IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
16.12.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 009
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 7 (78 %)
Poikia: 2 (22 %)
Keski-ikä
22,3 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,3 vuotta

Jäsenet (9)

krisasd-E`PMidnightWalkerhaydeeecella-lliinnddaammiaa_m4r1
« Uudemmat - Vanhemmat »

svtuMiesLuonut: svtuSunnuntai 22.11.2009 15:51

Mies on ihmislajin edustaja, jolla on siitin eli penis (ellei hän ole transvestiitti, jolloin hän on nainen). Siitin on putkilon muotoinen uloke, joka on suureksi haitaksi miehen keskittymiselle. Miehet ovat tunnetusti yhtä tyhmiä kuin puolikkaan koiran puolikkaat aivot. Tämä tekee heistä kaikkeuden toisiksi viisaimpia olentoja.

Miehen rooliin kuuluu paritella mahdollisimman monen naaraan kanssa. Ihmiset kuvittelevat usein, että tämä on helpointa saavuttaa raiskaamalla. He kuitenkin unohtavat kaksi asiaa: 1) edellä sanottu on täysin totta, 2) raiskaus ei ole mikään vitsi, ellei raiskaaminen kohdistu sirkuspelleen, jolloin raiskaaminen on ratkiriemukasta.

Kuten viime vuosisadan aikaiset autot, mieskin käynnistetään veivaamalla. Muutaman kymmenen sekunnin veivaamisella mies saadaan käyntiin, jolloin se voidaan laittaa suorittamaan erilaisia kodin pikku askareita. Tarvittaessa veivaus voidaan toistaa; toistamisen tarve riippuu miehen merkistä ja vuosimallista. Miestä käynnistetäessä on kuitenkin syytä olla varovainen: veivin liiallinen käsittely voi johtaa ns. laukeamiseen, jolloin miehellä ei ole mitään käyttöä ainakaan vuorokauteen. Toisaalta miehen saa helposti pois jaloista juuri tällaisella useamman minuutin veivaamisella aiheutetulla reaktiolla.

ELI: Mies = Nainen - Naisen logiikka + Miehen logiikka + Ajotaidot + Miespuoliset sukuelimet
« Uudemmat - Vanhemmat »