IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
18.3.2009
Tilastot
Käyntejä: 3 170
Koko
128 jäsentä
Tyttöjä: 118 (93 %)
Poikia: 10 (7 %)
Keski-ikä
25,7 vuotta
Otos: 70 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,0 vuotta
Valvojat
taruaww, fishface

Jäsenet (128)

-m-iraräkänokka^^miwaKatjja_xdfczzofiJullerawrDai^^BLOODSHOTlillyaPenceyPrepkillParadiseOratabieljjanika-s0fiäjuullann
« Uudemmat -
ah miten oonkaan oottanu tätä hetkee ku saan kirjottaa mahollisimman pitkän, puuduttavan ja mielenkiinnottoman _vuodatuksen. lähin siis Lotalle lottaction tiistai-iltana, siel sit _istuttiin kans Annikan daybreak kaa ja oli ihan mukavaa. Keskiviikkona mentii jonottamaan kasilta aamulla ja se meni ihan järkyttävän nopeesti se jonotus... välil oli kyl jäätävää tosin hauskaa senkin edestä joten ihan sama. ennen ku ovet avattiin oli täys vitun kaaos [sitä jonoo ois pitäny sanoo lähinnä epämääräiseksiteinikasaksi] ja voin luvata etten oo ikinä meinaan IKINÄ raivonnu nii antaumuksella ku sillon joilleki random huarille jotka ohitti koko jonon. ja viel kehtas myöntää et oli tullu ''aika aikasin, jo kolmelta'' =) enkä tiiä miten pokka piti ku en suinkaa ollu ainoo joka niille huus... any_way. päästii sisään, heitin kamat narikkaan ja päädyttiin tokaan riviin ihan keskelle. olo oli mikä hirvein, nukahdin pystyyn Pete Parkkosen aikana (true story..,,.,.,,...) ja ku Metro Station vihdoin alko soittaa niin heh: olin ihan vitun pihalla. varmaa ku olin nii jännittyny ja semi hysteerinen ni joo en tajunu enkä muista melkee mitään niitte esiintymisestä. muistan kummiski kaikkii pienii juttui niinku esim välispiikit!(♥), sen ku Trace katto kerranki siihen alas missä me oltiin, ja Masonin pelleilyt :---D ja oli kyl aika vitun mahtavaa ku kaikki!! laulo mukana enkä oo ikinä ollu missään keikalla missä ois huudettu ja karjuttu sil taval ♥ joka tapauksessa eka keikka tuntu ihan sairaan lyhyeltä. se loppu niin nopee ja sit Axl Smith vaan heti sieltä kuuluttaa että jee ''siinä oli Metro Station tältä kertaa, aploodeja!'' plus Lotalta oli just menny ilmat pihalle ni oli aika karseeta,,, sit no, päästiin ulos ja hengattiin jonku aikaa, eikä nähty puoliakaan niistä ihmisistä mitä ois pitäny :( siitä sitte Lotalle kikseilemään läpimäris vaatteis :'D

torstai aamuna nukuttiin sen verran pommiin et oltiin Nosturilla vasta 8:20. yhdentoista tunnin jonotus tuntu taas ehkä kahelta tunnilta, fiilis oli paljon parempi, Annika oli tosin jo poistunu seurastamme, mut nähtiin Salla ja Sarita! sitten. jotain tuntii ennen ovien aukeemista. Lotta huomas sen saman valkosen pakun mihin me keskiviikona nähtiin Tracen ja Anthonyn nousevan ni sen saman tulevan siihen aidan taakse. mentii sit siihen, meiä lisäks oli __yks tyttö siin aidan toisessa päässä. kukaan ei oikee näyttäny tajuavan siinä vaiheessa vielä mut nii eiköhän siitä pakusta sit astu eka Trace, Blake ja viimesenä Anthony =)=) eka ei vaa tajuttu, mut kelattii (telepatiaa.....) et vittu ei me voida vaa seistä täs hiljaa ni huudahdettii sillee wohoo ja Trace katto sillee jee. sit oltii taas hiljaa eikä kukaa muu vieläkään vaivautunu nousee ni. mä vaan tokasin ''we love you'' ja sillon Blake käänty ja jotaa vilkutti meille ja voihan kikkeli sen hymy ;_; joo. sit lopuks viel oli molempien pakko heittää et ''we love you Anthony'' ni eiiii se pieni [33v pieni mikä pieni] katto iha hämmentyneenä ympärilleen liek wtf :
D jeje. sit taas jonos sain työntää ihmisii vittuun meiä edestä ja heheheheh KASSI PERSEESSÄ X''DD oli joo ihan rentouttavaa ku kaikki repes jolleki tollaselle jutulle siinä mut silti..... heitin taas kamat narikkaan, juoksin yläkertaan, ku pääsen sinne saliin löydän Lotan. jäädyin varmaa kaheks sekunniks siihen keskelle lattiaa. se vitun paskiainen pääs ku pääski eturiviin. Masonin ja Anthonyn eteen. sit palasin takas maan pinnalle ja menin siihen missä se piti mulle paikkaa. olo oli täl kertaa paaaljon parempi ja The Giant Leap oli 601 kertaa parempi lämppäri ku Pete, Lottaa lainatakseni ''Ku ne sentää tajus ettei me niitä tultu kattomaan!'' :'> sit-ten. MS:n vuoro. torstaina oltiin päätetty et ollaan paremmin messissä ettei kaikki sit taas oo vaan epämäärästä mössöö päässä ja tälleen. noh. sama settilista mut se tuntu ehkä tuplasti pidemmältä se keikka. ne siis soitti koko levyn paitsi True to Me:n ja sen tilalla Comin' Aroundin. oltais kuoltu jos siihe listaan ois kuulunu vaikka After the Fall tai Moving Along tai saatana MAKE BELIEVE ;-; mut ei. eikä se loppujen lopuks haitannu. 18.6 oli täydellisyys. muistan joka vitun sekunnin ku ne oli niin paljon itsevarmempii, rohkeempii ja rennompii siinä lavalla (E: MM. TRACE POLVISTU MASONIN ETEEN JA AA) , spiikit oli entistä parempia ja laulettiin joka ikinen sana ja tavu PREPOSITIOITA MYÖTEN niinku Lotta aina sanoo :__D oltiin siis virallisesti _messissä. oisin tosiaan ollu koko maailmankaikkeuden eufoorisin ihminen jos tää ois ollu tässä. HOWEVER mukavia lisiä olivat esim se kun Trace puhu jotain ja oli suhteellisen hiljasta ni johonki väliin ku se ei puhunu hetkeen ni taas telepatian avulla huudettii Lotan kaa että ''Trace we love you!'' ..lame, I know ::D muttah, se on totta sillee ja tämä kyseinen Trace Dempsey Cyrus vastasi ''I love you too.'' samal ku osotti meitä. älkääkä tajutko väärin, en meinaa et se meitä rakastaa sillä tavalla X_D mut siis. se huomas. ja vaivautu vastaamaan. mmm. itseasiassa ennen sitä - Comin' Aroundin ja Seventeen Foreverin välissä - Trace taas jotai puhu ja tilaisuuden koittaessa, en taas tajuu miten, huudettiin Lotan kaa ''ANTHONY WE LOVE YOU'' en oottanu mitää reaktioo ku se oli nii kaukana MUTTAAAAIAJIAJIAJAJAJ se vitun apina kääntää katseensa meiän suuntaan ku me viel huudettiin ja pidettii käsii (joissa oli hienot valorannekkeet itken ku jätin omani sinne...) ilmassa, tähtää ja vittu HEITTÄÄ käytetyn oikeanpuoleisen rumpukapulansa meitä päin. seuraava muistikuva on tyyliin se ku kaikki muut päästi irti ja Lotta tunkee sen tissivakoonsa >:----) nyt meillä on yhteishuoltajuus tosta kepistä joka hengaa tos vieres. ja mua ei kiinnosta kuinka NOLOO!!!!11 tollaste huutaminen on koska. se oli Metro fucking Station. en ois varmaa missää muulla keikalla huutanu mitää tonne päinkään mut. joo. täydellinen keikka kaikin puolin, yleisöki oli jees ku ajotettiin kiljuminen ja laulaminen just oikein.

ku päästiin eteiseen kuulu et ulkona kiljuttiin ni hirrrvee ryntäys ulos ja aidan päähän. niitten paku pysähty sit just siihen mis me seistiin ja näin vaa Masonin ovelan pärstän siitä ikkunasta :'D <3 mut Lotta näki Antin ja heilutti sitä kapulaa ni Ant oli kuulemma hymyilly ja tehny sydämen käsil. ok voin NIIN kuvitella sen vaikken nähnykkään ;;__;; siitä huolimatta (ettennähny) me molemmat tehtiin sellai sydän takas. ja pyydän anteeksi mutta mä toivon et se näki sen........ sit me vaan istuttii kaiteella Lotan ja Sonjan kaa. oltii melko vitun kikseissä ja Sonja ei varmaa kestäny meitä, sit viel mentii moikkaa Sallaa ja Saritaa. Sonja lähti ja me mentii Lotan Sallan Jennin Saritan ja..kolmen tai kahen muun tytön kaa mäkkiin <3__<3 sit pyörittiiiin ja jengi väheni ja lopulta jäi taas vaan mä ja Lotta. Stadissa sato. mentii takas Nosturille, kirjotettiin elitisti tekstejä :D ja kikseiltii vähä lisää kunnes mentii niille, juteltiin ja nukahettiin. tän päivän oonki sit vaa laganu ja fiilistelly Lotal ja tulin kotiin 00:20.

jeje en oo ikinä ennen ja tuskin tuunkaan kirjottamaan näin pitkää (ja turhaa...) merkintää, enkä oleta et tajuutte tän pointtia välttistä tai et luette ekaa rivii pidemmälle mutku VITTU MÄ OON OOTTANU TÄTÄ KEIKKAA VUODEN EN OIS __IKINÄ__ USKALTANU EES TOIVOO MITÄÄN LÄHELLEKÄÄN TÄLLASTA oon niin tyytyväinen, helpottunu ja euforisen onnellinen jumalauta nää viimeset seittemän päivää on ollu mun koko kuudentoista vuoden tän maan pinnalla parhaimmat. täydellisyyden multihuipentuma. kiittäisin kaikkii teitä jotka oikeesti jaksoitte mua, varsinki sen tokan keikan jälkeen :''D ♥♥
ei kyl menny iha suunitelmie mukaa ku olin ehkä vähä liian kännisä XD
ja katoin öö 2 biisii ? XD sit pidennykset melkei lähti. ja sit olin angst.
ja sit kukaa ei vastannu puhelimee sit möksäsin.
: (
mut oli kivaa
Ilmeisesti näytän iloisena ahdistuneelta ;o

ACDC - Metro Station = 6-1

Joo oli ihan vitun siistii.
PS. Korvatulppia ei tueta !
Eilen siis oli Metrou Steissön ät Nosturi ja voisin kirjoittaa vähän jotainn.

So. Nousin aika tasan 08:45 (piti nousta kasilta mut vähän väsytti...) ja hoidin itteni varttia vaille yhdekstoista bussiasemalle koska bussin lähti 10:50. Tai siis, sen PITI lähtee sillon, mut se oli 10 minuuttia myöhässä. Sen yhen kerran ku mä oon ajoissa nii sit bussi ei millään voi olla. :__D Mutjoo, bussi oli siten perillä Kampissa 13:30. Miittasin Reetan heti bussiterminaalissa jossa hän odotteli minua. ♥

Sitten, mitä sitä nyt sit tehdänkään ku ollaan Helsingissä? (Siis tietenki jos ei olla tr00 stadilaisia jotka hengaa Kampissa tai Tennarissa. ;DDD) Pyörittiin siellä sun täällä, käytiin kaupoissa ja kahvilla ja toki syötiin jotain ja sen semmoista. Onnistuttiin välttämään vaanijat jotka hiiviskelee Foorumissa (eli ne hiustenlaittajat. "Hello, beaty! Come on try, it's free!"), tosin kerran jäätiin melkein ansaan. :D::D::D: Ja sit en tiiä, mut me ilmeisesti kuitenki näytetään iha tr00 stadilaisilta, koska meilt tultii vissii ainaki kolmesti kysymää et voidaanko neuvoo mis on joku paikka. Eikä mikää Kamppi vaa iha jotain random paikkoi mitä ei ees tiietty. 8---D H0h00.

Ja tosiaan, Reettahan ei saanu lippuaan ihan perinteisimmällä menetelmällä, vaan ku Jassu perui tulonsa nii se lupas antaa lippunsa Reetalle. Se ei pystyny kuitenkaa sitä ite mitenkää toimittamaan ku oli niin lyhyt varotusaika, nii se jätti sen lippunsa Helsinkiin Hennalle joka sitte toi sen meille. 8) Thänks abaut thät.

Noselle sit lähettiin joskus vähä puol kasin jälkee, ratikalla mentiin nii oltiin suunnillee kasilta siellä. Ei siin kummempaa, mentii sisää ja jätettii laukut narikkaa ja mentii kuuntelemaa The Giant Leapia. :
) Jäätii iha siihen lavan etureunaan seinän vieree seisoo, ja sitku lämppäri lopetti nii siirryttii kunnol sinne yleisöö, suunnillee kolmatta rivii se varmaa. Sit siin odotellessa siirryttii ain vaivihkaa vähä keskemmälle. Siel oli viel siinäki vaihees tosi hyvin ilmatilaa, toisinku vaik marsseis mis oli jo tuntii ennen lämppäreitki vaikeuksii hengittää. :'D

Voin kyl sanoo et ilmatila loppu heti ku varsinainen keikka alko. Koko paikka räjähti niinku tapana on ja yhtäkkii siel oltii ku sillit suolassa ja tuli hiki varmaa kahen sekunnin jälkee. 8---) Mason tais huomata asian koska suunnillee ensitöikseen se tuli ja viskas vettä yleisöön, __suoraan__ mun naamaan. Tunsin vaa miten meikit levis pitkin naamaa (ripsari oli kyl vedenkestävää mut eyeliner ei......). Et kiitti näistä. :D:DDD:D: Muttajoo, oli kyl mun mielest aikas mahti keikka. Hyvin vetävät livenä kaikki poijaat, ja hyvin kyl vedettiin mekin. 8D Tuntu et kaikki laulo mukana 24/7 (toivottavasti, koska ite ainaki vedin ihan täysii...) Ja meno oli kyl ihan suht kreisiä, ei mua onneks mihinkää pahemmin sattunu mut mun varpaille hyppi kokoajan joku ja meinasin olla siel nenälläni varmaa miljoona kertaa, kiitos niitten ihanien aaltojen mitä tuli vähä välii. <33<33<3<<33<< Hihii ja toivottavasti MÄ en satuttanu ketää ku vetelin välillä aika rajusti kyynärpäillä päin jos meinasin luisua paikaltani. : DDD

Didii, eli joo, vetivät kaikki biisit levyltä (except True To Me) plus Comin' Aroundin. Näin ollen keikka kesti välispiikkeineen vaan jotai vähä yli puoltuntii. Hirvee valitus kaikil siit, ei mua vaa niin kauheesti haitannu. ; D Ehkä siks etten vieläkään _AIVAN_ täysin handlannu permantoa, vaik toki meni 1000000 kertaa paremmin ku marsseissa. En halunnu pois enkä aatellu et kuolen jne. ;DDD Enkä luisunu pois paikaltani! Pysyin siinä kolmannessa rivissä keskellä missä pitikin. JAu.

Olihan ne aika ehania kyllä. (; Varsinki Trace, olin iha ♥_____♥ vaik täs jonku aikaa olin ollu sillee lol joku trace. :___D Sry hun. </3 Ja kiitz että otit sen paidan pois! Hehejooo enkä saanu mitää plektroi enkä pulloi enkä pyyhkeit kuten en yleensäkää, mut täl kertaa meni aika läheltä. Yks pullo lens yhen ihmisen päähän mut en kyl tosiaan vaivautunu sitä kurottelemaa, ja sit yks pyyhe meni kans suht lähelle. Vettä sain kyllä päälleni ihan mielinmäärin koko keikan ajan, mut erityiskiitokset Masonille, näytin iha vitun kauniilta sen jälkee eikä ihmiset joo yhtää katellu siel ku olin ihanku joku uimas käyny panda. :'DDD

Ihan okei sijainti muuten toi kolmas rivi keskellä siihen nähen et tultiin Noselle vasta kaheksalta, eli käveltiin vaan sisään ja mentiin saliin. ;D Ku jotkut siel jonottanu yli päivän vissiin... mitä hulluutta, vaik se jonottaminen kuin kivaa oliski. Ja tottapuhuen oikeestaan joku kolmas rivi on mun mielest paljo parempi ku eturivi, koska näät suunnillee yhtä hyvin (jotain hyötyä siitä et on pitkä) mut ei kuitenkaa rusikoidu siihen kaiteeseen. (:

Joo mutta mahtava keikka oli mun mielestä, en hetkeäkään kadu että menin. Mähän nimittäin olin viel tän viikon alussa kahen vaiheilla et viitinkö ees mennä. :'''d Voi minua. JA ENSKERRALLA MENEN VARMASTI MYÖS. Onneksi ensikerta on varma, nekin tykkäs meistä niin paljo. 8) Trace jopa kirjotti Twitteriin: "Oh my what a night... Thanks Helsinki. Can't wait for the next time. We are family now. U gave us more love than we ever imagined." THANKS ITELLENNE VITTU. <3

Joopajoo, keikka siis loppu vähä ennen kymmentä mut päästii Nosesta ulos vast joskus puol 11. Lähettii sit ratikal takas Kamppiin ja ehittiin mainiosti 23:10 bussiin. Mä yritin nukkua mut ei jotenki nukuttanu yhtää. Kuuntelin vaa MS:ää ja olin iha hiiihiihi. :') Sitte 01:20 jäätii Karhulas pois ja sit jatkettii paikallisbussil Haminaa. Isi haki meijät asemalta ja sit painuttii aika suoraa nukkumaa. (8

---

Siinä pienimuotoinen raportti eilisestä. Oli kyl kympin arvonen päivä. (:

Seuraavaa sellaista odotellessa... Tracea lainaten: Can't wait for the next time.

EmRAWWWR[Ei aihetta]Luonut: EmRAWWWRPerjantai 19.06.2009 14:48

OMG oliko ees ihana O___O
Ai vittu mun jalat. Ja pää. Ja selkä. Ja niska. Yms.
Loved it <3

ssalla-moi piti ihkuttaa ettäLuonut: ssalla-Perjantai 19.06.2009 04:36

SAATIIN TIIANKANS LENTOPUSUI TRACE CYRUKSELTA JA MASON MUSSOLTA♥


^^miwa[Ei aihetta]Luonut: ^^miwaPerjantai 19.06.2009 02:52

ah, mahtava keikka <3 kuvia ja videoita otin ja lisäilen niitä kyl vasta ens viikolla, ku ollaa mökille täs menossa... mutta pakko tulla ihkuttaan jo nyt n____n

olin siel noin 10 tuntia venailemassa, ihana tungos sit sisällä, lopuks olin iha hikinen :'D ja nyt korvat soi n___n <3

zebu`METRO STATION !Luonut: zebu`Perjantai 19.06.2009 02:41

KIITOS !

Kiitos sara ja neta oli iha parast ! <3

SHAKE IT !!!!!!!!!!!!!

ps. The Giant Leap oli kans aika helvetin kova ! :D

jjanika-[Ei aihetta]Luonut: jjanika-Perjantai 19.06.2009 02:32

I HAVE NEVER FELT BETTER


THANK YOU SOOOOO MUCH METRO STATION, I LOVE YOUUUUU &lt;sydän&gt;

jjanika-METRO STATION 18.6.2009Luonut: jjanika-Perjantai 19.06.2009 02:09

AAAAAHHHHH OLI OIKEESTI MAAILMAN PARAS KEIKKA IKINÄ!!!!!!! &lt;sydän&gt;&lt;sydän&gt;&lt;sydän&gt;


NE LUPAS TULLA SUOMEEE UUDESTAAA SITKU NIILT TULEE SE SEURAAVA ALBUMI &lt;pusu&gt;
TOIVOTTAVASTI TULEE ÄKKIIIIII &lt;sydän&gt;


AH TRACE OTTI PAIDAN POIS JA AH MASON OLI NII CUTE JA BLAKE JA ANTHONY &lt;sydän&gt;

JKLAFSJKLAKLJF &lt;sydän&gt;


SIT SINNE PITI TILAA AMBULANSSIKI JA LÄÄKINTÄMIES KU JOLTAI KAI MENI JOKU JALKA JA VARMAA KAIKKI MEINAS PYÖRTYYY MUT SELLAST SATTUUU


SITTTE OLIN EKAKS SIIIN MELKEE EDES TAI SIIIN AIKA EDES MUT SIT EN ENÄÄ KESTÄNY NI YRITIN LÄHTEE TAAKSEPPÄI MUT SE OLI AIKA VAIKEETA :::DDDD

MUT KYL MÄ VÄHÄ TAAKSE PÄI PÄÄSIN NI SIIIN OLI HYVÄ JA NÄKI PALJON PAREMMIN JA PYSTY HENGITTÄÄÄ :D::D


MUT AAAAAAAAAAHHHHHHHHH &lt;sydän&gt;


KIIITOS METRO STATION &lt;sydän&gt;&lt;sydän&gt;&lt;sydän&gt;&lt;sydän&gt;&lt;sydän&gt;&lt;sydän&gt;&lt;sydän&gt;&lt;sydän&gt;

JA KIITOS JENNI JA PATE JA KAIKKI &lt;pusu&gt;&lt;sydän&gt;


BTW TRACE JA MASON LÄHTI SIIN AUTOL JONNEKKI ENNEN KEIKKAAA JA SITTE MENIN VILKUTTAA SIIHE JA NE NÄKI MUT JA OTTI KUVAN ET JEEJEEEE PÄÄSEN NIITTE VALOKUVA ALBUMII ;D;D;D;;D


HAHAHAH MUT AWWWWWWW OLI IHAN PARASTA &lt;sydän&gt;
« Uudemmat -