IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
6.2.2009
Tilastot
Käyntejä: 114
« Uudemmat - Vanhemmat »

MIYARUMul on lakka loppu.Luonut: MIYARUMaanantai 27.04.2009 19:04

Enkä tiiä mistä saan lisää ;______; osis<33<33<3<...............

Juu, elikkä tänään..... Mun pitää oikeesti joskus kuvaa teille yks liikkatunti -__-" sellaasta ala-astemeininkii. Porukat seisoo samanlaisis kuteissa nrojärjestyksessä. Sit tehään joku helvetin kerta jtn vitun japanilaista aamujumppaa. Ja sen jälkeen lopputunti hypellään ympäri kenttää erilaisii hyppyi kun jätkät pelaa viereisellä kentällä tennistä... Juuu-u. On se elämä reiluu..

Haha, tänään Chikako oli tuonu kouluun sen suomikirjan, opetin niitä lausuun niitä sanoja X'DD ja Makko muisti vieläkin ku olin to opettanu sitä sanoon "Minä olen japanilainen" ;oo älyttömän fiksu ihminen 8'DD oli ihan kikseissä vieläkin siitä perjantain kättelytilaisuudesta ^^ Ja mua vituttaaaa koska YFUn tapaaminen siirrettiin helvetti 10. pväks ja sen takii en nyt sit oo menos sille Vidollin "Final"-keikalle....... On se elämä reiluu.....

Tänään oli koulussa kyllä niin lähellä ettei pinna pettäny. Kun söin yksin bentouta tajusin miten helvetin yksin mä oikeesti oon. Sit ku sen jälkeen törmäsin Makoon käytävällä meinasin hajota siihen paikkaan kun joku oikeestikin välittää ;_____;; se tais huomaa et en ollu virkeimmilläni ja vei sit mut niiden luokkaan... ah kiitos <33 Kyl se elämä on sittenkin reiluu.

Haa, äiti kysy et haluunko et se sendii mulle jjtn tänne. X'DD lakkaa kiitos <33 Mutku prkl se on NYT lopussa..!!! ;/ Pyysin sit ruokaohjeita mut mitä mä voin tehä kun näil ei oo uunii X'DD vaan sellanen mini kalagrilli.

Tänään yritin kopioida levyjä ittelleni mut ei onnistu ku mun koneeseen ei saa levyy sisään... Otoosan lupas kyl et voidaan joskus ku on aikaa kopsaa toisille levyille, mut sanoin makolle et palautan ne levyt huomenna...... On se elämä reiluu...

Tänään sain VIHDOINKIN aikaseks jtn!! SAIN PYYKÄTTYY!! aplodeja!! jos en ois tänään laittanu pesukonetta käyntiin ei ois riittäny enää sukkii huomiselle ^^"
Nim. "internet rajoittaa elämääni"
« Uudemmat - Vanhemmat »