IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
20.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 841
Koko
24 jäsentä
Tyttöjä: 16 (67 %)
Poikia: 8 (33 %)
Keski-ikä
22,0 vuotta
Otos: 16 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,9 vuotta

Jäsenet (24)

^^Jonnis^^paniikkipeikko_TheTrooper_Taskuhippi_thejohanna_AnniKattigeorgesrinsessawLonkkiZAless^^Zombie^`melliInfested-pöljääJönFor2mujka
« Uudemmat - Vanhemmat »

STOOPIDWÄÄWÄÄWÄÄ.Luonut: STOOPIDSunnuntai 16.11.2008 17:52

APULANTA. <3
Purr.
Ihania.

Jonotus oli jees, en ees palellu. Mutta mun mahaan sattu kun piti nauraa. Aini, seki vielä, että kun mentiin sinne, siellä oli about 10 ihmistä ennen meitä, niin jotenki kummasti ihmisiä oli taas virrannu meidän eteen ku keikka alko..? Niin ja Jonna vähän kirjotti mun paitaan et "Toni mä oon sun kilpikonna" ja "PÖLJÄ MATO". Anyway, päästiin siihen korokkeelle ekaan riviin (loistava paikka kuvien ottamiseen ja fiilistelyyn ilman sitä tungosta btw), ja Mervi ja Minttu jäi sitten siihen alas keskelle.

Joku oksens siellä ennen keikkaa ja hyi muakin alko oksettaa. Sitten tuli Jermaine, ja ne kerto aivan vitun mauttoman vitsin, mut naurettiin sille Jonnan kans just siks. :'D Niin, ja se niiden basisti oli jopa hot. Kuvasin sitä vähän. Apulanta alotti siinä 23.25 ehkä, vaikka 23.15 piti alottaa.
Alotus oli aivan älyttömän hieno, vaikka me kyllä Jonnan kans nähtiinkin koko ajan ku ne kykki siellä piilossa :'D
Ja niillä tyhmillä oli takit päällä ja vähän kuuma. Hehee. Toni oli koko ajan siinä kivan lähellä, mut Sipe oli melkeen koko ajan Tonin takana piilossa. Jotenkin arvasin sen. Mut niin, soittivat ihanan paljon biisejä, ja olin tyytyväinen siihen, että ne ei soittanut Kuutiolta niiltä paskoimpia biisejä (Freestylemeikit, Puolet, Pakkomielle). Ne soitti Airut ja Kirous ja Ravistettava Ennen Käyttöä. <3 Niin, ja NE SOITTI JÄLJEN!!!!! Siis vuhuu, ihanaa, mahtava, parasta. <3 Ketä saan tästä kiittää? Että se on ihana biisi. Sitten ne soitti kans Madon, 006 ja Mex Tex Cowboyn. :D Olinko ees kikseissä niistä? Ja uuh ne soitti kans Mitä Kuuluu ja Viivakoodit.

Biisilista tais kokonaisuudessaan olla;

Kaikki Sun Pelkosi
Paha Ihminen
Elämänviiva
Vauriot
Viivakoodit
Ravistettava Ennen Käyttöä
Se kumibiisi :D
Mato
(tuliko tässä välissä se ihme joulusöhellys?)
Airut
Viisaus Ei Asu Meissä
JÄLKI <3
006
Armo
Mex Tex Cowboy
Kuollakseen Elossa
Kirous
Pahempi Toistaan
Kuution Palaset
Mitä Kuuluu
...Silti Onnellinen

+ Kalamiehen Toveri, mutta ei mitään muistikuvaa, missä välissä.

Nam. <3
Keikka oli siis yksinkertaisesti aivan mahtava, vaikka se ihme känninen ämmä vähän.. tanssahteli siinä mun vieressä. Loppujen lopuks se varmaan häiritsi muita enemmän ku mua, vaikka se oli siinä ihan mun vieressä.

Keikan jälkeen saatiin biisilista (jotenkin veikattiin, et Jönssin kirjottama.. :'D) ja pistettiin se puoliks Jonnan kans. Siinä luki et vika biisi ois ollu Anna Mulle Piiskaa, mut joku yleisöstä toivo Silti Onnellista.
Ostin kans Apulanta-paidan.

<3

On kuvia kivasti nyt. Ja videoita, jotka on vitun huonolaatusia.. kiva ku kamera on hajalla. Äänistä kuulu mitään. PAITSI Madossa kuuluu aina ku yleisö huus MATO. xD Nam.

Hei poijjat, uusiks ja pian?
« Uudemmat - Vanhemmat »