IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
4.7.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 525
Koko
26 jäsentä
Tyttöjä: 22 (85 %)
Poikia: 4 (15 %)
Keski-ikä
31,5 vuotta
Otos: 18 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,8 vuotta
Valvojat
Lindamoo, [mar, pazz

Jäsenet (26)

{MarianneS4M1globensaijaij_ponsse-beaver_emjjjLindamoo[marAngeliQue^^minnakkanuppu83sanyeMiNNi^[Sonatar]PassionLifejulQ
« Uudemmat - Vanhemmat »
Jassu tuli meille neljän aikaan ja haettiin se asemalta. Ensiks vähä jäädyttiin, tuli kivoi hiljasii hetkii, mut ei sitä kauaa kestäny! :D Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa<3 Sit siinä pikkuhiljaa alettiin valmistautuun, suoristettiin Jassun hiukset :D hihi. Ja sit seittemän jälkeen lähettiin ajaan kohti Auraa ja oltiin Nuoriksel kaheksalta. Aluks oli tosi vähän porukkaa, niiku aina ja Elämän tarkoitus siellä jo soittelikin. Katteltii eka et jaa, onpa oudon näköne bändi Pasil. No mut sit mentii ylös ja alettii kattelee ni et ihan pirusti alkaa tulee ihmisä, ja loppuillasta lössiä oli kyl ihan kiitettävästi! Siinä ku ooteltiin ja kuunneltii ET:tä ja Charliesia ni alko jännitys kasvaa ihan pirusti.

Sit joskus kymmenen aikaan oli Pasin eka setti ja mentiin alas ja lavan eteen. Ja heti ekaks: Pasi kattoo meit ja hymyilee! Sit muutenki koko keikan ajan vaa kyyläilee ja naureskelee, kiitti! Ja samoin Saku (rummut)! Koko ajan vaa kattoo ja jää jäädyttään sillei kivasti. Mut Pasi oli niiin positiivinen yllätys!! Oikeesti, molemmat setit olin niin huh huh! Spiikeis vaa selittää jtn randomia ja repeilee iteki koko aja :D Tuli tottakai Rakkaudessa suuria ja Ole totta ja sit kolme uutta biisii levyltä :) Kuulosti ihan HELVETIN hyvältä! Ja sit ihan loistavia covereita oli valittu settiin oikeesti! Mm. Kaksi puuta, Äidin pikkupoika, En ole pyhimys, Kaksin rannalla yksinäiset, Musta aurinko nousee, Ake, Make Pera ja mä yms. Oli niin loistavat setit! Ja Pasin tanssi Äidin pikkupojas oli oikeesti näkemisen arvonen ;D Ainii, ja se oli laittanu oikee keltasen paidan kuulemma pääsiäisen kunniaks ;D Aaaaaaww oli komee!
Nii, ja encorena ku oli toiseen kertaan sit viel Rakkaudessa suuria ni vedettiin Jassun kans sellaset ihanat fiilistely-tuuletus-koreografiat siin koko biisin ajan ni Pasi kattoo meit heti biisin alus ja repee x) Kiitos!

Sitte nimmarijako, mentiin Pasin luo ni:
'Marika' -M
'Okei. Nimimuisti ei oo niin hyvä ku kasvomuisti' -P
'Mitä? Muistaks sä meijät? -M&J
'Joo tottakai, te olitte sillo matkamessuilla!' -P
Aaaw nii sulonen, hei c'mon oikeesti miten voi muistaa ku ollaann ähty se KERRAN aiemmin ja siitäki oli 2,5kk aikaa! Huh huh. <3
Sit juteltiin siinä tosi pitkään, varmaa yli 10min. Kivaku Pasi selittää iha törkeesti kaikkee, sit ollaan Jassun kans sinne välii vaa "nii, joo aivan, joo juujuu" ku ei saa kunnol suunvuoroo :D Ja toinen oli viel vähä kipeenä, ääni ihan menny :/ Silti puhuu mein kans siinä ikuisuuden :D Tollasia ihmisiä on oikeesti harvassa<3 Ja muutenki selitti siin sellasii juttui, et ei kaikki niiku todellakaa sellasii juttui faneil ala selittää. Nii ja btw, herran ilme oli näkemisen arvonen ku tuli hiljanen hetki ja oltii et "jäätyminen" ni tää vaa sanoo "jäätyy" ja vetää ihanan ilmeen x) Ja oli iha jees repeeminen herralla ku pyysin sen vesipulloo x) "No kai sä sen saat" :D haha.
Nii, ja kivaku Pasi on niiku meit päätä pidempi ja sit ku jutellaan ni se on oikeesti ihan sillei 5cm pääs meistä ni kiva kattoo sitä sillei, ja sitko se kattoo koko ajan silmiin<3 Apua, kauheeta hehkuttamista nytte! Noh, ei voi mtn. Joo ja otettiin siin sit kuvat ja halit viel.

Joo sitte jäätii kuuntelee viel Charliesin vika setti, jotenki nii laimeeta. Ja tyypit vähä kuivia siinä nimmarijaossaki. Noh, ei kaikki voi olla ihania.
Mut sit viel mentii kuuntelee ET:n vika setti, aw tuli kyl kivoi biisei, Ramona<3 Ja Sakulta ja Miikalta taas kivat kyyläykset (Y) Sit ko kuvasin Ramonan ni ku siirryn siihe lava etee ni Saku vaa kattoo ja hihittelee siel :D Hei pliis.
Sitten yhtiksiin! Huhuh mitä siitäki tuli, onneks ei ollu hirveesti yleisöö.
'Voitteks te tulla kuviin?' -M
'Nooo, jos saadaan kaikkien suostumus' - J-P
*roudailee ja jtn keskustelee*
'Jos me pyydetään oikein nätisti' -M
'Oltiiks me niin hyviä? Vaikka me ei edes vedetty foksia kevennykseks! Hei pojat, me oltiin hyviä' - J-P
'Kuviiiin joo tottakaiiiii!' -Saku (hyökkää heti siihe lavan eteen ku kuuli et kuvii :D haha, reps)
'Me hypätään täältä päälle!' -Pojjaat (joo kiva hei ku neljä jätkää pomppaa lavalta siihe noka etee yhtäaikaa, oli pakko ottaa muutama askel taakse :D)
Sitte joku äijä otti sen yhtikse, no eka poseerataan siin varmaa 2min iha täpöllä ja pojat huutelee kaikkee mukavaa, ei sovi päivänvaloon :'D Noh, sit katotaa se "kuva", nii eipä tää äijä mtn ollu ottanukaa, eiko uusiks :D Sit Saku vaa jtn muistaakseni Miikal "hei tuu takas, otetaan nyt nää kuvat, se oli vasta harjotuskierros" x) Otettii sit uusiks ja sit se onnistu, kivaku jätkät veti iha itteens kii ja sit tää kuvaaja viel "voisitteks te tiivistää vähä" ni kivasti liiskaannuttii siihe :P :D Sit otetaa joo sitä toista kuvaa ni jätkät kaikki vaa alkaa karjuu sillei eläimellisesti, pidä siin sitte pokka x)
Sit muut jatko roudaamist ni Saku vaa halus tulla viel kattoo et tuliks hyvät kuvat, nam<3
Sitte siitä lähettiinki Marjon ja Jarin kyydil ajelee kotia kohti :)
Ja Pasi datis oli heti keika jälkee menny vaa facebookii! ;D

KIITOS Jasmin seurasta<3
IIIIISO KIITOS, Jukka-Pekka, Miika, Saku, Jussi ja PASI! <3

[marJEE !Luonut: [marTorstai 01.04.2010 01:50

Joo elii Jassun kans sit lauantaina Auriksel kattoo Pasi Vainionperää ! :)
« Uudemmat - Vanhemmat »