IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
31.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 321
« Uudemmat - Vanhemmat »

Quatermass[Ei aihetta]Luonut: QuatermassSunnuntai 01.05.2011 01:01

Big Rigs: Over The Road Racing vaikuttaa peliltä josta minä saattaisin nauttia, ainakin lukemani perusteella.

Minähän olen nössö, ja turhaudun jos peli on liian vaikea. Siksi onkin mukavaa että Big Rigsin tietokonevastustajilla ei ole aivoja, joten he eivät liikahda mihinkään. Peliin tosin on päivitys jossa vastustajat kyllä lähtevät liikkeelle, mutta pysähtyvät kohteliaasti ennen maaliviivaa.
Muutenkaan ajamisen ei luulisi olevan kauhean vaikeaa, sillä collision detectionin puuttuessa mihinkään ei voi törmätä. Painovoimakin käyttäytyy hassusti, sillä ylämäkeen ajaminen, vaikka pystysuoraan, ei hidasta menoa yhtään, ja voit rauhassa posottaa vaikka satasta(tai tuhatta, tai miljoonaa) edessä ammottavaa kuilua kohden, ja rekka rullaa sulavasti kuilun reunoja pitkin eikä lähde lentämään.

Sitten vielä se, miten peruuttamalla voi kiihdyttää loputtomasti. Siis ihan oikeasti loputtomasti:


Peliarvostelusta: Big Rigs: Over the Road Racing does, however, educate the player about physics. You see, trucks can drive very fast, especially on reverse. In fact, you can accelerate indefinitely and even the rate of your acceleration increases indefinitely. The fact that you can exceed the speed of light with a semi going on reverse is finally proof that Einstein was just a quack who didn’t know what the hell he was talking about. The concepts of inertia and friction are also complete bollocks, since nothing will ever slow you down and the very second you let go of the reverse button, you’ll go from whatever number of millions of miles you were patient enough to reach, back to zero... instantly.

Huono peli ehkä, mutta hyvä että se on tehty. Veikkaan että tuo on tuonut aivan mahdottomasti riemua lukemattomille pelaajille. Minäkin nauroin pelkästään parin videon ja lukemani perusteella niin että kurkku käheytyi.
« Uudemmat - Vanhemmat »