IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
18.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 829
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Ylläpitäjä
SEPI-K

Jäsenet (2)

SEPI-K_-temez_
« Uudemmat - Vanhemmat »

Elsu--huohLuonut: Elsu-Tiistai 13.07.2010 21:34

Vittu miten teit voi oikeesti noin vitun paljon liikuttaa se et kuin vitun vittumaine mä osaan olla? Tai mite te jaksatte puhuu vittu mun tekemisist ja sähläyksist? Mä teen tasan sitä mitä MÄ haluan ja en kysy teiltä et mitä mieltä te olette siitä , se vaa et oon niin kyllästyny tähä kaikkee et mo (; mä en jaksa kattoo teijän säälittävii naamoi ja kuunella ku hyvät kaverit tulee sanomaa et "Noi on taas puuttunu sun asioihin" VOI VITTU TEITÄ PIKKUSIA KU EI OMAS ELÄMÄS TAPADU YHTÄÄN MITÄÄ NI PITÄÄ MENNÄ PUUTTUMAAN TOISTEN ASIOIHI!!!!11 vittu.. Tämä ei todellakaan tarkota kaikkii , mut 5 ihmist ainaki ;;;;;;)PUUTTUKAA MUN ELÄMÄÄN SILLONKU OMAT ON KUNNOS VITTU!
Ei vittu jotkut osaa olla nii lapsellisia (:
Nauran sulle, tiedoks vaa,
Eikä mua kiinnosta vittuakaa
Sun mielipiteet
, et pidä ne vaa sisälläs !!

MUSTATIIKERInytvituttaaLuonut: MUSTATIIKERIKeskiviikko 05.05.2010 21:34

vatsaan särkee,
kurkku kipee,
päätäki särkee.

kävin äkkii iskän kans cittaris, ei jumalauta, vittu mikä nähtävyys mä oon ku vittu pitää jäädä mulkkaa suu auki. vittu oikeesti. ei ole vissii ennen ihmistä nähnykkää, en mä nyt mitenkää erikoisen näköne oo, normaalit vaatteet ja pipo päässä ~ enkä muutenkaa jaksais panostaa nyt ulkonäköön ku meen kauppaa ostaa vesivärejä. tulkaa puhuu mielummi ku tuijotatte.

haistakaa nyt jo vittu, toivottavasti luette tän, ihkuteinicittarihengarit<3



ostin,iskä osti kartonkii ja vesivärit, ja pensseleit, pitää maalata tiinalle yksisarvinen tallinoveen ~

jjones-MORO PASKOIL !! Vol.2Luonut: jjones-Perjantai 13.03.2009 16:52

ei vittu ja lisää tulee..

eiköhä mutsi soita, että oli konejönneilt soitettu ja sanottu et meikän mopoo on viritetty ja takuut menee, enkä saa uutta konetta siihe =) JOS SITÄ LUUSKAA ON VIRITETTY, NI MISSÄKÖHÄ, JA MILLON JA MITEN ??? ei oo meikän tietoon vielä vittu ainaka tullu.. vittu mite hieno päivä !!

Gifuna[Ei aihetta]Luonut: GifunaMaanantai 19.01.2009 22:39

Vittu voitko välillä saatana olla hiljaa vaan ja kattoo sivusta. Luuletko olevasi jotenki parempi ku muut. Ja luuletko tietäväs muitten asioistaki jtn? Vaikka ei minusta tykätä ni voi sitä sitten olla hiljaa eikä jauhaa paskaa. Sinusta välillä ottasin asioista selvää. Mitä minä oon tehny että on pitäny alkaa haistatteleen vittuja kokoajan?

Olenko enään yhtä onnellinen kuin kaksi vuotta sitten? Silloin minulla oli kaikki hyvin ja oli kavereita. Menetin yhden ystävän, menetin kaiken. Voiko yksi ihminen näin paljon vaikuttaa toisen elämään? Ennen kaikki juttelivat minulle ilman että hakeudun heidän seuraan, nytten minun pitää tarkkaan hakia seurani että tunnen oloni kotoisaksi. Luulen että jotku ihmiset käyttävät hyväksi minua, joillekin olen vain ilmaa, joillekin vain pieni muru muitten joukossa. Minulle ei ole kovin usein sanottu, että minusta välitetään. Oisi kiva kuulla se siltä ihmiseltä joka oikeasti ja aidosti välittää ja on kiinnostunut.

En jaksa tätä vitun paskaa enää jauhaa. Jos ette ite tajua keitä tarkoitan ni vittu se on sille ihan sama. Tuuttepa sen kuulemaan vielä joskus. Ajatelkaa nyt vittu oikiasti mitä te haluatte elämässänne saavuttaa. Ei se oo mtn saavuttamista jos jauhaa toisista ihmisistä paskaa ja yrittää olla mukamas kaveri!! Vittu oon nii jo täynnä!!

Vittu kasvakaa jo vähäsen!!!
« Uudemmat - Vanhemmat »