IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
10.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 046
Koko
16 jäsentä
Tyttöjä: 16
Keski-ikä
29,0 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,0 vuotta
Ylläpitäjä
Virac

Jäsenet (16)

duudelijasulakutaruy`Dreamer[x]Zenia`moonasjennnnupleianne82-roksu-emmy|vixenRemskånenSessan^Viracnelly--
« Uudemmat - Vanhemmat »

Rhondisyhyy oon ht )';Luonut: RhondisTorstai 27.08.2009 00:22

25.08.2009 21:48 <Agg3> att rida på en häst är samma som att leka me mat, o som gamla "sanonta" säger, hevonen on paras leivän päällä ;)

Poison-Justin's Beauty <3Luonut: Poison-Sunnuntai 16.08.2009 02:33

Paljon ollaa tamman kanssa tehty töitä, ja nyt jo huomaa suuren muutoksen vaikkei tamma kauaa mulla ole ollutkaan !

Mulle tullessaan Justiinan hampaiden väliin jäi noin sentin rako, ja mietittiin Päivin kanssa, että miten tamma pystyy edes kunnolla syömään. Soitin raspaajalle ja Jusun hampaista raspattiin erittäin paljon piikkejä pois, ja nyt hampaatkin menee yhteen !
Sekä löydettiin maailman paras kengittäjä, joka saa Justiinan ilman minkäänlaista rauhoitusta kenkään ja tamma pysyy ihan paikoillaan ! Reilu puolen vuoden projekti on kuulema siinä, että saadaan tamman kaviot täysin oikean mallisiksi, mutta kyllä se siitä :)

Kun Justiina tuli niin itkin lähemmäs 2viikkoo Jusun selässä kuinka se on menny piloille. Aluks tosiaan ei tammalta löytyny mitään muuta kun tökkivä-käynti, tikittävä-ravi ja kiitolaukka(jos sitäkään) hypittiin pystyyn, pukiteltii, ei menty eteenpäin yms. Samoin oli liinassa, useesti pääsinki haravan kanssa kentälle tasoittelemaan kamalia monttuja mitä tuli, kun Possu alko riehumaan...

Aloitettii kaikki tosi hitaasti, ensimmäiseks työstettii käynti kuntoon ja tehtiin siin paljon kaikkia harjotuksia. Kun käynti oli hyvä niin sitten alettiin työstämään ravia, että se olis rentoa ja rauhallista :) Paljon tehtiin ravissakin töitä jonka jälkeen se alko ku alkoki sujumaan ! Seuraavaks otettiin laukka mukaan, ja tehtiin siinä paljon nostoja ja pieniä pätkiä, koska tavoitteena oli vaan saada hyvä nosto ja rauhallinen laukka :) Aina kiitettiin ku onnistu ja lopetettiin työt sillain, että kaikille jäi hyvä mieli :)

Kun ratsastettavuus saatiin kuntoon niin ruvettiin tutkailee satulaa oikein kunnolla, ja se oli hiukan ahdas etukaaren kohdalta, joten se meni vaihtoon. Onneks löyty todella hyvä ja sopiva satula isosiskon kätköistä, joten ei tarvinnu satula-kaupoille lähtee ! :) <3 Satulan vaihdon jälkeen ratsastettavuus parani vieläkin paremmaks :)

Nyt tammalta löytyy kaikki askellajit erittäin rauhallisina, ei enää hypitä pystyyn ja toimitaan niinkuin hevosen pitääkin toimia ! :) <3 Ollaan nyt muisteltu kentällä paljon vanhoja juttuja mieleen ja nykysin laukkakin nousee käynnistä, mennään erittäin nätissä muodossa ja takapää sekä selkä työskentelee tosi hyvin, ei kiukutella kun väistetään eikä haravaakaan oo näkyny kentällä vähään aikaan(liinassakin siis sujuu) : DDD Muutaman kerran ollaan esteitäkin innostuttu pomppimaan, ja molemmat nautti ihan kympillä ! <3 Se on se meidän laji :)
Ollaan käyty maastossa rauhallisia lenkkejä, sekä muutaman kerran revittelemässä oikein kunnolla ;) Ja kumpikin on nauttinut <3

Tallilla on sadellut paljon kehuja, kuinka tamma on kehittynyt ja rauhottunut hirveästi ja kuinka Justiinasta huomaa, että se on nyt kotona rakkaimpien luona <3 Tamma tulee mun perässä ihan mihin vaan, yks päiväki menin ilman satulaa ja yritin mennä yhden kiven päältä selkään, ja kun yritin kääntää tammaa paremmin niin Jusu nosti jo toisen etukavion sen korkean kiven päälle ja oli tulossa kanssa sinne... Höntti tamma <3 Paljon ollaan saatu tukea ja neuvoa tallilla kiitos siitä ! (: <3 Tallille on aina ihaninta mennä, kun Jusu tulee höristen portille ja puskee oikein kunnolla aina, kun tarhaan menee (: <3

Nyt voin sanoa, että olen maailman onnellisin hevosenomistaja ! (: <3


jjalone[Ei aihetta]Luonut: jjalonePerjantai 15.05.2009 00:06

Heheh, olin tänään vähän reunoksel :DD eikä ihan niin vähääkään ;P

-Pikuerin kisahousut (ihan uus malli)
-Kingslandin kisapaita
-Equilinen kisapaita
-Kl vaaleenpunasii sukkii :P
-Equilinen sukat
-numerolappui
-Kingslandin iso matkakassi
-Bling bling roecklit

Ja "tarvittais" vielä BOT:n tallisuojat+loimi, Equilinen kouluhuopa, Kl:n softshelltakki!!!!, tretornit (ostan oikeesti syksymmällä), Equilinen saapaslaukku.. Eikä toi lista kyl lopu ikinä. :DDD

ps. huomen pikkukisat :D ja ridaan joskus yöllä -.-
« Uudemmat - Vanhemmat »