IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
4.2.2009
Tilastot
Käyntejä: 298
Koko
8 jäsentä
Poikia: 8 (100 %)
Keski-ikä
24,5 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Poikien keski-ikä: 24,5 vuotta

Jäsenet (8)

tööbstapsutin-cannibal-nic]_stebong_joooonaaascrowbar_kallio
« Uudemmat - Vanhemmat »
KAHDEN PÄIVÄN AIKANA:
Onko joku halannut sinua? - On vaikka kuka!
Oletko harrastanut seksiä? - Joo kunnon nastafiilis fist anaalis menot ollu, jäätävät orgiat pystyssä viimiset 48h alkaa olla veto pois!1 Ei mutta siis joo kun jotaki kyylää nyt kuitenki kiinnostaa niin hihi sain kerran melkei pimppii.
Oletko ikävöinyt jotain kovasti - Oon mää aikalailla joo, mut vaan koska oon aivan vitun nolo läski.
Mitä olet ostanut? - Röökiä ja ruokaa ja ööh.
Oksentanut? - En hyi saatana.
Soittanut jollekkin? - Jepjepjoo.
Saanut viestiä vastakkaiselta sukupuolelta? - Vittuko en tajua mikä siinä vastakkaisessa sukupuolessa on aina niin saatanan kiinnostavaa. Juuh siis kyllä hirveä sexting menossa aina kaikkien miespuolisten ystävieni kanssa pusui vaa.
Lähettänyt viestiä vastakkaisella sukupuolelle? - Joo kyllä.

MIKSI:
Miksi et seurustele ihmisen kanssa josta pidät? - VITTUAKO KAIKKI TÄTÄ KYSELEE nyt ne turvat kiinni etenki sinä paskagallup.
Miksi olit viimeksi surullinen? - Noku olin ihan ilkiä mulku.
Miksi teet tätä testiä? - No en vittu tiiä, pittäis nukkua ihan satasella eikä olla tämmönen runkkaava autisti.

VIIMEISIMMÄT:
Viimeisin automatka: Öö joskus kai se oli äksde.
Viimeisin itku: No tuossa muutama tunti sitten märisin oikein olan takaa hehhe silimät päästä ja sillee.
Viimeisin nähty elokuva: Katottii Santerin kans White Chicks hehe.
Viimeisin soitettu biisi: Ellie Goulding - How Long Will I Love You

SATUNNAISIA:
Haluaisitko nyt halata jotain tiettyä ihmistä? - HALUAISIN halata ja pussata ja kosketella tuhmiin paikkoihin hups.
Mikä on ihaninta, mitä sinulle on sanottu? - "Oot vitun ruma."
Rakastaako sinua kukaan? - No ehkä mutsi säälistä.
Oletko koskaan ollut kaverillasi ja ollut nälissäsi koko ajan? - Joo tyyliin aina koska muuallasyömiskuumotukset 5/5.
Oletko koskaan löytänyt enemmän kuin euron jostain satunnaisesta paikasta? - Joo kerran löysin kaks euroa jee.
Pystyisitkö olemaan viikon pesemättä hiuksiasi pelastaaksesi rakastettusi? - NO EN MILLÄÄN SORI. Onko tää oikiasti joku vitun kyssäri. Ei mut haluaisin kyllä tavata sen tyypin joka kidnappais tän mun kuuluisan rakastetun ja lähettäis jonku lunnasvaatimuksen mut ainoa vaatimus ois se, etten pese tukkaa viikkoon? Anteksi mitä.
Uskotko tämän hetkisten lemmikkiesi olevan hengissä vielä 10 vuoden päästä? - Ei oo lemmikkejä että lol fak ju.
4 paikkaa missä olet ollut tänään? - Ööh en oo oikiasti ollu missään muualla ko kämpillä ja kävin kaupas ostaa vähän pärinäkeittoo että aika hewi rock n roll elämä.
Kuinka monta lasta haluat? - 2,34
Mitä teet huomenna? - No aattelin ihan eka hoidella muutaman homman ja käyä vähän Lotan kanssa pyörimässä ympyrää jossai nolokeskustassa ja sit tuun bäkkii gettoon ja työnnän kielen niin syvälle Terhin kurkkuun et se tukehtuu ihan vaan koska tykkään siitä niin homona.
Tiedätkö onko sinulla ihailijoita? - No joo on kuule vitusti löytyy, koko porukka kaikki kamut Juulia presidentiks 2018 oon Suomen kuningatar. Mitä luulet.
Oletko koskaan pitänyt henkilöstä joka seurustelee? - Öö en. Tai siis no ehkä oon ollu vähän kiinnostunu tai jotain muuta sellasta nolishomoilua mut en oikiasti.

|[-windy-]|Lalalalalaaaa~Luonut: |[-windy-]|Keskiviikko 25.08.2010 00:44

Jooo. Yksi päivä taas takana. Koulussa oli ihan sairaan levoton fiilis ja ei sitten helpottanut yhtään, kun tultiin kämpille, ja pistin Biitin lukemaan näytelmän roolivuorot, joihin meidän pitäisi sitten puvustusta alkaa väsäämään näyttelijöille. Poltettu oranssi on näytelmän nimi, ja se sijoittuu 1910-luvulle. Näytelmä oli ihan mielenkiintoinen. ...Ainakin, mitä ideoita itse puvustukseen sain päähäni ''3 Näytelmän ensi-ilta on joulukuun paikkeilla.

Noh. Jokatapauksessa, hiljaisuuden välttämiseksi pistin Biitin lukemaan 40 sivuisen näytelmän tosiaan ääneen, samalla käskin Biitin yläosattomiin ja hieroin mokoman selän, kun lunttu valittaa jatkuvasti selkä- ja hartiakipuja. Homma jäi hiukan kesken, mutta kyllä minä aikakauan sain jynssätä Biittiä irstailla hierontaöljyilläni koko selän alueelta 83 En tiedä, helpottiko, mutta irstaita äänitehosteita sain<3 Ja tuskanparahduksia<3 *Sadistic grin*

Noh. Sen jälkeen katsoimme "27 dresses - Hääkuumetta" leffan. LC vibat tarttuivat tietenkin. Päähenkilömme oli Brice, ja leffassa oli Chakria, Tybsyä, Ynskiä, ja Reedkin taittiin jossain vaiheessa mainita X'D Vaikka päähenkilö Bricemme vaihtuikin jossain vaiheessa Ryzziksi, mutta ei puhuta siitä 8'''DD<3

Kerrankin ollaan saatu kulutettua aika ILMAN hentaipelejä! ...Mutta jos tässä hetken pelaisi, ennenkuin nukkumaan menenpi ;3

.... Dark tuleepi ylihuomenna seinäjoelle, ja siitä jatkamme Pännäisille ja iskän kyytillä sitten Ullavassa käydään ja Kaustisella. Että näin 8'D/

Hmmhmm. Näin tälläkertaa X'D ?
« Uudemmat - Vanhemmat »