IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
20.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 456
Koko
16 jäsentä
Tyttöjä: 12 (75 %)
Poikia: 4 (25 %)
Keski-ikä
20,9 vuotta
Otos: 14 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,7 vuotta
Valvojat
sixtyb, Ankkansta, [in]sane, Zaukkoo, Mim_ma, PoisonGirl, Vodevil, A-nnn|, suicide^^, aavikkohiekka, EMOTUS, dr-eamer, Finnegan, rosii-, Destie^, SeSerkku

Jäsenet (16)

Finnegan[in]sanesixtybZaukkooDestie^EMOTUSSeSerkkuA-nnn|Vodevilsuicide^^Mim_maPoisonGirlaavikkohiekkarosii-Ankkanstadr-eamer
« Uudemmat - Vanhemmat »
1. Listaa asioita 15 eri ihmisille, joita haluat heille sanoa.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.


1. Mahtava, jääräpäinen ihminen. Kiitos niistä parista sanasta, pelastit mut ahdistuksen ja yksinäisyyden syövereistä. Sun kanssa lähtee parhaat läpät.

2. Tärkeä asia mun elämässäni tällä hetkellä, halusit tai et. En voisi luopua susta mistään hinnasta. Oli pelottavaa tutustua paremmin, mutta sen arvoista.

3. Vaikka en haluaisi myöntää, mulla on ikävä sua ja haluaisin sut elämääni. Harmi, että asiat meni niin kuin meni. Meillä oli ihan vitun vaikeaa, mutta mahtavaa silti.

4. Meillä oli hauskaa, olis varmaan vieläkin, jos polut ei olis syystä tai toisesta ajautuneet erilleen. Oli kova pala menettää sut.

5. Sä sait mut todella usein vihaiseksi ja surulliseksi, mutta niitä hauskoja hetkiä oli vieläkin enemmän. Oon tuntenut sut ikuisuuden, mutta uusien koulujen alettua tiet erosi.

6. Me rämmittiin kauheella raivolla itsetuhon syövereistä, erinäisin tuloksin. Jos sä et silloin olisi ollut olemassa, mä en luultavasti olisi sama ihminen mitä nyt. Säkin olet onnistunut vihastuttamaan ja ilahduttamaan mua suuresti.

7. Kultapieni. Vaikka olo olisi kuinka inhottu ja yksinäinen, mä olen täällä, mulle voit heittää niiiiin saatanan paskaa läppää kuin haluat. Mä nauran sun kanssas, en sulle.

8. Susta ei ota aina selvää. Pidätkö sä musta vai et? Mä ainakin pidän susta todella paljon. Sun kanssa irtoaa hyvää juttua, kunhan löytää hyvän jutunjuuren. Kritiikki iskee naamaan, mutta on pirun hyödyllistä!

9. Taas yksi ihminen, joka on tehnyt minut hulluksi ihanuudellaan ja kauheudellaan. Yhä todella rakas. Meidän täytyisi nähdä useammin.

10. Sua mä en voi sietää. Sä teit mun elämästäni helvettiä, onneksi pääsin susta eroon, kiitos.

11. Haluaisin tutustua suhun paremmin, sä olet mukava ihminen ja lohduttelit mua kun mulla oli vaikeaa, vaikket edes tuntenut mua kunnolla. Kiitos.

12. Oon tehnyt sulle väärin, vaikka olet yksi läheisistä ihmisistäni. Toivon, että voisin ottaa tekoni takaisin, tai edes pyytää anteeksi kunnolla. Et edes näytä kaunaasi, vaikka toisinaan toivon, että näyttäisit.

13. Meillä oli hauskaa, ja yhteisiä juttuja. Sä ymmärrät mua. Harmi, ettei olla niin läheisiä enää, mitä ennen oltiin.

14. Yksi suloisimmista ihmisistä, mitä tunnen. Ylenpalttisen kiltti ja herttainen. Haluaisin suhunkin tutustua paremmin.

15. Last one... Sä olet ollut mun elämässäni aina. Sä olet mun sankarini, tiennäyttäjäni ja nyrkkeilysäkkini huonon päivän sattuessa. Sun kanssa voi puhua mistä vain.

................................
Luultavasti kohta 10 aiheuttaa kuohuntaa keskuudessanne.

aavikkohiekka[Ei aihetta]Luonut: aavikkohiekkaSunnuntai 02.08.2009 21:10

02.08.2009 17:50 <aavikkohiekka> huorapoika runkkaa suihkussa ja kuiskailee tappajapoikaystävänsä nimeä.
02.08.2009 17:51 <aavikkohiekka> ...juu
02.08.2009 17:51 <Bowie> Ei vittu Emma, mitä sä oot vetäny?
02.08.2009 17:52 <aavikkohiekka> en mitään... muuta ku kokista... XD siitä se johtuu! ja söin oudon makusta pitsaa äske O_o
02.08.2009 17:53 <Bowie> Oudon makuinen pitsa kuulostaa erikoiselta ja pelottavalta!

...jjjjooooooo
« Uudemmat - Vanhemmat »