IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
22.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 652
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 5 (84 %)
Poikia: 1 (16 %)
Keski-ikä
32,6 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,6 vuotta
Ylläpitäjä
jossup80
Valvojat
Jantzkuuu, babjuska

Jäsenet (6)

myrskytuuliJantzkuuuMarilyn81babjuskajossup80AMJezpa
« Uudemmat - Vanhemmat »

JantzkuuuUniLuonut: JantzkuuuLauantai 26.09.2009 21:38

Näin viime yönä unta Mikosta.
Oli joulu. Siskot oli perheittensä kanssa meillä sitä viettämässä, niin kuin viime joulunkin, kun Mikko ei sitä meijän kaa enää ole viettämäs :(
Kun otin digikameralle kuvia kaikista, yhtäkkiä näin digikameran ruudusta että Mikkoki oli siellä joulua viettämäs ja oli mukana. Kun en enää katsonu kameran kautta vaan ilman, niin Mikkoo ei enää näkynyt missään.
Tajusin että näin sen vaan kameran kautta ja aloin liikkua kamera kädes ja etsiin missä Mikko on. Siellä se oli portailla. Hiljaa yritin lähestyä sitä ja huusin hiljaa Mikon nimeä. Sitten se huomas mut ja tuli lähelle ja silitti mun hiuksia ja sano että hyvää joulua sisko. Mun oli niin hyvä olla. Pyysin Mikolta että saisin ottaa siitä kuvan kameraani että kaikki uskoisivat että Mikko on meidän keskellä viettämäs joulua. Mikko oli niin iloisen näköinen. Ei sillä juhlavaatteita ollut, vaan hopparivaatteet.
Kun Mikko yhtäkkiä häipyi, menin näyttämään kuvia koko perheelle, mutta kuvissa ei enää näkynyt mitää. Kaikki ihmetteli miks olin kuvannut portaita.

Kumpa joskus voisin oikeasti nähdä Mikon enkelinä mun lähellä ja se sanois mulle ettei sillä oo mitään hätää. Onneks kuitenki näen sen nauravat kasvot ja kuulen sen naurun unissani.




Pari kyyneltä tipahtaa poskeani pitkin, kunpa rakas veli olisit täällä! <3
« Uudemmat - Vanhemmat »