IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
25.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 348
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Keski-ikä
28,9 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 28,9 vuotta
Ylläpitäjä
Gorba

Jäsenet (2)

GorbaJarmoR
« Uudemmat - Vanhemmat »

oogemosyvimmät osanottoniLuonut: oogemoTiistai 31.03.2009 01:09

Terhakka aamustondis kävi kohtalokkaaksi 28-vuotiaalle thaimiehelle Phuketissa Thaimaassa.

Phuketin Vachira-sairaalaan tuotiin viime keskiviikkona mies, jolla oli harvinainen vaiva - murtunut penis.

Potilaan tarina oireen synnystä oli varsin värikäs. 28-vuotias oli aamulla herännyt harvinaisen terhakkaan aamuerektioon. Miehellä oli kuitenkin kiire töihinsä vetämään turistien liitovarjoja moottoriveneellä Patong Beachillä.

Mies kertoi yrittäneensä saada erektionsa talttumaan kuten oli tehnyt jo teinistä saakka, eli ottamalla tiukan otteen peniksestä kummallakin kädellään. Tällöin hän kuuli kauhukseen kovan napsauksen - kuin kuiva keppi katkeaisi.

- Se tuntui kuin olisin venäyttänyt lihaksen. Tosin se sattui paljon enemmän ja pian penis alkoi turvota. En aluksi kehdannut sanoa kenellekään mitään, mutta en enää kestänyt kipua, joten menin lääkäriin, nolo mies kertoi.

Kun kevyemmät hoitotoimet eivät auttaneet, täytyi lääkärin suorittaa kirurginen toimenpide ja poistaa verta turvonneesta ruumiinosasta.

Miehen tyytyväisyydeksi hänen elimensä näyttää yhä toimivan, sillä hän kertoo saaneensa pari kertaa spontaanin, tosin tuskaisan, erektion, vaikka on vasta toipumassa vammastaan.

Tohtori Rewat Wisarutwetch opastaa, että jos mies kärsii pitkittyneestä erektiosta, tulisi aina kääntyä lääkärin puoleen. Normaalisti erektio saadaan talttumaan lääkkeillä, kuten Valiumilla.
« Uudemmat - Vanhemmat »