IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
19.2.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 982
Kommentteja: 1
Koko
27 jäsentä
Tyttöjä: 26 (97 %)
Poikia: 1 (3 %)
Keski-ikä
29,3 vuotta
Otos: 19 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,9 vuotta
Ylläpitäjä
dannii_
Valvojat
enppi, nurmilintu

Jäsenet (27)

nööräwsMivelynkehäkukkiaJamzu_10LaRDzaPinusPineaWrathavare-dannii_enppimaiedailJemy^^nurmilintuffuUmeko||aannnni`
« Uudemmat - Vanhemmat »

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisieTiistai 27.08.2013 03:23

HALUUN JAKAA TUSKANI TEILLE, RAKKAAT GALLERIAN IHMISET.

Olin tyhmä ja menin ja ostin täyteen hintaan pokkariversion Luukaupungista. Tiiätte kai, Cassandra Claren kirja? Jonka mainos hengaa tuolla etusivun yläreunassa? Kyl te tiiätte. Just se.

Tykkään kirjasta. Se on oikeesti aika kiva, koska vaikka en jaksakaan tota saatanan kolmio/neliö?draamaa (Alec tykkää Jacesta, Jace tykkää Clarysta, ja Simon myös, ja Clary on koomalaama joka perinteiseen Mary Sue-tapaan on kaunis ja jota kaikki rakastaa ja joka osaa yhtäkkiä kaiken ja kaikki rakastaa sitä), se on oikeesti aika hienosti kirjoitettu. Siinä on paljon yksityiskohtia, ja mä voin kuvitella miltä mun huone näyttäisi jos mä kirjoittaisin tollaista, missä on noin vahvasti esillä kokonaan erilainen maailma. Joka paikassa post-it-lappuja, joissa on huomiotussia ihan vain siltä varalta etten varmasti tunnista kaikkea tärkeää.

Tykkään itse asiassa niin paljon, että voisin ostaa muutkin kirjat - paitsi että en osta, koska haluan samanlaiset kannet niihin, ja tossa mun kirjassa on leffakansi. Tässä sit vaan odottelemaan.

Tykkään myös niin paljon, että voiisn mennä katsomaan leffankin. Se on varmasti tosi raiskattu, mutta mä olen kestänyt kaikki Potteritkin, ja Feeniksin killan jälkeen mikään ei tunnu enää raiskaukselta. Leffan katsomisessa on vaan yks ongelma.

LILY COLLINS? NIINKU MITÄ VITTUA?

Jotain rajaa. Onhan Clary ihan vitun Mary Sue, mutta MITÄ VITTUA LILY COLLINS?

EEEEEEEEEEEEEIIII

mut puhutaaks täst vähän


EdhelairTaas sitä mennään~Luonut: EdhelairKeskiviikko 12.09.2012 22:56

Ensinnäkin Alec ja Magnus nirhaa miut kohta kaikkien näiden tunneryöppyjen takia... (Ja Cassandra vielä kääntää veistä haavassa vielä julkaisemattoman kuudennen kirjan pätkällä...)


Mutta mutta nyt on hirvee hinku tehdä Magnuksen cossi (en siis eilen löytäny kivoja kankaita sille ja tänään selaillu eBaytä löytäen sieltä kaikkee kivaa, en).
Ois kyll nii fab cossi että ei mitään rajaa B'D Ei pärjää tuo Jackin cossikaan sille, ei alkuunkaan xD

Mistä platform bootsit sopuhintaan? (ellei sit siskon oo ainakin näin alkuun kelvolliset)
« Uudemmat - Vanhemmat »