IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 2360 (1.7.2008 alkaen)
Koko
183 jäsentä
Tyttöjä: 105 (58 %)
Poikia: 78 (42 %)
Keski-ikä
31,0 vuotta
Otos: 130 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,0 vuotta

Jäsenet (183)

InterfereÖssi_RoosaKinGi-KebuBleXpSmiia||Disams_moEL-tombaJönssi82T3RH1PtXlarsa^siruasd^^nasu^Crästä
« Uudemmat - Vanhemmat »

_hennnajerenmatafakinsyndettLuonut: _hennnaKeskiviikko 23.11.2011 17:35

Jere täyttää vittu ens kuussa 14:DDDD
Pikku bileet:))

Huhupuhe19.12.2009...Luonut: HuhupuheTiistai 06.10.2009 01:27

loppuu mun vipit galtsus ja sillon on lauantai ja päivä ennen mun synttäreitä!

Joten lahjatoivelistaa pukkaa;

- Lisää vippii galtsuu! :D
- Joku 20 jo täyttäny vois hakee mulle viinapullon Alkosta sillo <:, ku enhän mä ees voi sunnuntaina ite hakee ku Alkot on kii :<, ja muutenki vois dokaa lauantaina mieluummin. Oon dokaamatta siihen asti!
- Lahjakortti johonki hierontaan <3
- Lahjakortti tatuointiliikkeeseen, levykauppaan, johonki kivaan vaateliikkeeseen tai ihan mihin vaaa :)

En yleensä saa mitään synttäri- tai joululahjoja keneltäkää, joten jos nyt vähän skarppaisitte mun 20v-synttäreiden kunniaks? Thx <3

siruasd[Ei aihetta]Luonut: siruasdLauantai 05.09.2009 02:07

Syntymäpäivä:
11.12.1990 (18,73)

joo.. elikkä. tulin kotio, huomaan keittiön pöydällä esitteen jossa on mopoja. Huomaan, että yks kuva on leikattu poies.. sit saan kauheen sätkyn; EI-KAI-ISÄ-MEINAA-MULLE-TOLLASTA-MOPOO-OSTAA?!?!<O_o> ja sit meen pihalle: ISKÄ MIKS TÄSTÄ ON LEIKATTU KUVA POIS?!
isä: no.. se oli sellanen ku mä toin tän.. mutta ! kattoppas tätä mallia, tää on aika hieno! tuol ois myynnis sellane, ja ajattelin että siitä voisit tykätä, mutta kummiski päätin näyttää sulle tota kuvaa ennemmin ennenko meen sellasta ostaan.. &lt;virne&gt;

ensiks epäilen isää et se on suunnitellu ostavansa mulle crossin mun selän takana, mut sit sainki kuulla, et se aikois ostaa sellasen komian kyykyn. joten, my bad kun en luottanu isään. tosin yhes vaihees luulin, et se aiko aiheuttaa mulle sykärin, ko oli leikannu sen kuvan siitä... sellane hemmetin ruma mopo, kävin netista kattomas saman esitteen ja näin sen kuvan ja säikähin PAHASTI! &lt;virne&gt;

ja kaikkia taas kiinnosti.. &lt;kieli&gt;

duudeliTÄNÄÄ KAIKKI DOKAALuonut: duudeliLauantai 20.12.2008 18:24

bileet alkaa klo 20 feverissä ja jatkuu missä millonki ja niin kauan ku jalat kantaa !

SOITELKAA JOS OOTTE MESTOIL :)


---


Saija = Tapasitko Saijan seurakunnassa? Vai trance -reiveissä? Ota siitä nyt selvää...

JJJenni`Jousimies. Luonut: JJJenni`Lauantai 13.12.2008 04:11

Onnetarten lempilapsi, Jousimies, on eläinradan optimisti, valloittava idealisti joka elää täysillä ja hurmaa mennen tullen kanssakulkijansa maailmanmatkoillaan. Hänen päänsä on täynnä suuria unelmia ja hän sukeltaa suin päin seikkailuihin niin ihmissuhteissaan kuin työelämässäänkin. Ja jostain kumman syystä, syvimmistäkin syövereistä hän kömpii aina jaloilleen, tarvittaessa yhä uudelleen ja uudelleen.

Jousimies janoaa Jumalten salaisuuksia, haluaa ymmärtää, nähdä ja kokea kaiken itse. Hän matkustaa paljon, vähintäänkin nojatuolissaan, ja usein löytää myös kumppaninsa vierailta mailta. Hän rakastaa filosofisia pohdintoja ja on kiinnostunut uskonnoista - ja opettaa mielellään näkemyksiään myös toisille. Hän on erittäin älykäs, mutta kärsimätön - ja saattaa siksi sortua saarnaamaan omaa totuuttaan toisille.

Jousimies hymyilee paljon ja on hurmaavan avoin. Jos haluat rehellisen mielipiteen, kysy Jousimieheltä - mutta muista että hänen suoruutensa voi viiltää syvältä. Yleensä et kyllä ehdi edes kysymään, Jousimies on todellinen töksäyttelijä, joka joutuu myös hankaluuksiin loukatessaan suoruudellaan. Hän rakastaa rehellisyyttä intohimoisesti - mutta on uskomattoman sokea kun kyseessä ovat hänen omat heikkoutensa.

Jousimies on spontaani ja impulsiivinen kaikissa toimissaan. Hän on töissä ehtymätön idealähde, mutta hänellä on harvoin kärsivällisyyttä viedä omia suunnitelmiaan loppuun asti. Esittele hänelle jokin uusi sporttinen harrastus ja hän syöksyy mukaan ensimmäisenä, mutta on myös ensimmäisenä lopettamassa sitä kyllästyttyään noin kolmessa päivässä.

Samalla tavalla hän kertakuluttaa myös ihmissuhteensa. Kun hän kääntää huomionsa sinuun, hän vyöryy ylitsesi, etkä koskaan ole kokenut vastaavaa paneutumista, innostusta ja mielenkiintoa. Hän saa sinut tuntemaan itsesi universumin tärkeimmäksi olennoksi ja innostaa sinut hehkumaan kanssaan elämän ihanuutta - mutta ensi kuussa (tai jo huomenna) hänellä on jo joku toinen mielenkiinnon kohde mielessään ja sinä voit vain jäädä ihmettelemään, mikä pyörremyrsky pani koko elämäsi sekaisin.

Rakkaus
Jousimies on asettanut isänsä jalustalle, joka jossain vaiheessa taatusti romahtaa, ja se lyö leimansa sekä mies- että naispuolisten Jousimiesten ihmissuhteisiin. Jousimies on älykäs ja lahjakas seikkailija, joka tekee mitä haluaa miettimättä seurauksia, mutta vaikka hän vaahtoaa globaalista kanssakäymisestä ja universaalista ymmärryksestä, hän ei kovin helposti kunnioita kanssaihmisiään. Varsinkaan naisia. Jos kuulet jonkun sanovan: "On vaikeaa olla nöyrä kun on niin hyvä", olet taatusti törmännyt Jousimieheen.

Ja silti hän on niin hurmaava, että vaikka suhteenne ei ehkä kestäkään kauan, kantaa hän mukanaan ikuisen rakkauden salaisuutta, ja sen kosketus on varmasti kokemisen arvoinen. Päivä Jousimiehen rakkauden kohteena voi antaa enemmän kuin kymmenen vuotta jonkun toisen kanssa. Jos haluat Jousimiehen kokonaan itsellesi, sinun on osattava antaa hänelle ehdoton vapaus silloinkin, kun hän kerjää sinua antamaan kaikkesi itselleen ikuisesti. Pidä häntä käsivarren mitan päässä, niin hän pysyy omanasi.

Parhaiten tämän valloittavan sydäntenmurskaajan kanssa pärjäävät tulen ja ilman merkit - Oinaan kanssa suhteesta tulee täydellisyyttä hipova, Vesimiehen kanssa syvä ja lennokas, Leijonan kanssa kuuma ja kiihkeä, toisen Jousimiehen kanssa dramaattinen ja Vaa'an kanssa suloinen, kaunis ja kestävä, mutta maan merkkejä suurpiirteisen Jousimiehen ei kannata edes kokeilla - heiltä hän vain särkisi sydämen. Veden merkkien kanssa Jousimies saattaa hetkellisesti onnistua hyvinkin, mutta kaikkein eniten Jousimies kuitenkin rakastaa elämää itseään ja sen salaisuuksien paljastamista.
« Uudemmat - Vanhemmat »