IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
20.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 354
« Uudemmat - Vanhemmat »
Bill

Saapuu paikalle bemarillaan, tuijottelee hetken lohikäärmettä ja päättää sen jälkeen etsiä takaoven todettuaan, että hänen habansa tuskin riittäisi lohikäärmeen voittamiseen. Bill etsii prinsessan, kosii tätä ja he poistuvat samasta takaovesta mistä Bill linnaan tulikin.

Tom

Saapuu paikalle cadillacillaan, katselee hetken lohikäärmettä ja kilauttaa sitten hopparitoverinsa hakkaamaan yhdessä lohikäärmee, kertomatta tietenkään, että prinsessa odottaa tornissa. Tom hakee prinsessan, ajettuaan ensin muut hopparit pois, viettää tämän kanssa kiihkeän yön ja molemmat poistuvat sen jälkeen tyytyväisinä.

Gustav

Saapuu paikalle fillarillaan ja katselee hetken lohikäärmettä kunnes päättää kokeilla unettavaa nallekarhu vaikutustaan lohikäärmeeseen. Lohikäärme nukahtaa, Gustav menee linnaan, pelastaa prinsessan ja he ajavat yhdessä Gustavin fillarilla auringonlaskuun.

Georg

Saapuu paikalle tyylikkäällä autolla, astuu ulos autosta ja näyttelee lohikäärmeelle habaansa. Lohikäärme nauraa räkäistä naurua ja Georg menee vetelemään lohikäärmettä turpaansa. Sen jälkeen Georg menee pelastamaan prinsessan ja kantaa tämän autoon ja ajavat pois. Lopuksi he menivät naimisiin ja prinsessa vei Georgen neitsyyden.


Juuri näin! XD
~♥~
~♥~
Joops.

Okei, myönnän. Ekaks ku näin ja kuulin TH'sta mitään, ni katoin sillee "ihanat noi kaksoset, suloset. Söpötkin vielä.." ja hehkutin vaan niitä. Pitkään. Ja jossain vaiheessa tuli ikään kuin valaistus ja tajusin, että bändi ei oo mitään ilman rumpuja ja bassoa. Jolloin aloin hehkuttaa G-miehiä ja jäin kyllä tuijottelemaan niitä pitkäks aikaa. Joten, mä hehkutan ja fanitan tasapuolisesti kaikkia neljää. okei, ehkä iha aavistuksen enemmän G-miehiä. Mikä niissä sitte on? Emmä tiiä, Kepa on tollanen.. komee, miehekäs, habamään <3 ja Kupsu on tollanen sulonen nappisilmäinen nallekarhu ja se on selkeesti elementissään soittaessaan rumpuja <3 Ja kaksoset.. ne vaa on ihanat.

Ps. ihana toi kuva tos yläpuolel :'D
« Uudemmat - Vanhemmat »