IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
4.6.2009
Tilastot
Käyntejä: 1803
Koko
195 jäsentä
Tyttöjä: 27 (14 %)
Poikia: 168 (86 %)
Keski-ikä
27,4 vuotta
Otos: 119 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,1 vuotta
Valvojat
erej, AIDAR

Jäsenet (195)

PawkiViinasikaAIDARPyrzy_UnforgiveN_Teeonhcwettex-SpcrtHehkekLottokonemuliiniEkstaasiAnkka|Topi|Topii-paishagelloyöjepoor
« Uudemmat - Vanhemmat »
"Varastetun tavaran vastaanotto/ostaminen on rikos"

Sama koskee nykyään myös varastetun elokuvan lataamista netistä,
mutta missä menee raja?

Onko radiokanavalla soivan, alunperin varastetun kappaleen kuunteleminen autoradiosta rikos?

Ja miten se selvitetään että onko ko. henkilö tiennyt tavaran/bittien/radioaallon värähtelyn olleen varastettua?

Jos perustaa palvelun, joka lähettää suurimmaksi osaksi mielivaltasta dataa, mutta aina silloin tällöin, kenenkään tietämättä seassa tulee Kill Bill Vol. 2

Eivätkö tässä tapauksessa vastaanottajat ole rikollisia?

Lähettäjä kyllä on.


Pureskelkaa.

Paskiihehe :DLuonut: PaskiiSunnuntai 18.04.2010 02:17

Rupesin täs ajankuluks tutkii vanhoda CD-levyi ja löysin jtn nelosen polttamii levyi ja sit aattelin waree ne biisit uusiks ja khylhän tää MCR oli kovaa ;)


Ainii se Michael Jacksonki on kuollu =( ku sitäki löyty....

Dzudit's all over now....Luonut: DzudTiistai 30.03.2010 03:08

Torrentz.com ei toimi ;<

sanoojAsia teksti!Luonut: sanoojKeskiviikko 26.08.2009 19:24

Hollywoodin yritys saada Pirate Bay pois Internetistä hyökkäämällä oikeusteitse yhtä sen palveluntarjoajaa eli Black Internetiä vastaan on epäonnistunut. Sivusto on jälleen toiminnassa uudesta osoitteessa käsin, eivätkä sen yhteydet maailmalle enää riipu Black Internetin palveluista, jotka keskeytyivät eilen Tukholman käräjäoikeuden määräyksellä. Sivuston ylläpitäjät siteeraavat blogissaan vapaasti Winston Churchillin 4. kesäkuuta 1940 parlamentin alahuoneelle pitämää kuuluisaa "We shall fight on the beaches" -puhetta, jossa tuore pääministeri vakuutti brittien taistelutahtoa Euroopassa leviävää natsivaltaa vastaan: "Me puolustamme saartamme uhreista riippumatta. Me taistelemme rannoilla, me taistelemme maihinnousupaikoilla, me taistelemme pelloilla ja kaduilla, me taistelemme kukkuloilla; me emme koskaan antaudu." Pirate Bay on korvannut omassa puheessaan Gestapon Ifpillä ja natsihallinnon MPAA:lla, mutta muuten puhe jäljittelee melko uskollisesti Churchillin mallia.

Pirate Bayn versio Churchillin taistelupuheesta kuuluu vapaasti suomennettuna seuraavasti: "Meillä on täysi luottamus siihen, että jos kaikki tekevät oman velvollisuutensa, jos mitään ei jätetä huomioimatta, ja jos me valmistaudumme parhaamme mukaan – kuten me olemme tekemässä – me osoitamme jälleen kerran olevamme kykeneviä puolustamaan omia Internetsejämme. Me tulemme kestämään sodan myrskyt, me tulemme selviytymään tyrannian uhkasta, tarvittaessa vuosien ajan, tarvittaessa ilman muiden apua. Vaikka suuret osat Internetseistä ja monet vanhat ja kuuluisat trakkerit ovat kaatuneet tai uhkaavat kaatua Ifpin käsiin ja MPAA:n vastenmielisen valtakoneiston hallintaan, me emme antaudu emmekä epäonnistu. Me taistelemme loppuun saakka, me taistelemme Ranskassa, me taistelemme ef-neteissä ja darkneteissä, me taistelemme kasvavalla luottamuksella ja kasvavan voiman tunnossa, me puolustamme Internetsejämme hintaan mihin hyvänsä, me taistelemme rannoilla, me taistelemme baywords.orgissa, me taistelemme Slashdotissa ja Diggissä, me taistelemme oikeussaleissa; me emme koskaan antaudu. Ja jos kävisi niin – mihin me emme hetkeäkään usko – että Internetsit tai laajat osat niistä joutuisivat vihollisen valtaamiksi ja sorron alle, silloin meidän merentakainen valtakuntamme, Anon-laivaston aseistamana ja miehittämänä, jatkaisi taistelua aina siihen saakka kunnes Cerfin lupaama hyvä aika koittaisi ja Uusi Maailma kaikessa voimassaan ja mahdissaan nousisi valtaan ja vapauttaisi meidät vanhasta."

lapaaa[Ei aihetta]Luonut: lapaaaPerjantai 05.06.2009 20:27

terveisiä niklakselta :D<3

_reipertti_huooohhoiLuonut: _reipertti_Torstai 04.06.2009 02:54

Vittuku tylsääää...
« Uudemmat - Vanhemmat »