IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
4.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 363
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Keski-ikä
26,5 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 26,5 vuotta
Valvojat
Tyny, ^L_i_o^

Jäsenet (2)

Tyny^L_i_o^
« Uudemmat - Vanhemmat »

37mmCandlelightLuonut: 37mmMaanantai 04.01.2010 01:12

Olipa joo seikkailuja täynnä oleva uusi vuosi. Oltiin siis Tepon mökillä ja meitä oli jotain päälle kymmenen henkeä siellä. No ei siinä, kaks ekaa päivää suju oikee hyvin. Mutta sitte koitti se lähdön päivä. No, autot laitettii roikkaan joskus kolmen aikaan (?) ja viieltä ois ollu tarkotus lähteä. NO MUTTA, eihän se tietenkää mee niinku suunniteltu; toinen auto lähtee vaivatta käyntiin, mutta toinen on nii umpijäässä että sitä sai vaan työntämällä paikasta toiseen. Ja ainiin, muistinko mainita että pakkasta oli -31 astetta. Että ei ollu kauhian rapiaa.

Nooh, kaikkea yritettiin siinä, mutta loppujen lopuksi joskus kymmenen aikaan erinäisten toimenpiteiden jälkeen Tepon kummisetä tuli hinaamaan sen auton lämpimään talliin n. 20km päähän sieltä mökiltä. Osa tietty lähti mukaan, mutta minä, Minja, Marru, Aleksi ja Taru jäätiin sinne suhteellisen kylmään mökkiin oottelleen. (suhteellisen, eli siis paleli toppavaatteet päälläki) Meitä tultiin hakeen mökistä joskus puoli yhen aikaan muistaakseni ja päästiin lähteen yhen aikoihin kohti Rolloa.

Päästiin sillä jääautolla n. 40 km eteenpäin, ko törmättiin poroon. Siis kirjaimellisesti, eli soli porokolari. Ja siitä varmaan kaks sekuntia ni oltiin auton kanssa lumipenkassa. Jonne se auto sitte jäiki. :I Kaikki kuitenki selvis pelkällä säikähyksellä, että meille ei käyny mitään. Porolle kävi vähä huonommin.

No, venailtiin tunteroinen siellä autossa että tuli juurikin Tepon kummisetä hakemaan meitä ja vei loppumatkan Rovaniemelle. (ensin meinattii mennä lähellä olevaan taloon, mutta se oli niin creepy, eikä siellä kyllä kukaan tullu avaamaankaa...) Ja nyt mulla on tänään noussu kuume, ko oon ottanu vissii enemmän kylmyyttä ko ois kannattanu. Että vastusti todella pahasti tää meä matka. Ja kotona siis oltiin varmaan joskus puoli viiden aikaan.

Että tää uuden vuoden alku oli yhtä seikkailua. Loppuvuojen vois olla vähä tasasempaa ja tylsempää. :F

SaanniiHUOMENNA.Luonut: SaanniiKeskiviikko 30.12.2009 17:24

<3 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

ps. e meinaa e lainka e.

ppps. mitä kuuluuuu?

ppppps. kyl mä edelleen välitän.

ppp. m0.
« Uudemmat - Vanhemmat »