IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
6.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 415
Koko
15 jäsentä
Tyttöjä: 3 (20 %)
Poikia: 12 (80 %)
Keski-ikä
28,3 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,4 vuotta

Jäsenet (15)

KathralPummi666[ophiuchus]tphsLeereNosferatu^kahvinkeitinjonttunenMRNMThorazinedreary-ThePathalfred_thall
« Uudemmat - Vanhemmat »
Sain äsken kirjoitettua esseen. Olin ajatellut että ensimmäinen palkinto suorituksesta olisi ollut Alcest/Katatonia-iltaman keikkaliput marraskuulle, ne kun ovat jo maksettuna tiketissä odottamassa noutoa. Vaan sainkin eilen sähköpostin Levykauppa Äxästä, että tilaamani Les Discretsin Septembre Et Ses Dernières Pensées on saapunut noudettavaksi. Suunnitelmiin siis muodostui pieni muutos ja ensimmäinen palkinto saakin olla tuo levy. Toinen palkinto voi sitten olla se mainittu keikkalippu (ja kaverilta lainaan saatava PMMP:n uutukaislevy), kun kolmanneksi palkinnoksi minulle on luvattu piknik. Eli toisin sanoen laatuaikaa hyvässä seurassa, suits me, every time. ^^

lesdiscrets_septembre-et-ses-dernieres-pensees.jpg

MilanardaEhdotonta parhautta!Luonut: MilanardaLauantai 14.07.2012 19:56Ja vähän vaihtelua mun koko viikon kestäneeseen konemusailuun.

MilanardaNeverwhereLuonut: MilanardaMaanantai 26.03.2012 11:27

Olipa muuten ihan erinomainen kirja tuo. Helpommin luettava kuin vaikkapa American Gods. Jotenkin ainakin tuntui siltä. Varsin taattua Gaimania oli setti silti. iLike. Vähän hetkittäin kyllä häiritsi se tosiasia, että luin tuon SUOMEKSI?! Huutava vääryys fantasiakirjallisuutta kohtaan. Suomen kieli vain on sillä saralla aivan torso. Lisäksi kirja loppui ihan liian nopeasti kun sen luki suomeksi. Käytin tuohon aktiivisesti yhteensä noin 2,5 päivää. Se... loppui kesken. Jatkossa siis toivon mukaan löytyy setit englanniksi.

Tarttisi jollain konstilla kyllä haalia noita omankin hyllyn täytteeksi. Kun näemmä tuo ajantaju katoilee kovinkin sujuvasti noissa maailmoissa. Vaikka eipä mulla noita taida olla kovin montaa lukemattakaan enää. Graveyard Book ja Stardust taitavat olla enemmän tai vähemmän ainoat, jotka on jälellä. Kun olen onnistunut Sandmanitkin lukemaan kaikki jo. Toki nuo on kaikki kirjoja, jotka kestävät useammankin lukemisen. Ja on siitä American Godsistakin jo... reippaat kaksi vuotta?! Mihin kaikki aika oikein menee?

Yön ratoksi oon kuunnellut (naapureista kuuluvien hetkittäin hyvinkin pelottavien äänien peitteeksi) Les Discretsin uutta levyä Ariettes Oubliees, jonka hain tuossa torstaina Äxästä. Erinomainen yölevy.Jos nyt sit vaikka nukkuiskin välissä. Luonnollista mennä nukkumaan aamukahdeksalta.
Meilläpäin taivas oli syksyllä vaaleanpunainen.
Fiilistelin vähän levykäistä.
Kun mulla oli synttärit kuukaus sitten ja lahjan sain tänään, kun tilaus tuli perille asti. ^_^
Where Eagles Dare

MilanardaTuis nyt jo ne levyt!!Luonut: MilanardaSunnuntai 18.03.2012 08:17

Kärsivällisyys ei ole hyve joka minulle olisi suotu. Luupitan tätä yön.
« Uudemmat - Vanhemmat »