IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muoti ja bileet
Perustettu
16.12.2008
Tilastot
Käyntejä: 298
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Keski-ikä
22,4 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 22,4 vuotta
Valvojat
3rkkki

Jäsenet (2)

3rkkkihenkkasiis
« Uudemmat - Vanhemmat »

marcos-Työpäivän iloa!Luonut: marcos-Maanantai 14.07.2008 23:04

Oli kaunis kesäpäivä ja perhe jossa oli äiti, isä, kaksi 10 vuotiasta tyttöä ja 8 vuotias poika. He olivat lähteneet retkelle autollaan. Isä oli kuskina ja lapset takapenkillä.
Oli ajettu 150 kilometriä eli noin 2 tuntia, kunnes lapset aloittivat tappelun. Äiti rauhoitteli ensin lapsia, mutta se ei auttanut kuin hetkeksi. Sitten isä hermostui ja huusi lapsille. Silloin auto suistui tieltä ja kaikki kuolivat paitsi toinen 10 vuotiaista tytöistä. Hän joutui paniikkiin ja kaivoi kuolleen isän taskusta kännykän. Tyttö soitti hätänumeroon.
Paikalle saapui ensimmäisenä moottoripyörä poliisi. Poliisi riisui kypärän pois ja katsoi tilannetta ja mietti "mitäs helvettiä tässä nyt voisi tehdä kaikki ovat kuolleet."
Kului viisi minuuttia ja poliisi aloitti aavaamaan vyötään ja riisumaan housujaan ja tokaisi tytölle: "Tänään ei tyttö taida olla sinun päiväsi! "

Italian Roomassa oli syttynyt iso tulipalo kerrostalossa. Loukkuun oli jäänyt 2-vuotias lapsi ja palomies. Ainoa pako tie ulos asunnosta oli tulla yksi kerrallaan ikkunasta, mutta 2-vuotias ei sitä voinut tehdä. Palomies huusi ikkunasta: "Ottakaa lapsi kiinni kun pudotan hänet!". Vapaaehtoisia ei löytynyt kunnes Italian maajoukkueen maalivahti Buffon kuuli tämän ja tokaisi: " pudota pudota minä saan hänet kiinni olen maajoukkueen maalivahti! " Palomies pudotti lapsen ja Buffon sai kiinni. Kaikki hurrasivat! Buffon kiitti yleisöä, pompautti lasta maahan pari kertaa ja potkaisi lapsen taivaan tuuliin..

Nainen oli synnyttänyt lapsen. Hänen miehensä tuli katsomaan vauvaa. Hoitaja antoi vauvan miehelle. Vauva oli kapaloitu. Mies ihmettelli miksei vauva liiku eikä reagoi mihinkään. Mies antoi vauvan takaisin hoitajalle. Hoitaja alkoi paiskomaan lasta ja veripaska lensi pitkin seiniä. Sitten hoitaja tokaisi "HAHAHA sainpas kusetettua! Vauva kuoli jo syntyesssään!"


Ja nää vitsit kerto mul töis yks asiakas! :D oli leppost...
« Uudemmat - Vanhemmat »