IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 1289 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
217 jäsentä
Tyttöjä: 108 (50 %)
Poikia: 109 (50 %)
Keski-ikä
31,2 vuotta
Otos: 158 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,3 vuotta

Jäsenet (217)

EemiilmaleiinaMorsanisoJarimakeelaCarebearveko_Humppa_Veikko_Sex_appealemilman-säpinä-DinUsGiRääzzmimuuu_Dee_NeiTiGrOOve
« Uudemmat - Vanhemmat »
Googlen tuottamien tilastojen mukaan Kouvolan historian suurimman musiikkitapahtuman, Vappugospel XXL:n sivustolla (http://xxl.vg) on käynyt yli 30 000 kävijää sen jälkeen, kun uusi sivusto julkaistiin 1.11.2010. 30 000 kävijän raja rikkoutui eilen 15.12.2010.

- Onhan 30 000 kävijää ihan mukavasti. Sivuston ja bändien julkaisu, Terapian julkaisu sekä seurakuntien lipunmyynnin alku näkyvät hyvin kävijäkäppyröiden piikeistä, naureskelee tiedotus- ja markkinointivastaava Markus Janhunen.

Tilastoihin synnyttää pientä virhemarginaalia muun muassa se, että useat ihmiset saattavat käydä sivustolla käyttäen samaa tietokonetta, ja toisaalta yksi ihminen voi käydä sivustolla useilta eri koneilta. Vaikka virhemarginaalin täsmällisen suuruuden arviointi on vaikeaa, tilastoista voidaan kuitenkin päätellä paljon.

- Google ei selvästikään rekisteröi jokaista sivun latausta samalta koneelta, ja tämän voi todeta esimerkiksi ränkkäämällä selaimen päivitysnappia ja katsomalla, päivittyykö sivuston kävijälaskuri samaa vauhtia.

- Olisi todella mielenkiintoista tietää, miten moni yksittäinen henkilö on joskus nähnyt sivuston, mutta sen selvittäminenhän on käytännössä mahdotonta. Tilastojen voidaan kuitenkin ajatella kertovan aika tarkasti, miten monelta tietokoneelta sivustoa on katseltu, Janhunen pohtii.

Amesyhy.Luonut: AmesPerjantai 12.03.2010 15:10

mä oon sickness.
de e int hauskaa.
ja har int någo ana tekemist en at mesettä tessankaa
o ja har nälkä.
men ja vågar int fa ti köke nä mutsi imuroi dit o hon e helt huippufitti åter -.-
man sku kanske kuna börja på dedä moddaföredragenii, mutku ei jaksa
vem vil nu höra om någo människorättenheettejä o homoja?
ja har sjuukt halssenis.
så ja ha eti strepsilsii hela daan
vittu de e jännää me sekakieltä :D ainaki mun farbrorin mielest :D han tajuu aldri va ja talaa nä de hyppii uta finska ti svenska o tvärtom fem gånger varje meeningiss. de e kiva. svedut ei tajuu oordiakaan va ja talaa o suomalaistollot fattaa int heller mitään. o näköjään e de vaikeeta ti fatta fasten man kan bååda språåkkenit eriksee.
« Uudemmat - Vanhemmat »