel (12 000) tai Miska (vajaa 2800) ovat saaneet nimensä pulloon, vaikka niitä on paljon vähemmän! Erkkejä ja Erikejä löytyy - Suomessa on itse asiassa jopa kolme Erik-nimistä naista! Miettikää sitä! (siihen en ota kantaa, olenko yksi näistä kolmesta)

Siitä, miten nimet päätyvät pulloihin, ei ota selvää Erkkikään. En nimittäin ota ainakaan minä. Ehkäpä Robin (2600) tietää!

Olen lisäksi huomannut pulloissa sellaiset "nimet" kuin Äiti ja Sisko. Sanonpa vain, KUINKAKOHAN MONTAA ÄITIÄ TAI SISKOA SUOMESSA ON?

Erkit ovat hienoja miehiä. He ansaitsevat saada tunnustuksen ja saada nimensä Coca Cola -pulloon. Minä en lepää, ennen kuin tämä virhe korjataan.

Erkit, liittykäämme yhteen ja taistelkaamme suuren, globaalin yhtiön mielivaltaa vastaan.

Ps. Tiesittekö, että Kymenlaaksossa toimii Erkkien etunimiyhdistys? Tiedänpähän, minne ottaa yhteyttä, jotta ihmisoikeuteni toteutuisivat.
dmdjlhöldvmkesdjcxmnde dölbmnfkxlmnl ökme dvmndjk möf

Biletetään Erkin kanssa Sinin lähes siistissä mut haisevassa kämpässä!! Vanhukset hakee meille juomista eli siis Sini ja Petra!! POPITETAAN JUSTIN BIEBERIÄ!!!! <33 <3 <3<3<3<3<3<3<3

Erkki on elämäni mies!!! - ERQ
« Uudemmat - Vanhemmat »