IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
28.12.2008
Tilastot
Käyntejä: 135
« Uudemmat - Vanhemmat »

_sla_Lievästi sanottuna tylsääLuonut: _sla_Tiistai 02.03.2010 01:45

Ei oo tekemistä, Helmikin karkas sunnuntai-iltana ulkomaille ;___;

Mä lähin tänään aamulla himaan Treeltä, ja kun olin menossa bussilla keskustaan niin joku mies kysy multa että " Ootko sä muuttamassa kun sulla on noin paljon kamaa?" ;D Ei mul kyl ollu ku kaks laukkua ja yks muovipussi.
Sit se ukkeli kysy kans et "ootko kutonu ton pipos ite?" ja " onks toi joku pukeutumisriitti kun sulla on toinen käsine musta ja toinen keltainen?" ( mulla oli siis eriparihanskat käsissä) Joo ei tosiaan ollu mikään pukeutumisriitti. ;DD

Sitte keskustorille bussi tuli 11.20 ja juna lähti siis klo 12.05. ( luulin tosin et se lähtis tasan 12)
Lähin sitten äkkii Anttilaan kattoo et onks siellä mustakantista This is it:iä. Siel oli mut sit en halunnukkaa sitä kun alko epäilyttää kun se oli joku limited edition. Eli olin kävelly ihan turhaan sinne Anttilalle.
Ei se muuten haitannu, mut oli tosiaan kuitenkin jonkun verran sitä kamaa ja molemmat laukut oli niin täynnä et kumpaankaan ei mahtunu ees lompakkoa ;D et piti pitää lompakot taskuissa.

Ja toinen asia mikä haittas mun kävelyä oli se et mulla on toisessa jalassa joku asentovirhe -.- astun sillä oikeesti ihan väärin sillee et se on sillee lintassa (<-- tyhmä sana) koko ajan. Oikeessa jalassa on vähän samaa vikaa.
Pitää varmaan mennä koulus terkkarille valittaa kun toi jalkaongelma alkaa jo haittaa kävelemistä. Ku olin ihan tuskissa siin vaihees ku pääsin juna-asemalla asti. Siis en ollu muuten hengästyny tai mitään mut en kertakaikkiaan enää jaksanu kävellä ku jalkaan sattu niin hitosti. Ku olin Ideaparkissa lauantaina Helmin kaa niin ei siellä kävely tuntunu jalassa yhtään. Varmaan siks ku siel kuitenkin käveli hitaammin ja aina pysähteli katteleen kaikenlaista.

No ehin siis junaan hyvin ja kaikkee ja sit ku pääsin Jyväskylään niin laitoin tavarat säilytyslokeroon ja lähdin kaupungille nopsaan ja ostin akvaarioon kasvin. Sit takas matkakeskukseen ja Hesburgeriin syömään. ( ylläri)
Mulla alkaa kohta tunkee toi roskaruoka ulos korvista, ei tehny mieli syödä siel Heses mitään, mut ku äiti käski et " Käy ny syömäs jotai ennenku tuut himaan"
Oisin mä tosin jossain muuallakin voinu syödä. Tai ehkä oli vaan masentavaa syödä yksin niin siks ei ees roskaruoka maistunu. ;D

Sit pääsin aikanani Joutsaan ja käytiin kaupassa, sit kävin ostaa Tokmannilta This is it:in ( special edition) ja mentiin sit viel kirppikselle ja sielt ostin hattivatti hiirimaton joka oli aika hieno ;D ja sit himaan.
Kotona olin kauheen energinen, join kahvii, lähin ratsastaan, sit purin matkatavarat, järjestelin vaatekaappia ja järjestelin semmosta muovista sukkapussijuttua.
Siis semmonen muovinen systeemi joka laitetaan vaik seinälle ja sit siin on semmosia pieniä pusseja joihin voi laittaa vaikka sukkia. ( mahtavasti selitetty)
Niin kiinnitin niihin sukkapusseihin maalarinteippejä joihin kirjotin vaikka " Hienot" ja siihen pussiin hienot sukat ja sit " Rumat" ja siihen pussiin rumat sukat jne.
Mulla on tosiaan ollu tylsää...

Sitten vaan katoin Täydelliset Naiset , oli hyvä jakso ( niinku aina) ja sitten .... oon vaan ollu... ja syöny ( ylläri taas)

Ei huvita mennä ees meseen. Kai mä kuitenkin nopeesti käväsen siel. ( on tääl näköjään sentään Tiia ja Janette meses <3 : D )
Ja millonkohan viimeks tein näin pitkän blogimerkinnän? NÄIN pitkän blogimerkinnän jossa kerrotaan mm. SUKKIEN LAJITTELUSTA?
Dudeee tuu jo takas ja pelasta mut tylsyydeltä -.- muuten seuraavassa blogimerkinnässä kerron jostain viel mielenkiintosemmasta ku sukista. Esim vaikka HAMMASTIKUISTA! Miten ois?

Nyt meen hautaamaan itteni johonkin. Vaikka sukkiin -.- heh heh
Mahtavaa iltaa ja hyvää yötä kaikille niille paroille jotka erehtyivät lukemaan tän.

« Uudemmat - Vanhemmat »