IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
8.2.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 563
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 9
Keski-ikä
24,4 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,4 vuotta

Jäsenet (9)

siruliini||anskubansku||DURACELLPUPU``erikajau|e|jennom0i-`hennnuV3llu__
« Uudemmat - Vanhemmat »
Katoin just Twilight: New Moon :D:D:D

En sano muuta kun et TEAM JACOB ja Cullen voi.....

:D:D:D:D FUCK YOU CULLEN IF YOU HEAR THIS.

Ps. Bella is totally mentally fucked up. Bella + Cullen = </3

DaealisTwilight - New MoonLuonut: DaealisSunnuntai 21.03.2010 02:28

Tässä sitä ollaan, jälleen kaksi tuntia köyhempänä.

Sain jostain päähäni katsella Twilight: New Moonin. En tiedä mikä tähän riivasi, mutta vanha sanonta "pessimisti ei pety" ei jostain syystä ollut päällimmäisenä muistissa, kuten olisi pitänyt.

Jos kuvittelit että ensimmäisen osan glittervamppyyrit ja "lukio"-ikäiset itkemässä ja arpomassa kuin pahaisetkin 14-kesäiset emoteinit särkyneiden tunteiden perään: Toinen osa tarjoaa sitä samaa sontaa, mutta vain kaksinverroin.

Tällä kertaa sankarittaremme Bella ei enää tyydy pelkästään hiljaa paikallaan kyhjöttävään, ylisuojelevaan kiiltokuvapojuun, Edwardiin, vaan luulee haluavansa maistaa hieman tummaa ja tulista intiaaniverta. Kukapa olisi arvannut, että kunhan ensin Eetu on puolet elokuvasta nyyhkinyt hänen ja naisensa suhdetta ajaen tämän emoilullaan toisen äijän syliin, jätkästä paljastuukin eläimellinen puoli tämän repiessä nahkansa. Ja katos ville pirua, sieltä löytyi helvetin suurikokoinen susi(ei mikään ihmissusi, vaan SUSI). Animorphit ovat eri asia kuin ihmissudet, mutta mitäpä sitä turhaan nirsoilemaan, eivätpä itseään kunnioittavat vamppyyritkään kimalla auringossa vaan käristyvät tuhkaksi.

Noniin, nyt kun elokuvan järkyttävin juonenkäänne on paljastettu, voimme todeta elokuvan ilmeisimmän käänteen. Bella pogoilee kahden miehen välillä kuin epävarma teini kahden 'tykkäämänsä' pojan välillä, mennessä tullessa ja vielä palatessakin angstailee vuoroin kummankin perään ja lopulta päätyy latinaa puhuvan vamppyyrilordin eteen toiselle puolelle maailmaa.

Wait, what? Missasinko jotain oleellisia juonenkäänteitä? Ilmeisesti en. Juoni vain on näin täysin päätön tilkkutäkki. Useimmat kohtaukset ovat mukana vain näyttääkseen jokin täysin merkityksettömän käänteen Bellan romansseissa. Näyttelijöissä on yhtä paljon taitoa kuin pornoelokuvien extroissa ja he luovat hahmoihinsa syvyyksiä, jotka eivät pärjäisi edes lasten kahluualtaalle vertailussa. Kun hahmoista ainoa, jonka kanssa pystyy edes jotenkin samaistumaan, on vamppyyrien perään haikailevan angstityttären etäistä sivuosaa luotsaava yksinhuoltajaisä, voi huoletta ottaa ja nostaa perseensä penkistä ja kävellä ulos teatterista.

Kuvittelin ihmissusien mukaantuomisen tuovan mukaan uusia virkeitä tuulia täysin pystyynkuolleeseen esiosaan, mutta tämä oli turha toivo. Muutamien taistelukohtauksien jälkeen(jotka eivät ole mitään verrattuna esim. Underworldissä, Bladessa tai Matrixeissa nähtyihin) ihmissusista ei jäänyt elokuvaan kuin märän koiran epämiellyttävä haju.

Jos etsit elokuvan täydeltä esiteinistä angstiromanssia, missä yksi pillittävä rääpäle hyppii kahden miehen välillä, jotka molemmat vuorotellen itku silmäkulmassa rukoilevat tätä jäämään luokseen - Bingo, katso tämä moska.

Ensimmäinen elokuva oli kuin hatullinen paskaa. Jatko-osa on rekallinen samaa sontaa.

samffa:,(Luonut: samffaSunnuntai 29.11.2009 02:05

itkin.

belläTWILIGHTLuonut: belläSunnuntai 22.11.2009 01:30

oli tositosihyvä !

parast oli ku kesken leffan tulee kuulutus;

"äskeinen palohälytys oli väärä" , ja sinne ei kuulunu ees mtn hälytyst!
hyvä flamingo :D::D

YuugataTwilight New moonLuonut: YuugataPerjantai 20.11.2009 18:43



Aivan ihana menkää ihmeessä kattomaan<33

julietttwilight new moon ;)Luonut: juliettPerjantai 20.11.2009 16:53

med nelli <3

Viuwi^Luonut: Viuwi^Torstai 19.11.2009 08:27

Perjantai 20.11.2009 Klo 20:45

kasu_WUHUUUULuonut: kasu_Keskiviikko 18.11.2009 23:17

unohin tuuletuttaa !

liput kahdelle new moonin yöennakkonäytökseen ;--) huomenna, eli torstaina, ja perjantain välisenä yönä 00:02 alkaa näytös ja loppuu joskus kahen jälkee 8-DDD ejejejj tulee olee iha sika mahtavaa. WAUU

ja siis veveliinahan on mukanani <3

HAISTAKAA MUA BITCHES.
« Uudemmat - Vanhemmat »