IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
23.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 210
« Uudemmat - Vanhemmat »

ErQKuopiossa!Luonut: ErQLauantai 29.05.2010 18:58

JES! Kerrankin oikeesti tosi hyvin onnistunut reissu Kuopioon! :) Mutsi herätti joskus klo 9 et lähdettäiskö Kuopioon ja lupas antaa rahaa jos lähen. Ja sitte tuliki lähdettyä ja sain 50€! Aluks tuntu ettei koko paikasta löydy mitään.. Viimeisenä sitten Citypörssiin ja sieltä löytyi alakerran tuunausnurkasta oikeesti ehkä hienoimmat koskaan näkemäni farkut!! Ei hajuakaan et onko ne ees miesten vai naisten mut täydellisesti mun kokoa ja menee täydellisesti mun jalkojen myötäisesti ja se kuviointi... ;P AAWW

Ostin Andiamosta farkkuihin sopivat musta-valko-ruutuiset Knox'n tennarit, tällä kertaa yhden numeron isommat (43) mitä ne vuos sitten ostetut samanlaiset niin eivätpähä revi jalkoja!

Plus sen lisäksi Puijon divarista tarttui mukaan kaikkien aikojen ensimmäinen Aku Ankan taskukirja Mikki Kiipelissä neljännellä painoksella, jes! Vihaan sitä kaupoissa olevaa viidettä painosta koska sitä on uusittu ja tehty nykyaikaisemman näköinen yms paskaa kirjoiteltu "Tämä on ensimmäinen taskari!!11" joten siksi toi neljättä painosta oleva kirja oli loistava juttu!

-mirka[Ei aihetta]Luonut: -mirkaSunnuntai 23.08.2009 01:19

JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
« Uudemmat - Vanhemmat »