IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
26.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 481
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1

Jäsenet (1)

amanda``
« Uudemmat - Vanhemmat »

niin-:D:DLuonut: niin-Sunnuntai 22.02.2009 21:43

Jousimies

Jousimiehellä menee aina lujaa, mutta kun viinaa
sotketaan joukkoon, alkaa meno mennä melkoiseksi tohinaksi.
Ajan- ja paikantaju katoaa, (usein myös tavaroita tai ainakin
rahaa.) Jos on hyvä päivä, illasta tulee mitä onnistunein, jos
on huono päivä, saavat sen kanssaryyppäritkin kokea
nahoissaan. Itkuhan sieltä aamumorkkiksessa voikin sitten
tulla, kun jousimies luulee ettei kukaan näe. Vasta sitten hän
havahtuu,että on nukkunut yönsä jatkopaikan sohvalla koira
kainalossa.

annikamoitupakkalakko !Luonut: annikamoiTorstai 01.01.2009 14:51

yrittää vaa nukkuu sofian sängys, sit jukka yrjöö lattial vieres nii et koko huone haisee ja alkaa itteeki yrjöttää ni sit menee eteisen lattialle nukkuu ni kissa kävelee naamalle ja sitku huitasee kissan pois ni kissa vaa käy kätee kii : ( no sit soittaa vaa mutsille et TUU HAKEE MÄ EN VOI NUKKUU MISSÄÄ no tää tulee hakee vaik kello oli puol kuus n_n

ps. nitalla oli oikeen mukavaa kiitos siitä!<3 ja toivottavasti vuosi 2009 on parempi ku 2008

NinzHyvää Uutta vuotta 2009!!!Luonut: NinzTorstai 01.01.2009 04:11

Oltiin mipen kans ikeas shoppailemas ;D
Sit vuoden vikat pomppimiset Prigil. Meni hienosti.
Camillo stressaa tallis ihan homona. Toista pelottaa ihan hirveesti toi pauke..

Tein tossa hyvää boolia. NamNam :)) . Boolia ehkä 2 litraa ja kirkasta viinaa 0,7+omppuviiniä.
Nyt paukuttelee pikkupommeja. ;P

Kiitos kaikille tutuille ihmisille menneestä vuodesta. Oon ihan vitusti kaikkea mikä ärsyttää et oon tehny ja niin paljon mist oon iloinen et oon tehny. Tänä vuonna täytänki sit jo 19. IHAN TURHA IKÄ! :D



KIITOS JA HEI<3

vinterälkää juoko!Luonut: vinterTiistai 23.12.2008 02:34

Uudenvuoden kännihoroskoopit

OINAS vetää pään täyteen tunnissa, hoippuu sitten kokon ympärillä,kourii muita juhlijoita, lopulta keksii lähteä soutelemaan tai uimaan ja hänet on pakko tainnuttaa omaksi parhaakseen.

HÄRKÄ makailee lumihangessa koko illan toisessa kädessään olutpullo ja toisessa sädetikku. Ahtaa koko illan olutta sisuksiinsa, sitten polttaa itsensä ilotulitteeseen ja sammuu.

KAKSONEN vetää kuplivaa, hilluu ympäriinsä, vonkaa ihmisiä kanssaan puskaan pyörimään, oksentaa ja jatkaa hillumista paidan helmat oksennuksessa. Ei sammu koskaan.

RAPU juo, juo ja juo, itkee, juo, juo ja juo, muistelee menneitä ja itkee, juo, juo ja juo, nukahtaa keskelle pihaa. Seuraavana aamuna taas itkee koska ei muista nähneensä ilotulitusta.

LEIJONA meuhkaa ilman paitaa,rakentaa kylän suurimman ilotulitteen, polttaa ympäristönsä ja joutuu lopulta tilaamaan palokunnan apuun. Kaljapöhnässä sitten yrittää flirttailla palokunnan ja muiden juhlijoiden kanssa.

NEITSYT juo alkuillan sivistyneesti, neuvoo muita tulitteiden sytytyksessä, lopulta meinaa saada kuonoonsa jatkuvan neuvomisensa takia, sitten ratkeaa ryyppäämään ja seuraavana aamuna häpeää heikkouttaan.

VAAKA juoruaa ja juo, sitten tekee paljastuksia ja pyytelee anteeksi, loppuillasta rakastaa koko maailmaa ja hoippuu holtittomasti viinapullo kainalossaan.

SKORPIONI aloittaa jo aamulla, skorpioni on jo puolenpäivän aikaan ihan kaatokännissä, sitä ei vain hänestä huomaa. Jutut vain muuttuvat ronskimmiksi. Uuden Vuoden yö menee rivoja ehdotellessa ja vastakkaista sukupuolta ahdistellessa.

JOUSIMIES juo nopeasti itsensä kaatokänniin, sitten kaatuu lumihankeen, polttaa itsensä saunan kiukaaseen, tökkää itseään sädetikulla silmään ja sammuu lumihankeen. Aamulla soittaa taksin ja ajaa lääkäriin.

KAURIS juo hiljaa totisena, tullessaan yhä enemmän känniin alkaa puhumaan, lopulta riehaantuu ja ehdottaa yhteislaulua (Joululaulua) raketteja ammuskellessa. Aamulla kärsii morkkista kun kouri kaverin kumppania.

VESIMIES vääntää sauna vitsat ja vastat, kokkaa herkkuaterian, huolehtii muiden hyvinvoinnista ja kun muut ovat sammuneet vetää hän koko yön kestävän humalan.

KALAT on aamusta asti humalassa,hän runoilee ja laulaa, itkee ja nauraa. Sitten loukkaantuu muiden vitseistä ja menee yksin saunaan kaljapullo kainalossa. Ja kun viimein joku saa raahattua murjottavan kalan ulos löylystä hän oksentaa loppujen rakettijen päälle.
« Uudemmat - Vanhemmat »