IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
9.4.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 085
Koko
7 jäsentä
Tyttöjä: 6 (86 %)
Poikia: 1 (14 %)
Keski-ikä
23,0 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,0 vuotta

Jäsenet (7)

AlicetwicEsuperaliisacafirizeUtawanareSiljussepienpelihullu_N1NN1_
« Uudemmat - Vanhemmat »

imsocoolnuuLuonut: imsocoolTiistai 01.03.2011 21:36

jay on aika ihku
ja junho koska se obviously näyttää vähä rainilt

harmi etten tykkää noitten musast ku imo se on tylsää

ja harmi et ei oo jaebeomii enää

ephemeral_mitä vittuaaa!!Luonut: ephemeral_Torstai 27.01.2011 16:28

miten
voi olla
mahdollista
että
tuun näkemään 2PMn livenä
en usko tätä
chansungelin
Day 18 - A song that you listen to when you're sad

Day 19 - A song that you want to play at your wedding
Day 20 - A song that you want to play at your funeral
Day 21 - A song that makes you laugh
Day 22 - A song that you hate
Day 23 - A song from your childhood
Day 24 - A song that you have liked for many years
Day 25 - A song that you know all the words to
Day 26 - Your favorite song at this time last year
Day 27 - A song that you hear often on the radio
Day 28 - A song that you wish you heard on the radio
Day 29 - A song that you can play on an instrument
Day 30 - A song that you wish you could play



PLUS


AAAHHHHHHHHHHH

ZageroSekaisinLuonut: ZageroTiistai 08.09.2009 23:20

Tämä päivä on mennyt niin sekaisin.

Aamulla kymmenen aamu, herään kunnolla ajoissa. Halusin rauhallisen aamun. En saanut sitä. Pääsen koneelle, saan haettua yhden laulun sanat ja menen lukemaan uutisia Etelä-Korean kamaralta. Järkytyin.
2PM:n leader, Pakr Jaebum, on eronnut. Koska joku oli kaivanut ylös herran vanhat kommentit koreasta neljä vuotta sitten. Poika, joka tuli koreaan ei osannut kieltä silloin eikä ollut tottunut korealaiseen ruokaan kärsi koti-ikävästä ja kirjoitti kaverilleen kommentteja Koreasta. Poika halusi kotiin ja sanoi sen ehkä hieman tyhmästi. Korealaiset fanit nostivat mylläkän. Luulin että juttu kuolisi parin päivän päästä.
Luin uutisen, järkytyin ja lähdin kouluun.

Koulussa migreeniä ja ihmisiä jotka eivät voi ostaa koulukirjojaan, vaan tulevat viereen ja haluavat tehdä kaiken yhdessä. Tarkoittaa sitä, että kestin puolitoista tuntia kaksi vuotta vanhempaa purkkaa mässyttävää nörttiä, joka ei edes osaa puhua kunnolla. Migreeni alkoi lähes ruokailun jälkeen. Historian tunteja rakastan ja olo parani tunnilla huomattavasti.

Nukuin äidin autossa tunnin, käytiin äitin ja siskon kanssa syömässä. Matikan tunneille. Kuuntelen ja ymmärrän. Osaan vastata kysyttäessä.

Pääsen kotiin, äiti lähtee onneksi pois. Pääsen koneen viereen. Olen itkenyt siitä asti. Park Jaebum on palannut kotiin Seattleen. Eikä ole enää tulossa takaisin. Kone laskeutui 12 tuntia sitten. Kommenttien takia, jotka teki koti-ikävässään neljä vuotta sitten. Jotka joku idiootti kaivoi ylös ja nosti hälyn. Viestien esiin tulosta on neljä päivää. Neljä päivää aikaisemmin kukaan ei tiennyt tästä. Ja nyt tämä ihana, hölmö, rakastettava ihminen on lähtenyt pois. Joku oli vaatinut, että Jaebum tekisi itsemurhan näiden kommenttien takia.

En osaa tehdä mitään muuta kuin itkeä. Väsyttää ketusti, päässä tuntuu oudolta ja perhana. Pitäisi toivoa kaikkea hyvää Jaebumille juuri nyt, mutta kun kaikki, mitä päivän aikana on täpähtunut löi silmille heti, niin ei oikein osaa vielä suhtautua mihinkään mitenkään.

Hottest:it, 2PM:n fanit, olivat Jaebumia lentokentällä estämässä, hyvästelemässä. Netissä kerätään nimiä, joita on kerätty sitten aamun jo yli 61,500, jotta Jaebum ei lähtisi. Sekä korealaiset, että kansainväliset Hottest:it ovat aloittaneet kampanjan: täytä tämä paperi ja lähetä se JYP Entertainmentiin tähän osoitteeseen. Kaikki kuitenkin tietävät, että myöhässä ollaan. Jaebum ei tule takaisin. JYP:in seiniä täytetään parhaillaan muistilapuilla, joissa on rohkaisevia viestejä faneilta. Myöhässä. Kukaan ei tiennyt, että tilanne kärjistyy näin nopeasti.

Tässä huomaa, että itsellä kaikki on hyvin. Ei ole vaikeuksia, kukaan ei tule meikäläiselle sanomaan, että katoa, mene pois, me ei haluta/tarvita sua enää.
Samalla huomaa, että kuinka meikäläinen ei osaa ikinä tehdä mitään ketään tukeakseen. Oikeasti. Kavereille, joille on sattunut yhtä jos toista, en osaa sanoa mitään. Mietin itsekseni ja yritän tukea hiljaa. Mutta kun en edes osaa sanoa, että tuen. Olen tietoinen siitä, mitä on tapahtunut ja meikäläisen luota voi aina tulla hakemaan apua, jos sitä tarvitsee. Multa riittää aikaa. Haluan auttaa.

Kaikki on aivan sekaisin. Lopetan 2PM:n kuuntelun vasta, kun en itke Jaebumin äänen kuullessani. Jätkät oli aloittaneet uuden levyn tekemisen vajaa kuukausi sitten. Sitä meikä odotti. Ja nyt itken, koska kaikki 7 on kokenut kovia näiden neljän päivän aikana. Toivon, että Jaebum palaa, koko sydämmestäni. Niin ei tapahtu. The only thing that is left is fool's hope.

Pojat sanoo itse sen niin hyvin: http://www.youtube.com/watch?v=RGaAbjWrSY0
;____;

puffy[Ei aihetta]Luonut: puffyTiistai 08.09.2009 22:19

aika paska juttu D:

FredAstaire[Ei aihetta]Luonut: FredAstaireTiistai 08.09.2009 16:05

Mä en ala mitään jos Jaebummie ei oo enää 2PM:ssä :(
Nyt siel on vaan ihan paskoi ja sit se tarkottaa....
Että nyt en voi sanoo et oon nähny korealaisen poikabändin jäsenen, vana mun pitää sanoo et oon nähny ENTISEN k-pop bändin jäsenen xD

On tää ihan väärin :'DD
« Uudemmat - Vanhemmat »