IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
2.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 2 955
Koko
78 jäsentä
Tyttöjä: 72 (93 %)
Poikia: 6 (7 %)
Keski-ikä
28,1 vuotta
Otos: 65 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,6 vuotta

Jäsenet (78)

Iris90Tipsy`Zerocco[-marii-]|tekLa|]JohAnNa[hottisdaa_92_j3nni_YolleKata1982SuperGirl^^-Kiisa-amiinaHapero`__butterfly__Deijaz
« Uudemmat - Vanhemmat »

heidieveliinaaa[Ei aihetta]Luonut: heidieveliinaaaMaanantai 16.07.2012 16:31

Sama vanha ikkuna. Sama vanha patteri.
Näen onnellisia ihmisiä, jotka pääsevät pois. Käsikkäin.
Eräät jopa suutelevat.
Minä vain istun ja katselen. Annan sekuntien, minuuttien ja lopulta tuntien kulua.
Nuoruudesta kuuluisi nauttia.
Ei olla sairaalassa. Ei tarvitsisi pelätä. Ei tarvitsisi miettiä kuolemaa.
Elämä hakkaa välillä ihmisiä.
Silloin tällöin pienenpieniksi siruiksi. Niinkuin minut.

emmiuhh- ;ssLuonut: emmiuhhKeskiviikko 22.09.2010 21:19

eilisen pv maannu sairaalassa ;ssss no sit mut laitettii sielt kotii ja näi nii pää on edelleen kipeä vaikka annettiin vaikkka mitä lääkkeitä ;ssssssssss
Juuh eli viikon verran nyt sitten vierähti
jälleen kerran Jorvin sairaalassa. Tällä kertaa
tosin puoli viikkoa teho-osastolla apu hapella ja loput
vuode osastolla.
Oli yli 40 asteen kuumetta, keuhkoissa tulehdus
sekä nestettä, verenpaine tosi alhainen, tulehdusarvot
yli 350, verenmyrkytys, munuaisarvot tosi huonossa hapessa,
keho ihan kuihtunu ja tulehdusta muissakin
sisäelimissä yms yms yms.
Sanoivat vaan, että jos olisin päivää myöhemmin lääkäriin
mennyt, olis luultavasti ollu jo myöhästä..

Että semmosta. Nyt pitäis vaan sitten lepäillä melkein kuukaus
ja syödä vitun moiset antibiootit.. Huoku.

Onneks tuli sitten lähdettyä ettei käynny sen enempiä, mutta
ei taudin riskit vielä ohi ole.. Pienemmästäkin oireesta on
samantien lähdettävä takasin sairaalaan. Toivotaan parasta.. :s

Kouvolaan takasin ens viikolla. Eli jos täällä en joudu enää sairaalaan
niin keuhkotutkimukset jatkuu sitten vielä Kuusaan arvauskeskuksessa
kuukauden päästä.

Semmottista...

jenxuHei kaikki!Luonut: jenxuTiistai 17.03.2009 16:54

ku niin moni on tätä nyt kyselly nii päätin kirjottaa sen sitte tänne!

Elikkä minut hakkasi miespuolinen henkilö tossa 14.3.09 Vantaalla jonka jälkeen suora yhteys malmin sairaalaan. Siellä sitten otettii kaiken maailman kokeita ja testejä sekä kuvattiin että olenko kunnossa. Pääsin nukkumaan siinä 03.00 yöllä ja herätys olikin sitten 05.30!

Hoitajat tuli mun huoneeseen ja käski puhaltaa onneks tää neiti ei puhaltanu ku reilut 2 promillee, no siinä sit oli pakko mennä suihkutilaan pesemään veret pois hiuksista ja kasvoista. 06.00 ambulanssi tuli hakemaan mut, siirto töölöön sairaalaan jossa sit muutaman kauniin yön viettelin.

Kasvot on turvoksissa ja mustelmilla. Silmät ovat aivan verenpunaiset. Ja muutenkaa en näytä yhtään terveeltä, suoraan ku kauhuleffasta.

Kiitos niille mun ihanille ystäville ja sukulaisille jotka jaksoivat tulla piristämään vuoteen äärelle:
Ira,iskä,janna,rape,osku,äiti,visa,dille rakas,riia, jenna ja kumppanit . Kiitos myös nikille oikein paljon ku jaksoit tulla katsomaan!<3 Ja kiitos oskulle ku olit mun seurana ne vaikeimmat hetket! Ootte ihanii!<3

Tällä hetkellä olen äidin luona kotihoito muodossa ja kuten moni tietää niin mulla on kielto liikkua tuolla ulkona, kiitos lääkkeet ja muut! Mua siis ei tulla näkemää vähää aikaa missää, ellette itse tuu kattoo mua tänne äidin luokse! Näillä menetelmillä mennää ainaki pari viikkoo jos alkaa kasvojen väri ja ilme muuttua niin jatkossa ehkä pääsee tuonne ulos raikkaaseen ilmaankin .



Tässä siis tietoa kyselijöille! ei jaksa eriksee kaikille kirjottaa ..
mun vauvakuume laskee tasaseen tahtiin joka ma ti ke to ja pe
joo elikkä pääsin itte keskiviikkona pois sairaalasta,ja kuinka ollakkaan nii veli ajo torstaina kolarin.siltä murtu käsi ja jalka ja se leikattiin eilen yöllä vaasan sairaalassa,mutta sen käestä on mennyt hermot,ja siks se siirretään huomenna tampereelle..katotaa meenkö kans sinne tampereelle mukaan ja mietin ny täl hetkellä että jos jumala on olemassa nii miks v***s se sallii kaiken tän paskan että ku toisesta ongelmasta pääsee nii toisee takertuu...näi meillä,kuis teillä?Nii ja roni itki siel vaasas ku se muisti mitä martin oli sille sanonu:"muista roni,vaikka meet minne nii mää oon sun kans"

Tintesairaala....Luonut: TinteTorstai 25.09.2008 00:22

tulin jälleen sairaalaan,ja heti kun tulin,sain spiiraa,ja sen jälkeen menin odottamaan.Sitten tuli verikokeiden ottaja,ja kun verikokeet oli otettu,jouduin menemään röntgeniin.Kun tulin röntgenistä,odotin hetken,ja lääkäri tuli taas kuuntelemaan keuhkoni, ja sanoi että sun keuhkot ei kuulosta todellakaan normaalilta, ja käski mennä taas odottamaan.Odotin taas noin puoli tuntia, ja sen jälkeen lääkäri kuunteli taas keuhkoni, ja antoi spiiraa,ja sanoi että röntgenkuvat oli ihan hyvät.No onko vaikea arvata mitä sitte..sain odottaa taas sellaset puoli tuntia,ja kun puoli tuntia oli mennyt hoitaja antoi mulle kortisoonia,ja sanoi että joudun sisälle sairaalaan,kun äänet keuhkoissa on niin ihmeelliset.Kun olin ottanut kortisoonin, hoitaja pyysi mua odottamaan vielä hetken,että ne saa osastolla kaikki valmiiksi.odotin noin vartin ja lääkäri haki mut osastolle.Kun olin osastolla, vaihdoin vaatteet,söin,ja sitten hoitaja tuli antamaan spiiraa,ja laittoi sellasen jutun sormeen,joka seuraa sykettä ja veren happi-pitoisuutta.Meni sellasen puoli toista tuntia,ja hoitaja tuli ottamaan musta nieluviljelyn,että onko mulla joku bakteeri kurkussa,joka aiheuttaa mun keuhkoille tän paskan.
Ei toi spiira taaskaan oikee auttanu,taas vinkuu keuhkot.Nyt alkaa tympäsee ku nuo lääkkeet ei toimi, ja syke on korkea.toivotaan että tää tästä.nyt katon idolsia ja vuorossa on rovaniemen koe laulut, ja näkyihän sielä tuttukin.Ville Mäkipelto,ja harmikseni ei hänen laulua näytetty tv:tä.Melkein heti kun idols oli loppu,tuli Roni ja Toni käymää.Aluksi oli tosi kiva ku ne kävi,mutta roni rupes tapansa mukaan pelleilemäänn niin että hävetti.Onneksi eivät olleet kauaa.Nyt oon taas viis tuntia makoillu sängyssä,ku on niin paska olo,että ei huvita liikkuakkaa.nyt vaan ootan että jasmi tuo mulle puhelinmen,että saa edes jotankin ajan kulumaan.katon dexterii ja lääkäri tuli sanomaan että saan taas spiiraa klo. 01.00.ja sanoi että keuhkoni äänten perusteella on epävarmaa,millon pääsen pois.Nää 7 tuntia,mitä oon nyt makoillut tässä paikallani tuntii iäisyydeltä.Huomenna ootan että lääkäri tulee siinä 9-11 aikoihin,ja luultavasti silloin saan tietää mitä seuraavaksi.Mun sykekkin huitelee tuossa 150 paikkeilla,ja on aika ihmeellinen olo, mut ei auta ku oottaa aamuun että lääkäri tulee.
2.PÄIVÄ

noniin heräsin tänään klo.7. ja melkeen heti sen jälkeen tuli hoitaja,joka otti pef mittaukset,antoi spiiraa, ja antoi vaatteet ja menin suihkuun.Kun tulin suihkusta,söin aamupalaa ja sain taas spiiraa.Kun olin saanut spiiran laitoin elokuvan pyörimään.noin tunnin elokuvaa katseltuani lääkäri tuli, ja ihmetteli että keuhkoni vinkuu vaikka olin saanut aamulla jo kaksi kertaa spiiraa.hän sanoi että spiira hoitoa täytyisi tehostaa,ja lupasi tuoda taas kortisonia.Kello on 10 yli 3,ja oon kattonu nytte 3 elokuvaa,ja sain spiiraa, ja pian täytyy taas puhaltaa pef-mittaukset.Mua tympäsee se, kun en saa lähtee omasta huoneesta minnekkää infektioriskin takia.edelleen on mulla pulssi korkea,justiin tällä hetkellä 131.Taas mun henkeä ahistaa,ja pian soitan hoitajan antamaan spiiraa.


3.PÄIVÄ

heräsin tänään 7 aikaan kun musta otettiin verikokeet,ja annettiin spiiraa.sen jälkeen meni ½ tuntia niin sain spiiran.ja vaikka sain yöllä kerran,ja aamulla 2 kertaa spiiraa,keuhkoni vinkuu yhä.nyt ootan lääkäriä,tai uutta spiiraa.No,lääkäri kävi ja ihmetteli että keuhko tvinkuu yhä, vaikka hoitoa on tehostettu.sain taas kortisoonia suun kautta,ja jos se ei auta,mulle annetaan kortisoonia suoraan suoneen.käväisin äsken ulkona ja melkein heti kun tulin takaisin sisälle,sain adrenaliiniä,joka ei auttanut ollenkaan,ja hetki sen jälkeen sain kauhean kohtauksen.mulle tuotiin happi naamari, ja annettiin spiiraa.HOitaja ilmoitti keskustelleensa lääkärin kanssa ja he olivat tulleet siihen tulokseen että mulle pistetään kanyyli,ja annetaan suoraan suoneen kortisoonia.Yö hoitaja tuli antamaan mulle spiiraa,sen jälkeen happea, ja sitten hän antoi kortisonin suoraan suoneen.

jatkuu
+
« Uudemmat - Vanhemmat »