IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
15.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 312
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
22,4 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 22,4 vuotta
Ylläpitäjä
he-ka

Jäsenet (1)

he-ka
« Uudemmat - Vanhemmat »

he-kaHmm..Luonut: he-kaPerjantai 16.01.2009 01:30

Rupesin tässä miettimään, että onko nykyajan nuorilla jotain pätemisongelmia? Satun olemaan henkilö, joka ei häpeä vartaloaan ja myönnän jopa, että sitä on ihan kiva esitelläkin.

Miksi siis se on NIIN kamala asia varsinkin 13-17 vuotiaille tytöille? Jos kuvat ei miellytä niin aina voi poistua (vinkkinä vain.)

Toinen asia vielä. Olen normaalipainon alarajoilla heilumassa ja olen myös näiden neitosten (ja osan vanhemmistakin) mielestä LIHAVA. Omasta mielestäni painolla tai ulkonäöllä ei ole väliä, kunhan on sinut itsensä kanssa. Eikö? Tästä kuitenkin mielestäni saa kuvan, että nykyajan nuoret (ja miksei vanhemmatkin) ovat täysin ilman itsevarmuutta. Vai mitä mieltä olet? Monesti olen kuullut kuinka 16-vuotias tyttönen hokee, että "voi vitsi ku mä oon läski! Hyi kamala!" ja todellisuudessa puhuja on 165cm pitkä ja painaa 45 kiloa. LÄSKI? Mikä vitun läski, saatanan luuviulut! Eikö suurin vaikutus varmaan ole medialla? Miksi siis seurata mediaa?

Itse en seuraa mitään "ihanteita" kuinka laiha tai kuinka muodikas pitäisi olla. Parempi kun on vaan oma itsensä ja viihtyy omassa kropassa oli se millainen tahansa.

Kolmanneksi. Enpä minä ainakaan häpeä itseäni.

Natrium[Ei aihetta]Luonut: NatriumTorstai 15.01.2009 20:58

15.01.2009 18:44 <Kettukausi> natrium,liian laihaksi? oikeesti ei voi olla totta,tää menee jo yli mun ymmärryksen

JIPIJAIJEI, MEIKÄ ON SIT VIRALLISESTI LIHAVA. 8)))))) Oon lihava ja läski. Eihän siinä sitten.
« Uudemmat - Vanhemmat »