IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
30.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 585
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
25,4 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 25,4 vuotta
Ylläpitäjä
D-Angel

Jäsenet (2)

{memmi}D-Angel
« Uudemmat - Vanhemmat »

-TiNa-Brändöturist... :PLuonut: -TiNa-Sunnuntai 10.05.2009 02:49

Jag å dante hamna bli i brändö hos hans föräldrar, han sku ju ta me motorcykeln ti stan men så regna de ju.. Å d sluta regna typ just efter att färjan hadd fari, liite onödit kanske..! Nå sen när d hadd sluta regna så fick ja åka motorcykel :P Som hårdast for vi 170..! it undra på att d kändes lite hårt..
Imårån ska ja köra dantes bil ti stan å han tar motorcykeln sin. Sen hem ti gulle<3
Ja fick träffa ester igår, hon kan prata å äta nu (bara nån matar henne förstås..) å på dagarna e hon utan andningsmaskin. Vi va där nästan en timma, å no fan sku ja ju ha vila bli dit åtminståne en timma till..! Ja e så glad att d verkar gå åt rätt håll nu..! :D Ester ska kanske få koma ti åland på besök nångång i maj också :P jeii!

D-AngelSanni 24 vee SynttäritLuonut: D-AngelTiistai 07.04.2009 19:01

Eli huomenna ois SE päivä :D Taas tulee vuosia enkä oo edellisistäkään päässy eroon. Mistä näitä vuosia oikein tulee. Hovikuskina toimii Emmi (onnee viä kerran ajokortin sannista) ja henkisenä tukena toimii Mälli-Memmi/Mäihä-Emmi (oot mulle tärkein). <3 Kiitos molemmille jo valmiiks ja kaikki muut onkin sitten vaan plussaa.

- Paljon kuvia uudella kameralla (ehkä jopa tänne muutama)
- Ruma
- Hällä
- Oksennus
- Nukkumaan

Ei muita suunnitelmia!
-Made In Hong Kong+Kaljakassi
-Vauhtiajojen liput <33
-Levykauppa Äx lähetti Erämaan viimeisen kolme kuukautta myöhässä (ei ihan ehtiny serkun joululahjapakettiin :D) koska levy oli loppunu, eikä sitä kuulemma ollu lisää tulossa. Mutta nyt se sitte ilmesty. Taidan pitää itselläni, onpahan sitten kaks niitäkin (ja koska rikoin kannen ekasta x__x)

Inkaliina^Olen Iloinen ! <3Luonut: Inkaliina^Maanantai 16.02.2009 12:04

D-AngelNoniin...Luonut: D-AngelSunnuntai 01.02.2009 17:30

Kaippa sitä täytyy tänne avautua kans, ku tonne "oikeeseen" päiväkirjaan on pari-kolme sivua tullu raapusteltua kyseisestä aiheesta. Elikkäs, jos joku ei oo huomannu niin olen jälleen kerran sinkkutyttö :D Niin siinä vaan tuntuu aina tapahtuvan... No joo, jos vaikka jättäis vähäks aikaa muille ton seurustelu jutun taas niin ei tarvii itteensä pettää ajattelemalle et oikeesti vois käydä hyvä säkä joskus. En nyt viitti sen enempää täällä ruveta märehtiin kaikella paskalla, mut siitä oon ilonen et kavereita pystytään oleen... No niin no :D Mulla ei oo mitään hätää ja varmaan toi sunnuntainen nollauskänni autto asiaan aikas lailla. Olihyvä kuosi... oikein hyvä kuosi :D Mut siinäpä se sitten olikin... :)

Sitten seuraava asia eli VOLBEAT oli kova livenä ja kylhän se jo tiedettiin. Kävi niin hyvä säkä et pääsin samaan kuvaankin.. muidenkin ku Poulsenin kans <3 Isovelikin pääsi loppujen lopuks mukaan keikalle ja oli sika hienoo. No joo on mulla muutenkin käyny flaksi tos viime viikon aikana.... muahahahahahhaa vitty mikä juttu :D Jooh oli kuitenkin hienoo ihan koko viikon. Oli joka päivä hyvä päivä!!! (Tervetuloo yheisöön kaikki!) Niin joo ja nimmaritkin sain kahelta tyypiltä, mut sitten ei enää ollu papereita lompsassa :D

Tässä tämä ens kerralla taas lisää asiaa...

Illalla Hällään laulaan karaokee! Moro!
« Uudemmat - Vanhemmat »