IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
11.6.2009
Tilastot
Käyntejä: 397
« Uudemmat - Vanhemmat »

RauhaRiutuliesiLand ahoy!Luonut: RauhaRiutuliesiSunnuntai 15.11.2009 23:08

Ihmeellistä miten voi löytää ihmisiä mitä kiinnostavammilla tavoilla.

Vilkuteltiin kännykän valoilla tyypeille Turkuhallin toisella puolella. Ne alkoi vastailla meille. Sitten aloin vilkutella toisillekin. Piirsin ilmaan puhelinnumeroni kännykän valolla. Ensimmäiset tyypit piirsivät omansa ja me lähetettiin viesti niille ja juteltiin ja sovittiin tapaaminen<3 Loistotyyppejä. Sitten jälkimmäiset soitti mulle :))

Monellakohan nyt on mun puhelinnumero? Saa soittaa :)

Oltiin just lähdössä kotiin kun mun ja viereisessä bussissa istuvan pojan katseet kohtas :) Vilkutin sille ja kohta me vilkuteltiin kaikki niille, puhallettiin huurua ikkunaan ja piirreltiin sydämiä. Sitten kirjoitettiin julisteeseen puhelinnumero ja läntättiin ikkunaan :D Puhuttiin puhelimessa ja saatiin tietää, että ne oli palkittu banderollikisassa ja ne oli voittaneet paljon karkkia.

Tuokaa meille!?
Kolme tyyppiä tuli meidän bussiin tuomaan meille purkkaa :)) Nauroin, voin kertoo. Myös he olivat loistotyyppejä<3 Sanoi, että ollaan niiden parhaat naapuribussilaiset ikinä. Annettiin niille banaania :DD

Viimesen artistin aikana pojat rivissä vähän meitä alempana otti paidat pois ja alko pyörittää niitä päiden yläpuolella.



Oltiin shaking gamea randomeiden kanssa kun jonotettiin Turkuhalliin ja ryhmähalattiin "saa halata" -tyyppejä<3 Käveltiin isossa rintamassa kädet toisten harteilla ja kun tuli halaajatyyppejä vastaan niin halattiin sit oikeen koko letkan voimalla.

Olin ihan riehakas ja nolo ja hölmö ja onnellinen ja mitä mulle on tapahtunu!? :DD

Tykkäsin stroboista <3 Paitsi oisin kyllä tykänny enempi jos muut valot ois ollu kiinni kun ne leiskautti ne strobonsa.

Himmeetä kansaa. Nyt vähän väsyttäis.
« Uudemmat - Vanhemmat »