IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
25.6.2009
Tilastot
Käyntejä: 91
« Uudemmat - Vanhemmat »

Quatermass[Ei aihetta]Luonut: QuatermassMaanantai 18.01.2010 09:25

http://www.arvoarvostelut.net/ Kristillisiä leffa-arvosteluita? No, mikäs siinä. Odotin paljon paatoksellisempaa pakinaa, mutta yllättäen suurin osa arvosteluista(ainakin omien suosikkileffojeni) ovat ihan asiallisia, vaikka "epäkristillisistä" puolista napistaankin.

Tässä Potter-leffan arvostelussa kuitenkin päästään ihan kunnolla vauhtiin, sitä perinteistä itseään parodioivaa kiihkoamista, ja kaikkea mitä nyt Potterien suututtamilta kristityiltä voi odottaakin. Eli käsitteiden täydellistä sekoittamista keskenään(fantasiakirjojen noituus todelliseen noituuteen ja tämän sekoittaminen satanismiin, ja vielä tämän sekoittaminen kristittyyn saatananpalvontaan)

Mystisen ilmapiirin ja jatkuvan noituuden normalisoinnin pitäisi pitää kristittyjä kaukana tästä elokuvasta. Elokuvan sävyn ollessa varsin vakava, kaikkoavat normaalisti katselukokemusta helpottavat leikkimielisyydet. Tässä on kyse todellisesta noituudesta.


Heh.

Jätin arvosteluun kommentin. Saa nähdä poistetaanko se, jotta kukaan lukijaparka ei vain alkaisi pohtimaan sellaista hirveää ajatusta että mitäpä jos noituus ei olekaan saatanallista. :((
« Uudemmat - Vanhemmat »