IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
23.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 118
« Uudemmat - Vanhemmat »
Kovistunnit, huonosti nukutut yöt, Tine, ja PEE OO ÄLÄL AA RIII.

Siinähän jo ihan kivasti materiaalia älyvapaan maanantaipäivän rakentamiseen. Ja siinä totaalisesti taas onnistuttiin. Jaape ja Taape taas asialla.

"PEE OO ÄLÄL AA RIII !"- huudot kaikuivat Hannu Krankan koulun käytävillä maanantaina 16.3.09.
Kaksi tärähtäneen näköistä ihmisparkaa pyörii ympäri koulua pitäen toisiaan käsitä kiinni, ja vingahdellen epämääräisiä "RIII!"-äännähdyksiä.
Aamulla kyseinen kaksikko sai vielä seurakseen pantterihousuisen öGliksen ja angstisen teinipissiksen kovistuntien ajaksi. Tunnit olivat vielä suht rauhallisia, mutta välitunneilla "RIII"-äännähdykset kaikuivat pahasti ympäri käytäviä ja koulun pihamaata. Ihmisten hämmästyneet/kummastuneet/epämääräiset katseet kääntyivät kaksikkomme puoleen, myös sivulliset saivat kokea tämän hauskuuden, anteeksi Essi. Emme tarkoittaneet kenellekään mitään pahaa, emme vastaa traumoista joita aiheutimme, emmekä vastaan kysymykseen "Mitä?".
8
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


Uhohtui mainita siitä miten Jaape kumppaneineen puheli kovistunneilla hevosista ja kaikesta aiheeseen liittyvästä. Siis Jaape on niin tr00 100% HEPPAHULLU! Ja ne velmu jutut.... :')
Paistovirheet leivässä ja muokkaussessiot käynnissä. Ja Jaape on vihdoin tottunut näkyyn. Vaikka se onkin jokseenkin irstas. Tai no oikeestaan aika paljonkin. Ja nyt on maanantai = kovistunnit. "Satu älä koske mun pensseliin!"

Ruokailussakin tapahtui kummia, Tinen piimät levis pöydälle ja Jenni sotki siihe sormensa.
Eikä kukaan ajattele mitään kaksimielisesti. IKINÄ !

Myyrällä oli uusi pinkki kukkapaita, ja se ei oikeen tykänny matikantunnista. Ja ruottin tunnilla Maru leikki insuliinipiikillä ja pyyhki ihanasti kätensä minnuun, myhyy nyt mie lemuan insuliinilta ja sairaalalta. :'-- ))))

Ja kaikki eivät ymmärrä sellaista verbiä kuin "härpylöinti" :')) Ja Anna ei ollutkaan radioääni. :'((
"Jätä se Joonan suu rauhaan" Myyrä tokaisi Jussille kun matikkaa opetti.
On tuo matikanopettajan työ varmasti hyvin rankkaa. Mesuavia oppilaita ja tusinoittan "lempi"nimiä.

Tällä samaisella tunnilla myös "ikiviisas" Niilo poika luuli tietävänsä maailman menosta jotakin.
"Parempi yksi vanha kuin pussillinen uusia. Se on vanha viisaus." Niilo tokaisee kesken Paloittelunhaluisenpenaalipiikittäjän ja Harppiriippuvaisenfalsettihirviön keskustelun kesken.
Tähän Falsettihirviö naurahtaa ja vastaa
"Mitä sinäkin viisaudesta tiedät, varsinkaan vanhasta?". Pian keskusteluun liittyy myös Kuivankesänkorpiorava joka hänkin vakuuttelee Niilo pojalle että tämä on nyt ihan liian nuori ymmärtämään mitään vanhasta ja varsinkaan viisaudesta.


...Ja ai että tuo matikanopettajan työ on varmasti mukavaa...

EälindirSisäisetäänet epäkunnossaLuonut: EälindirPerjantai 09.01.2009 19:59

"Anna, sisäinenäänesi kutsuu" Maru väläyttää.
"Niin" Anna vastaa epämääräisen mutinan säestämänä.
"Sinun täytyy kuunnella tämä kappale" Maru sanoo kuunnellessaan Sensoriumia.
"Sisäinenääni on epäkunnossa" vastaa Anna äkisti naama mutrulla.


" Nightwish pelastaa kaiken Epicaa ja Visions of Atlantista hyväksikäyttäen"
" Ei pijä unohtaa Leaves' Eyesia!"


"Me ollaan tanskalaista lihamureketta peltipurkissa"
Maru keksii kesken ikitylsien liikkatuntien.
"Meistä saa tanskalisen hullunlihamurekkeentaudin, oireiseen kuuluu mm. verkkonäköisyyttä, punapilkkutautia ja ihonalaisia maksaläiksiä." - Tällä mennään. :'))

Eälindir"Tää on ranskaa" :'))Luonut: EälindirMaanantai 05.01.2009 16:48

"Tää on ranskaa" tokaisi Mikael kun ruotsia opiskeli.
Kaikkea se Maru kuuleekin.
Vaikka kyllä pieni rumpalipoika nyt on kielestä erehtynyt.
Tinellä vaan porot mielessä ja kuvisope kuuntelee kovistunnin opiskelijoita korvat punaisena. Opetellaan kovistaitoja ja alistetaan saksilla, ollaan Tinen kanssa aviopari, vaikka tosin molemmilla omat irtosuhteensa mutta uskontomme kieltää eroamisen. Yhteinen lapsikin löytyy. Vaikka tosin jo varmaan kolmansilla sijaisvanhemmillaan.
Ensimmäisten kohtaloa ei muista Erkkikään, ja toiset olivatkin sitten juoppoja ja hyväksikäyttäjiä. Lapsi raukalla paska lapsuus. Ja vanhemmat vielä kovistunneilla. Ja Tinelle vaan tiedoksi, mie en vieraile eläintarhassa. Se ei näytä porolta, ei nyt kuitenkaan, vaikket sie siitä välitäkään. :'))

Jaapea ei kyllä ymmärrä kukaan. Ei se tykkää Helgestä, ei Markista ja Tookin on sen mielestä "en nyt sanoisi liian naisellinen, mutta kuitenkin...". Onko miun miesmaussa joku vika vai missäs sitte? Ja Jaapelle vielä, kyllä se Pexi on parempi ;P

Ja Anna ja Satu, EI LEEVIÄ! xD
« Uudemmat - Vanhemmat »