IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
28.9.2009
Tilastot
Käyntejä: 893
Koko
7 jäsentä
Tyttöjä: 6 (86 %)
Poikia: 1 (14 %)
Keski-ikä
21,5 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,9 vuotta
Ylläpitäjä
ephemeral_

Jäsenet (7)

Pandasaurd0llfacez-Sook`Ki-ephemeral_Emppu|ttiituZORO
« Uudemmat - Vanhemmat »

ZageroMoiLuonut: ZageroTiistai 03.11.2009 14:45

Olen kotona. Eilen alkoi migreeni, lääkkeet loppu. Äiti antoi jotain myrkkyä illalla ja sitten aamulla, kun ei ihan toiminutkaan suunnitelmien mukaan. Olo on vieläkin pikkuisen kummallinen.

Mutta.

En ole vähään aikaan katsonut korealaisia sarjoja. Draamoja. Tällä hetkellä seuraan paria. Big Bangin TOP näyttelee yhdessä näistä. Iris on sarjan nimi. Nam. Aseita, toimintaa, upeita henkilöhahmoja, mieletön juoni, loistavat näyttelijät. Lee Byun Hun, myös Hollywoodissa G.I. Joessa näytellyt, näyttelee yhtä pääosaa. Ja TOP yhtä kans. Unelmieni täyttymys.

Nyt saatiin Big Bangin biisi sarjan soundtrackiltä.
http://www.youtube.com/watch?v=66iJsJUiucs
Olen kaivannut Bangin musiikkia. Kun ovat Japanissa, kuulostavat melko kamalilta mielestäni. Koreassa, korealaisen draaman soundtrackillä jätkät kuulostavat loistavilta. Ja nuo kohtaukset tuossa musiikkivideossa. Haluan kattoa seuraavat kaksi jaksoa, mutta kun ei ole vielä subeja missään ;___;

//Kello vähän vajaa yhdeksän. Vuorokauden päällä ollut tuo migreeni. Päivällä oli melkein hyvä olo, kun olin yksin ja hiljaa kotona. Tultiin tunti sitten takaisin erään sukulaisen 80v. päiviltä, jossa oltiin kolme tuntia. Nyt tuntuu, kuin joku poraisi isolla porakoneella ohimoistani läpi.
« Uudemmat - Vanhemmat »