IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
16.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 224
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
21,4 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 21,4 vuotta

Jäsenet (1)

Boozehill
« Uudemmat - Vanhemmat »

ninamuunet..Luonut: ninamuTorstai 05.02.2009 14:36

Eli näin unta et oltiin jo lähössä rukalle, hiukan tietenki friikkinä versiona.

Oltiin Volttien ja Iitan(?) kanssa kaupungilla ja olin viemässä pulloja monta säkillistä kauppaan, mun piti piiloutua joltain ku en voinu mennä normisti viemään pulloja, vietiin ne jonku stokkan vessan sala luukun kautta ne pullot. Pihalla huomasin et mulla ei oo mitään muuta mukana ku ne pullot, menin maahan makaamaan ja hakkasin maata, en oo varma nauroinko vai itkinkö. Sitte Hanna tuli siihe et "herranjumala ninnu, mitä nää hommaat??" Selitin hannalle et mulle ei oo mitään, varsinkaan rahaa mukana.

Sitte yhtäkkiä oltiin jossai kämpässä, saatto olla muka se mökki, siellä oli hulluna porukkaa, mutten muista että ketä kaikkia, sitte sinne tuli yhtäkkiä mun unelmien mies joka oli mut jättäny mun oman turvallisuuden kannalta joskus. Se oli niinku Edward Cullen, mutta vielä paljo komiampi. Ja sitte mää vaan hengasin sen kanssa, ja mulla oli vaan joku onneton vaaleenpunanen huivi päällä. Meijän ois pitäny sitte lähtä jonnekki, ja mää vaan jäin sinne hengaan sen mun unelmien miehen kanssa.

Se oli just semmonen vitun friikki uni jossa porukka ja paikka vaihtuu koko ajan ja missään ei oo mitään järkee ku hereillä miettii sitä.
« Uudemmat - Vanhemmat »