IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
4.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 545
« Uudemmat - Vanhemmat »
jadewarriorjadesotur.jpg

We were left in this world for each other...

Tosiaan, tuli katsottua Jadesoturi kolmen kaverin kanssa(aivan mahtava elokuva). Suosittelen katsomaan, jos et ole vielä katsonut sitä! :)

Mä muuten haluaisin Pin Yu:n miekan/aseen(tai jonkun replican siitä):

01.jpg

Tappavan kaunista <3

Ja en tosiaankaan löytänyt parempaa kuvaa siitä aseesta Googlen kuvahaulla. :( En ainakaan tarpeeksi hyvänlaatuista ja -kokoista.

Lisäksi tuli pelattua Sports Championsia moninpelinä. Ja mä pääsin tekemään kahta sellaista juttua, missä mä olen hyvä; pelaamaan ja naurattamaan ihmisiä(<-parasta). Pingiksen(pöytätenniksen) tutoriaalit kertoo kaiken niille, jotka olivat paikalla. ;)

Niin ja kun oltiin menossa meille, tuli kuunneltua musiikkia(ja odotellessamme viimeisiä ennen sitä kuunneltiin Darude - Sandstorm, pienten teknisten ongelmien jälkeen :D):
  • Italobrothers - Stamp On The Ground
  • Hihihi... Se pysäytettiin mahdollisimman nopeasti. :P En nyt tiedä, kannattaako sen biisin nimeä täällä julkisesti kertoa, kun pidän sen musiikeista, mutta sanat ovat "hiukan" naisia halventavia mun mielestä. :3 No, pistetään nyt sitten kuitenkin(O_o): Felix Project - On The Floor Ja älkää sekoittako tätä JLo:n biisiin, niillä ei ole MITÄÄN yhteistä!
  • Loreen - Euphoria

Niin ja syötiin myös ruokaa kesken elokuvan kotona(Jadesoturi paussitettiin) ja ruoan jälkeen sohvalla sipsejä(Sourcream&Onion FTW!).

Siinä taisi olla suurinpiirtein kaikki. :3
« Uudemmat - Vanhemmat »