IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
22.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 471
Koko
3 jäsentä
Poikia: 3 (100 %)
Keski-ikä
22,2 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 22,2 vuotta

Jäsenet (3)

_Nissan_mikzu87jukeG||
« Uudemmat - Vanhemmat »

ArkiPäivänVaras20.6'09Luonut: ArkiPäivänVarasSunnuntai 21.06.2009 21:59

Jesjes, lauantaina Palelt himaan ja siit sit kamat kasaan ja sit Papu tulikin jo hakee mut Salelle.
Siel sit Sallaa tentattiin ja juteltiin henkeviä ja öööäääöä... Pelattiin pelejä ja syötiin tortilloi (<tuuletus>) ja käytiin saunas ja pelattiin taas vähän. Sit meikattiin ja lähettiin kohti Vuokatinmaata yhelle mökille, jonne joku Sallan edellisen illan poka oli meijät kutsunu.

Sit siel mökil oli ihan jees, posse aikamoisessa juhannusfiiliksessä ja silleen.
Papu joi niiltä yhen kaljan, ku tarjottiin ja mä niiden meijän Smirrejen jälkeen olin vaan ihan kuivin suin. Sit tää meidät kutsunu heebo muuttu aikamoisen ärsyttäväks, ku se sai mm. kuulla, et oon hoppari O___o Kovin on rajoittunutta porukkaa täällä.

Sit lähettiin kylälle, ku yks toinen tyyppi (herrasmies) niin nätisti pyysi ja tää Sallan heebohan änki sit mukaan. Vammas kaikkee ja arvosteli koko ajan Sallan ajotaitoja. Sit siin Salla jo huus kurkku suorana, meinas vähän pelottaa :<
Vietiin ne tyypit mökille bäkkiin ja jotenki meille tuli sellanen fiilis, että on parempi lähtee jatkaa matkaa. Ja oikeessa oltiin. Muutama muu jätkä siitä kusipäisestä possesta tuli siihen Sallan auton viereen norkoomaan ja saatiin kuulla, että ne oli vihasia meille O_____O
Sit Salla siin tokas, et:"Nii ja miksikäs ne pojat on meille vihasia? Ei me olla mielestämme tehty mitään pahaa", tyypit sit siin oli, et:"No, kun te tulitte tänne. Voitteko lähtee? Ja mielellään heti?". Oltiin sillai:"WTF?! O___O". Sit se herrasmies kysy, et voitasko heittää se Kantikseen. Ei se sit suostunu tulee heti kyytiin. Se pyys Sallan numeroo, että oltais haettu se puolen tunnin päästä, kun se soittaa! o_o
Lähettiin sit ilman sitä.

Päästiin Kummitukseen, mentiin vessaan ja kaikilla päällä paska fiilis. Sit tää herrasmies soitti - se oli pölliny Sallan numeron siltä kusipäältä - ja kinus Sallaa hakee sen. Salla sit taipu ja lähettiin sitten tämä herrasmies hakemaan.
Se odotti siellä, minne Salla sen käskikin tulla ja autossa se sitten sano, että ne toiset pojat oli vaan jotain hölmöilly, et ei niillä oo mitään meitä vastaan. Just... O_O
Sit mentiin Kantikseen ja siellä tanssittiin ja jutskailtiin ja kyl fiiliski siin sit parani. Sitten kuulemma tämä "Sallan" kusipääheebo halus pyytää meiltä anteeks. Oltiin sillai, et siitä vaan.

Sit Henni ja Sasu toi mulle vähän lisää fyrkkaa, ku ne loppu aika nopsaan. Kiitos äiti<3

Sit Papun kans puhuttiin niist kaikist vuosista ja mäki kerroin pari asiaa, joita ei oikeestaan kukaan tiedä mun synkältä välivuosi-ajalta. Siinä sitten pidättelin itkua, ihan oikeesti yritin pidätellä. Sitten joku rupes laulaa Finlandersin Oikeesti-biisiä ja ei voinu enää mitään. Itku tuli. Eikä se loppunu. Halasin Sallaa ja halasin Paulaa ja pyyhin silmiäni siinä jajoo.
Sit se kusipää tuli pyytää anteeks, Papua se halas, Sallaa ja mua vaan kätteli. Olin siin kyyneleideni kans, et:"Joo, ei mitään". Nopeesti se kusipää löys uuden muijan, jonkun blondin joka kaikinpuolin näytti ja vaikutti kuustoista vuotiaalta bimbolta.
Sit mentiin Papun kans vessaan ja sielläkin itkin. Btw, en ollu oikeesti kunnolla itkeny vuoden nollakuus kevään jälkeen. Anteeks oikeesti rakkaat, ku nolasin teijät.

Sit ne muut kolme heeboo jotka niin inhos meitä, tuli meijän pöytään istumaan. Oltiin kaikki sillai:"Onpas hyvä ilma"-meiningillä sit siin.

Sitten lähettiin Hilebaariin ja kaikki ne mökkityypit + se bimbo tuli meijän jälkeen sinne kans.
Sit yks niistä jo istu meijän pöytään ja oli niin kaveria. Ja sitten se Sallan ex-kusipää tuli sen muijansa kanssa siihen nuolee ja sitten se kehtas vielä kysyä, et oisko Salla voinu heittää ne kaks bäkkiin sinne mökille. On äijällä pokkaa saatana!
Sit yks niist tyypeist oli meille, että:"No heruuko teiltä pillua?", oltiin siin sillai:"Joo ei", sit se oli:"Saatanan pihtarit", hupaisaa.
Sit se siin yritti viel, et jos sittenki heruis. Ja kovasti se yritti väittää, et me ollaan kuulemma mulkun tarpeessa. Joo ehkä sitten niin, mutta ei todellakaan sen tyypin mulkun.

Sit lähettiin Sallalle ja mentiin Väinölään nukkuu. Tosin mua ja Papua ei väsyttäny, joten me pelattiin sit siin Läpsyä ja sillai.

Sellanen juhannus eikä darran häivääkään! &lt;tuuletus&gt;
Ens vuodesta tulee kyl sitten niin paljon parempi! &lt;tuuletus&gt; &lt;tuuletus&gt;

_ArkiPäivänVaras_

Ps. Lauantain juomasaldo:
- Smirnoff ice x 2
- Breezer mango
- Valkovenäläinen
- Kossubasso appelsiini tuoremehulla x 3
- Tequila

Pps. Kolautin mahani portaiden kaiteeseen. Vittu, että se sattu. On nätti mustelma nyt sitten<3
Ppps. Ne jätkät oli muuten KUHMOSTA! &lt;vink&gt;

« Uudemmat - Vanhemmat »