IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
8.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 91
« Uudemmat - Vanhemmat »

jagaim0[Ei aihetta]Luonut: jagaim0Sunnuntai 18.07.2010 19:54

Kaytiin tannaan hirmusella autoretkella, kesti melkeen 12 tuntia:D Kohokohtana oli ku jossain kaupungissa missa oltiin, mentiin johonki kauppakeskukseen ja siella oli Honey L Dayssin esiintymine o__o Naa kuuntelee niita ihan kokoajan ja meinasin jo perjantaina kysya, etta keita naa oikeen on:DD Mutta ei, nyt ne on sitte nahty livenaki! Ostin tannaan myos ihan simona kaikkee KAT-TUN tavaraa, ihan ihmeellista ku taalla myyaan niin halvalla kaikkee. Suomessa naista ois kiskottu ihan hirveet hinnat, mutta ah nihonin hinnat<3 Oon ostanu kaikkee muutaki ihan hirveesti; kaikkee rilakkuma surippoista pyyhkeisiin ja farkkuihin ja kaikkee ihan loistavaa tavaraa o_o

Huomenna lions clubin grillijuhlat:D Harmi, etta ne on siella aika pappoja kaite, mutta en sitte tiia tulisko niitte perheitaki sinne...... Huomennapa sen sitte nakkee 8)

Yhy perjantaina tajusin, etta en tosiaankaan tahho lahtee pois taalta. Tuntuu ainaki viela kaikki niin ihmeelliselle, etta en ymmarra, miks Suomessa ei joitain asioita tehha niin niinku taalla.

Hmmmh onneks on vasta 4 paivaa menny
« Uudemmat - Vanhemmat »