IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
20.4.2009
Tilastot
Käyntejä: 302
« Uudemmat - Vanhemmat »
ASHLFKEJLSHFDKL

Heräsin kuudelta -> kävin juomassa vähän vettä.

Palasin sänkyyn.

Mulla kesti yli tunti nukahtaa koska noi pihapiirin lokit kirku aivan täysillä koko ajan. Koko. Ajan. Kuulosti siltä et niit oli joku 30+ tossa pihalla.

Sit näin jotain hauskaa unta mis oli joku jännä Tosi-TV-sarja sarjassamme Tila Tequila tai Unelmien poikamies, mut siihen kai tehtiin hahmot tai jotain... xD EMT, se oli aika söpö ku yhdessä kohtaa niiden piti jättää mun pöydälle joku herätyslappu ja sit ne oli tyyliin "CONSIDER YOURSELF WOKEN UP" ja sit se yks tyttö (...se oli jostain syystä Heinin hahmo o_O) joka oli tosi semmonen asiallinen ja semmonen laitto tyyliin "Tämä on A5-paperi" ja jotain muuta tosi kuivaa. xD

Sit äiti herätti mut joskus varmaan puol ysiltä silleen et se avas mun huoneen oven ja sano kovaan ääneen "LAITA SIT PYÖRÄ KELLARIIN." Mä oikeen hätkähdin hereille ja sit olin viel ihan uninen ni olin et "Seonsielläjo..." vaiks tarkotin jotain et "no laitoinhan mä eilenkin/joo joo" xD sit äiti oli et "Mitä?" ni mä tajusin et mitä sanoin ja olin silleen "eimitään." Sit yritin nukkuu uudelleen ja näin taas jotain Tosi-TV-unta, mut siin oli tommosen sarjan lisäks viel joku ripariii menossa.

Emmäkään tiedä. :D

Ja nyt noi vitun lokitki on ihan hiljaa ku ei tarvii enää nukkua. MIKSI ON NÄIN.
« Uudemmat - Vanhemmat »