IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
11.4.2009
Tilastot
Käyntejä: 531
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
19,0 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 19,0 vuotta

Jäsenet (1)

paapero_
« Uudemmat - Vanhemmat »

-uni-[Ei aihetta]Luonut: -uni-Tiistai 07.07.2009 01:20

ja totesin yhen hienon jutun tänään:

en oo uke enää. en vittu ole !! ;___________;

....en kyl mikää ultimatesemekää, mut en mikää uke hyi!

-uni-[Ei aihetta]Luonut: -uni-Lauantai 27.06.2009 01:43

Oli jotain kesän mukaisimpia päiviä tähän mennessä : DD

Et tosiaan joo onnistunut biitsimiitti med homopingviinit <3 Vaikka ne sen pikku kalliorannan muut kukkikset vähän ehkä häiriintyikin. Tätä biitseilyä pitäis kyl oikeesti harrastaa useemminkin!

Näänkin teitä seuraavan kerran vasta Aconissa tai sen jälkeen kun on protu ja sitten mummille viikoks... Ai niin se protu O____O En oo vielä kerennyt panikoimaan, säästän sen sitten huomiselle. Ylihuomenna lähen hui.

Nyt ollaa kotona, puipa aka resuku on meillä. Tai no se ja into häipyi viemään noita koiria pihalle, kun meillä on naapurin koirat hoidossa o/ Niitten takia rottikset on siirretty mun huoneeseen turvaan ja ne rapistelee tossa koko ajan ja mä aina säikähdän että mitä enkö ookaan yksin.. Sit mä söin ja nyt .... lagaan. Ja kuuntelen Yamapia. Hämmentää.

Jotain piti tehdäkin nyt illalla... Muistas vaan mitä. Ehkä lagaan, eiköhän se sit jossain välissä tuu mieleen o/

-uni-[Ei aihetta]Luonut: -uni-Lauantai 20.06.2009 04:07

http://www.youtube.com/watch?v=F704ZxeM6rI

Arashi taas yhdessä mainoksessa, mutta tässä on pingviinejä! Ja kohassa 00:8 Aiba sanoo ihan selkeesti jotakin homopingviineistä ! "Homo penguin no koto tms" <3
Elikäs me mietittiin tätä Sukan kanssa ja todettiin että jos tästä alkaa huudella tuolal yhteisön puolella niin keskustelu menee kuitenkin patongeiksi ja leiviksi : DD

Ja ideanahan oisi että mentäisiin tässä joku päivä lähiaikoina Viikinsaareen ... GRILLAAMAAN. Ja kaikki toisi jotakin syötävää, niin oisi reilu meininki.

Ajateltiin soitella tuolta meille jonkinsortin ryhmälippua, kerta porukkaa oisi kuitenkin varmaan yli 15 tulossa, ja se luultavasti tulis halvemmaks itse kullekin. Eli ostettaisiin joku ryhmälippu ja kaikki maksaisi siitä sitten osansa.

Eli jos te kullatpienet voisitte nyt vaikka tuonne alas kommentoida jos kiinnostaa ja oisitte tulossa~~~ Lisäks se, että sen jälkeen kun ollaan varattu se ryhmälippujuttu niin niin ei mielellään enää peruuttamisia. Kaikki ymmärtää syyn eikö ? : DD
Syön teidät. Ei vaan, olen oikein mukava ihminen, enkä söisi ketään, vaikka Desussa olenkin kostonhimoinen kurkkujaviiltelevä parturi.

Olen sitten ikuisuuden velassa sille, joka minut täältä poimii mukaansa....... Mieluiten toki edes takaisin. La-aamuna, sekä su-iltana. I really am. Joten.. *matelee lattialla* KYYDITKÄÄ MINUT DESUUN, OLKAA NIIN KILTTEJÄ! *w*
« Uudemmat - Vanhemmat »