IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
21.3.2009
Tilastot
Käyntejä: 791
« Uudemmat - Vanhemmat »

ErQOnnea 13-vuotiaalle!Luonut: ErQSunnuntai 11.01.2015 14:26



Hyvää 13-vuotissynttäriä Nokia 3310! : >

Kulunut vuosi meni mitä erinomaisimmin. Välillä olen joutunut käyttämään taustalla näkyviä sinisiä kuoria, sillä leijonakuorien näppäimistön eräs näppäin temppuilee. Juhlapäivän kunniaksi puin kännykkäni nyt tutumpaan leijonakuosiin.

Vuosi sitten fiilikset rakkaani suhteen olivat synkät, sillä esimerkiksi värinähälytys ei ollut toiminut pariin kuukauteen. Kuten kenenkään muunkaan merkittävän johtajan, ei kännykkäni terveydentilasta tullut vuodettua kauhean tarkasti tietoa julkisuuteen. Toukokuussa vointi yllättäen koheni, kun moottoripyörätakin tasku jäi sateella ajaessa hieman auki ja pikkuinen kastui: kuivumisen jälkeen värinähälytys on toiminut moitteetta tähän päivään asti. Näin voi käydä vain Nokian puhelimilla.

Todisteena elossa olemisesta otimme poseerauksen päivän lehden kanssa. Ajan trendien mukaisesti otin tämän kuvan loppuvuodesta 2014 ostamallani Samsungin tabletilla. Ehkäpä tabletti takaa sen, ettei puhelinta tarvitse vielä lähitulevaisuudessakaan vaihtaa, kun on toinen laite, johon kaikki elintärkeät sovellukset, eli lärvikirjat ja instagramit, saa.

Monia vuosia 3310! Hän ottaa onnitteluja vastaan. ^^

// http://erkkipekka.blogspot.fi/2015/01/onnea-13-vuotiaalle.html

ErQHappy birthday to you <3Luonut: ErQPerjantai 11.01.2013 20:00



Paljon onnea vaan
Paljon onnea vaan
Paljon onnea mun rakas honey bunny 3310
Paljon onnea vaan <3

Rakas luurini viettää tänään 11-vuotispäiviään!

Kuluneeseen vuoteen on mahtunut paljon actionia. Hukkasin pikkuisen esimerkiksi kesällä Kuopion torille - olin vain hajamielisesti jättänyt sen lojumaan torikiveykselle. Tullessani takaisin sitä etsimään oli se jo kadonnut. Ilta baarissa meni synkissä tunnelmissa ja mietin, oliko tässä viimein legendan loppu. Sinikään ei onnistunut parantamaan mielialaani, vaikka hän sentään tarjosi minulle kaljan ja haukkui lippistäni.

Myös esimerkiksi Anniina epäili Apteekkarin terassilla jutellessamme puhelimen kohtalon olevan synkkä. "Joku on varmaan ajatellut sen olevan vain lapsen leikkipuhelin ja heittänyt roskiin."

Toisin kävi. 3310 ei ollut joutunut roskiin, se ei ollut joutunut teinien ilkivallan kohteeksi, vaan joku vanhempi (IHANA<3) rouvashenkilö oli kiikuttanut sen poliisiasemalle. Legendat eivät kuole koskaan.

HÄN ottaa onnitteluja vastaan! ^^

ErQHappy birthday to you darling <3Luonut: ErQKeskiviikko 11.01.2012 21:19

Happy birthday to you
My dear 3310 <3

10 vuotta elämää 3310:n kanssa!



Jos nyt mietit, että
a) onko minulla elämää
b) mitä vittua,
niin a) en kommentoi ja b) en ikinä osaa luopua mistään vaan kiinnyn kaikkeen aivan liikaa. Kännykästä on muutenkin tullut osa persoonaani. Ja hei, onhan noi leijonakuoret aika söpöt ;>

11.1.2002 se alkoi. Silloin matopeli ja "kuvaviesti"mahdollisuus herättivät ikätovereissani kateutta. Nyttemmin wanha klassikko herättää lähinnä huvittuneisuutta, mutten koskaan tohtisi luopua rakkaasta kännykkämallista!

Kulunut vuosi on ollut kaikista rankin - syksyn ongelmat johtivat siihen, että sim-kortti ja eri tiedostot pitivät siirtää toiseen ruumiiseen. Elämä kuitenkin jatkuu eteenpäin. Toivottavasti toiset 10 vuotta.

HÄN ottaa onnitteluja vastaan! :D
Paavo Pentikäinen, ETT, 4.9.2011 klo 22:38

Aiemmin Erkin toimesta jyrkästi kiistetyt huhut 3310:n terveydentilasta on nyt myönnetty todeksi.

Tiettävästi 3310 on jo viime marraskuusta 2010 lähtien kärsinyt erilaisista virransyöttöön ja sim-kortin lukemiseen liittyvistä häiriöistä. Vaivoihin toi pientä apua toukokuussa 2011 hankittu uusi akku, muttei se poistanut ongelmia täysin.

Uusimmat ja vakavimmat vammat tulivat viime sunnuntaina. 3310 ja Erkki olivat yksityisasunnolla, mutta tiettävästi riitaantuivat. Välienselvittelyssä Erkki tiettävästi löi kännykkää niin, että sen näyttöön ilmestyi mustia rantuja. Näyttö myös toimii enää vain puoliksi.

Alkuviikosta Erkki vielä rauhoitteli ihmisiä ja totesi kriisin olevan hallinnassa. Nyt hänen taholtaan on kuitenkin myönnetty, että kriisi on muuttunut aiempaakin vakavammaksi 3310:n osalta.
- Tällä hetkellä hänen näytöstään toimii enää vain yksi kolmannes eikä hän saa enää ollenkaan luettua sim-korttiaan. On epävarmaa, pystyykö kännykkää käyttämään edes herätykseen.

3310 olisi määrä täyttää kymmenen vuotta ensi tammikuussa.
- Ei voi sanoa täysin varmaksi, tullaanko syntymäpäivää sittenkään näkemään. Seuraamme kriittiseksi muuttunutta tilannetta.
« Uudemmat - Vanhemmat »