IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
9.10.2008
Tilastot
Käyntejä: 507
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
20,3 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 20,3 vuotta

Jäsenet (1)

sannat
« Uudemmat - Vanhemmat »
Vittu, joku vitun runkku on saatana menny ja perustanu perkele Tom Hollanderille faniyhteisön, mut sit poistunu sieltä ite ja jättäny yhteisön jäljelle niin, että nyt vaiks siel ei oo ketään, ni et myöskään voi perustaa uutta, ja se on jokseenki pehmeetä olla ylläpitämättömässä yhteisössä saatana !!!!

:DDDD

No ei mut oikeesti. Nyt en oikeen tiä, liittysinkö siihe yhteisöön vai en, ku tosiaan haluisin faniyhteisöihini Tom Hollanderin, mut on niin wammaa kuuluu yhteisöön, jossa ei oo ketään - ei edes ylläpitäjää. Miksei tääl Gallerias voi olla sellasta ominaisuutta, et jos perustaja on hylänny yhteisönsä, ni sit kuka tahansa halukas vois ottaa sen haltuunsa? Ärsyttävää.

Ja taas oli kovat huolenaiheet. XDD

Löysin Mr. Hollanderin Pirates of the Caribbean -trilogian kolmannesta osasta, At World's Endistä, ja totally fell in luuurve~ ❤❤❤ Semmonen cutie pie, että adoptoisin heti ja rutistaisin rintaani vasten ja lässyttäisin kaikkea "Aaaww~~ u are so cute 'n' small 'n'~~~" (^_____^) (≧∇≦)

Sille tulis varmaan aika tämmönen ilme: (´_`*) XDDD No onhan se tarpeeks vanha ollakseen mun isä, mut so? {*≧∀≦} Sillä on niiiiin ihana ääni, et voisin kuunnella sitä jotain tuhat tuntii putkeen. XDD

Huomaako kukaan muu tämän merkinnän olevan sellaista laatua, että sitä voisi luulla 13-15-vuotiaan kirjoittamaksi..? Noo, hälläväliä! Luulihan kaikki mua koulussaki opettajana toimiessani 14-16-vuotiaaks, että kai mulle on sallittua välis vähä fanityttöillä. XP Ja siinähän mä meinaan LOISTAN! Fanityttöilyssä siis. Aina ku kohdalle sattuu jotain ihiksiä meen ihan "IIKKK!!! APUAAA!!! IHANAAA!! ~~~" :DDD Niin, ja tällein oon kans usein: (☆▽☆)

Oonki täs just muuten työstääs mun Pretty Boys -listaa. Siihen siis kuuluu kaikki mun mielestä nättinaamat (japanilaisia siihen EI kuulu, ku sit siinä listas ei ois mitään järkee, ku ne on kaikki muutenki semmosia *poskelle-tapu-tapu* -tyyppejä - kuvanmuokkaus se muuten vasta on poikaa, joten ei voi ees tietää, miltä ne luonnossa näyttää.)

Ja siihen listaan siis kuuluu nimenomaan mun mielestä _nätit_ pojat/miehet, ei komeat, hyvännäköiset, seksikkäät jne. Ne on sit ihan asia erikseen. xD Tän listan tyypit on sellasta sorttia, joita ei vois kuvitella poikaystäväkseen, ku ne on tyyliin nätempiä ku sinä itte. (≧∇≦)

Jaa jaa... Kello tulee puol kolme. Onneks melkein väsytti ja sillee...

Sit oon koko illan yrittäny kattella Brokeback Mountain -elokuvaa, ku viimeks näin sen kolme vuotta sitten, eli sillon ku se ilmesty Suomessa. Mut oon joutunu pysäyttään sen leffan koko ajan, ku en PYSTY kattoon sitä. XDD NIIIIIN jäätävää settiä. Jo pelkästään ne lampaat saa mut kiristeleen hampaitani. :DDD Ja sit viel joku Heath Ledger, jolla on mun sydämessä erikoispaikka - hyvän käsityksen antaa se, kuinka mua ei oo viä yhdenkään sukulaiseni kuolema hetkauttanu, mut Heath Ledgerin poismeno järkytti mua oikeesti aika pahasti, ja tänäki päivänä joka kerta, ku nään sen jossain leffassa tms., mietin, millanen vääryys se oli, että yks aikamme lahjakkaimpia ja monipuolisimpia näyttelijöitä poistu keskuudestamme liian aikasi. Sit jää jäljelle vaan jotain aneemisia pojankloppeja ja hupakoita, joita vois yhtä hyvin näytellä kala.

Oho. Pienimuotoinen vuodatus. No onneks toi oli vaan sellanen "vesihana tiputtaa" eikä "pato murtu". :DDDD Oikeesti! Mun toiveammatti olis viihdyttäjä. Laulaisin, tanssisin, näyttelisin, harjottasin stand-up komiikkaa... Kaikkee mahdollista niin, että aina kuitenki viihdyttäsin ihmisiä. Mun elämän pääperiaate on aina ollu, et haluun kaikille muille hyvää, ittellä ei niin väliä. Ja oon aina halunnu, et kaikilla ois mukavat fiilikset. Niinpä oon aina kaveriporukaski ollu se viihdyttäjä - kyseiset kaverit kyllä tietää. XDDD Muutenki mua palkitsee aina ehkä eniten se, ku saan parannettuu jonku oloo tai hymyn jonku kasvoille. Mulle tulee siitä aina hyvä tunne. (^ω^) Esim. mä kuulun niihin, joista on kivampi antaa ku saada - ja nyt emme ajattele kaksimielisesti. XPP Get your minds out of the gutter! ...or was it only me who took it like that..? (●>ω<●)

Ja koska tämä merkintä ei _vielä_ ollut tarpeeksi sekava, niin palatakseni Tom Hollanderiin vielä sen verran, että tänään tulee elokuvateattereihin elokuva "Valkyrie", jossa kyseinen herra on mukana. Ja Saz aikoo ehdottomasti mennä katsomaan. (^____^) En kylläkään ensi-iltapäivänä, mutta kumminkin. Siitä onkin aikaa kans jotain hiukan reilu kolme vuotta, ku viimeks kävin leffateatterissa kattomassa elokuvan - kyseessä oli neljäs Harry Potter -elokuva. xD Mutta onko halukkaita lähtemään Sazin mukaan katsomaan "Odinin palvelijatarta"? (^^) Joutuu sitten kyllä kuuntelemaan "Iik, kato, tuolla se on!!", aina ku bongaan erään lyhyen 41-vuotiaan miekkosen sieltä... XDDD No mut olin mä sillon Potteriaki kattomassa aina suu auki, ku Tom Felton ilmesty valkokankaalle - mikä oli muuten aivan liian vähän... =DDD

Hei ookoo, kuin pitkä tää merkintä oikeesti jo on?? Mä vaan koko ajan lisään tähä kaikkee olematonta höttöö - vähä niinq irlssäki: aina suuna päänä, muttei sieltä suusta kyllä mitään järkevää tule... (>v<)

No nyt meen vekka, ni voitte huokasta helpotuksesta. Tää oli kyllä kans taas niiiin poukkoilevaa juttua, et vaikee keksii mitään otsikkookaan.. Noh, I'll come up with sumthin', I'm sure. XP
« Uudemmat - Vanhemmat »