IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
13.4.2009
Tilastot
Käyntejä: 389
« Uudemmat - Vanhemmat »

jjonNuijapäät vauhdissa!Luonut: jjonLauantai 19.09.2009 18:37

Holá!

Kävimme poikien kanssa jokin aika sitten äänittelemässä viiden biisin esidemon, jonka nimeksi muodostui kuin itsestään ilman kummempaa harkintaa "Nuijapäiden esidemo".
Demolta löytyy nyt siis pelkästään suomenkielisiä biisejä, sillä kuten Hitler sanoisi, "puhdistus" on kovassa vauhdissa ja uskallan melkeinpä sanoa ettei ToS:ällä ole enää ainuttakaan englanninkielistä kappaletta... Hyvä pojat!

Tämän kyhäelmän ideahan on se, että saamme rauhassa tutustua omiin kappaleisiimme jonkin muunkin äänilähteen, kuin oma mekastuksemme kautta. Treenikämpällä tukan heiluessa kuin tuulimyllyn siivekkeet tyynellä, on hivenen vaikea syventyä kappaleiden rakenteisiin yksityiskohtaisesti. Nyt jokaisella meistä on mahdollisuus ottaa viinilasi käteen, maistella juustoja ja keskustella asioista. Tarkoituksemme on myös välillä tutustua tähän äänittämäämme demoon.

Kuitenkin, koska kärsivällisyytemme on mitä on, lisäsimme myspace -sivustollemme nyt yhden näistä esidemon huonolaatuisista kappaleista. Toivottavasti ne harvat jotka sen sieltä käyvät kuuntelemassa, ymmärtävät että kyseessä on studiossa "livenä" soitettu versio kappaleesta, joka ei soitettavuudeltaan ole sieltä helpoimmasta päästä.
Marraskuun aikana siirrymme uudestaan studion syövereihin, silloin kuitenkin vain rumpujen osalta. Loput soittimet äänitetään vuoden 2009 lopussa - vuoden 2010 alussa. Äänitämme siis niin sanotusti fiiliksen mukaan, jjoo...
...Mut hei, kyl me äänitetään!

jjon // ToS

www.myspace.com/travestyofsympathy

jjonMokoma @ Lutakko 25.4.2009Luonut: jjonMaanantai 27.04.2009 00:00

Käytiin Mikan ja Tzmägän kaa RÄHISEMÄSSÄ Jyväskylässä. Olipa mukana hetken aikaa myäs KÄRPÄNEN!
Lutakossa siis oltiin. Kattomassa Mokomaa, ja oli melkosen /,,\hewitbnäbnänänäänänbännäbännäninä/,,\!

Kävi myös niin mukava sattuma että Marko, Santtu ja Hyge törmäs Jyväskylässä Travesty of Sympathyn heppuihin, ja kävi ilmi että nehän oli oikeen ilosia veikkoja. Kumma tapa niillä vaan oli. Kantoi mukanaan Hölmöilevää Päärynäviiniä*...









*jotka kylläki kuului muutamalle Jyväskyläläiselle hullulle.....
ett tänks siis kyl myös Iines Arttu ja Martta ett opastitte meitä paikasta toiseen! :)
« Uudemmat - Vanhemmat »