IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kaverit
Perustettu
28.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 714
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
26,7 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 26,7 vuotta

Jäsenet (2)

KaczkaHönKKis
« Uudemmat - Vanhemmat »
kohta värjätää nean hiukseet ja huomeen syysloma ♥♥viuviuviuviuu

iidavaan`[Ei aihetta]Luonut: iidavaan`Perjantai 13.03.2009 19:35

Säännöt ovat seuraavat:
1. Valitse 5 kaveriasi.
2. Etsi jokaiselle nimelle yhteisö, jossa esiintyy kyseinen nimi!
3. Haasta nämä 5 kaveriasi tekemään tämän.

-PARAMORE
-Saltsu-
-Gay
anny||
rako_pää1
ONGELMA: tykkään neasta ihan kamalasti kun se on niin kaunis ja viisas ja tuoksuu hyvältä. se on tosi liikunnallinen, sosiallinen, elää terveellisesti ja on ihan tajuttoman hauska ! nean seura on niin loistavaa, en luopuis neasta ! PIDÄ MUSTA KII NEA ! ÄLÄ PÄÄSTÄ KOSKAAN !! anteeksi jos olen takertuva kuin takiainen, mutta olet vain niin hieno ihminen<3<3<3<3 ILYNTM = I LOVE YOU NEA THE MOST :)
nimimerkki vilma nean ikuinen rakastajatar


VASTAUS: kiitos vilma, mutta... no.. koita nyt vain elää omaa elämääsi. joskus sinun juttusi menevät vähän yli ja en muutenkaan kauheasti viihdy seurassasi.. :S koita nyt vain keksiä ihan omaa tekemistä ja omia asioita. sinun ei tarvitse matkia minua kaikessa, vaikka tiedän tosin ettei vertaistani löydy tästä maailmasta - eikä koko universumistakaan.
dr. nea




ONGELMA: tässä johanna kirjoittamassa nyt. nea olet niin ihana ja hieno ihminen. kaltaistasi saa hakea toista. näin unia sinusta joka ikinen yö ja elina sanoo näkevänsä myös. olet nro 1. kauneutesi kirkastaa elämääni ja sokaistun aina kun näin sinut ! olemme hankkineet elinan kanssa aurinkolasit joissa on 1000 prosenttinen uv-suoja. nekään eivät auta. olemme ruskeita kun somalit kun kävelet ohitsemme.
nimimerkki EN-SAA-KOSKAAN-SITÄ-KENET-HALUUN

VASTAUS: toisinaan elämä potkii. aina et saa sitä kenet haluat, joskus tunteet eivät kohtaa. johanna, elina, teidän on nyt hyväksyttävä, että nea on niin suosittu... ei ihme jos hän ei halua teitä. jonot ovat kauppatorille asti. suosittelen hankkimaan TODELLA vahvaa aurinkorasvaa, vaikka tuskimpa se auttaa. monet muutkin ovat valittaneet samasta ongelmasta, olitte tosi rohkeita kun kirjoititte ! hyvä tytöt, tsemppiä ! olette nyt rohkaisseet monia muitakin tyttöjä ja poikia tässä maailmassa jotka kärsivät samasta tilanteesta. annatte toivon kipinän.
tärkeintä on muistaa, ette ole yksin !
dr. nea



ONGELMA: näin yhden tytön tänään kaupassa, hänen hymynsä tuntui valaisevan koko kaupan ja nauru raikui heleästi kuin enkelten soitto. hän oli niin ihana. en saa tyttöä mielestäni. soitin kaverille ja hän tiesi tytön nimeksi nea. voi miten kaunis nimi, kaunein jonka olen kuunaan kuullut. soitin eniroon, mutta he eivät anna tytön nimeä, liian monet ovat sitä kyselleet. nea nimellä ei enää löydy numeroita. hän on liian suosittu. kuulin jopa robbie williamsin olevan hänen kanssaan tällä hetkellä :( en tiedä mitä teen. viilsin eilen valtimot auki. olen auroran psykiatrisella osastolla tehohoidossa. sydämeni on revitty kappaleiksi, tuska on liian kamalaa. olen valmis päättämään kaiken,
nimimerkki se on ohi nyt

VASTAUS: lähden kohta mäkkiin kunhan ella ja juulia soittavat



« Uudemmat - Vanhemmat »