IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
30.9.2009
Tilastot
Käyntejä: 328
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
22,6 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 22,6 vuotta

Jäsenet (1)

Mirsku`
« Uudemmat - Vanhemmat »

mimpulainen[Ei aihetta]Luonut: mimpulainenTiistai 09.10.2012 11:14

Katson ympärilleni, mutta en näe Sinua, koetan koskettaa, mutta en tunne mitään. Huudan, mutta Sinä et tule vastaan. Viimein kun olen hiljaa ja kuulen sydämeni lyönnit, tiedän - siellä Sinä olet.

Opetit meille kaikille pyyteetöntä rakkautta, uskollisuutta ja kunnioitusta. Kuljet kanssamme joka hetki ja tiedämme että sinun on nyt hyvä olla ja meillä ainutlaatuiset muistot, jotka lohduttavat.

Millainenkohan on hevosten taivas? Toivottavasti sielä on rutkasti vihreää heinää ja monia hehtaareja tilaa juosta. Joka tapauksessa, se ei varmasti ole enää entinen kun sinä olet sielä. Ei täälläkään tule kaikki olemaan entisensä. Opetit niin monelle niin paljon, ainaki mulle. Ja sitä on vaikea kuvitella että et ole täällä enää, turvallisena ja tuttuna. Oot saanu alottaa uuden elämän, mutta silti sua kaivataan täällä. Naurata sielä vaa kavereitas niillä sun helvetin suurilla korvillas ja älä koskaa menetä sitä sun ainutlaatusta luonnettas♥

Nuku rauhassa Suvi-Manteli, sano Muistolle ja Takulle terveisiä.

"Ethän pelkää pimeää, siel on monta kynttilää. Ja viimein, sun matkaan ei pääse saattajatkaan"

psychokiller[Ei aihetta]Luonut: psychokillerSunnuntai 14.03.2010 15:14

njoo eilen illalla siivottiin talli ja kaikkee ihkuu ja piti kattoo leffa joku keisarin uudet kuviot muttei toi kone toiminu :D::D:DD siivottiin karsinat Sennillä. tänään uudestaan + turpeet karsinoihin.

sit mennää montulle rämpiin Mantelin kaa. :D kakspäällä! <3 ja vahditaan tässä Sinnaa ja syön lämppäriä :)


mut tnä kotiin! =((((


ja ps. 62 kuvaa, blogimerkintää ja videota -.-
« Uudemmat - Vanhemmat »