IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
6.10.2009
Tilastot
Käyntejä: 2 004
Koko
23 jäsentä
Tyttöjä: 6 (27 %)
Poikia: 17 (73 %)
Keski-ikä
24,8 vuotta
Otos: 15 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,3 vuotta

Jäsenet (23)

haneletanumisuK-ttethunderbollSuntturaKaikkonen_sarihaHeseKSaapas{Jamo}madariSunrise^^LaurzinaLucasChristianpinkspiderRCM87
« Uudemmat - Vanhemmat »
Jaa, heti kun pääsee (jäälleen) galtsuun, niin ulkoasu muuttuu.. Tosin tääkin on okoo. Pyöreet muodot tosin on aikalailla BLAH! No, mut joo. Kivat vaaleet värit yms. Luulen, että se vaihetaan takas. Aik harmi jos niin tehään..

(Ratsastus)tunlt'/tallilt yleensäkki vähän sälää mainittavaks Blogiin ::
- Menin Spotilla, ja ei ois uskounu musta, koska melkeimpä huonoin omasta ryhmästä. Meni kyl ihan hyvin. Laukannostossa yks pukkiyritys. HAA-HAA, ei onnistunu.. käynti-laukka vasta tokalla kerralla onnistu D:
- Spot oli aikalailla kauhee hoitaessa.
-Lidliin pakoon Dooriksen talutusta (ei millään jaksanu mennä taluttaa sinne, kun ei kumminkaan ollu taluttajientunti, eikä siit saanu talutust ilmasentunnin säästöön).
-Pelastettiin Julian (= paras <33) kanssa koirajoutumast auton alle.
-Hyvästelin Nancyn, joka lähti seuraavanapäivänä makkaralle(veikkaan)/lopetettavaks. 16, kyllä siinä sai ravata ;DD
-Näin ihanan 3kk Clains Bitzin, niin S-Ö-P-Ö!!
-Avustin Montun(=rakas poni, en päästä irti) kanssa.

Pitäiskö tilata VIP? Not sure..

violet--wingsNäin :DDLuonut: violet--wingsTorstai 08.10.2009 18:42

MIKÄLI OLET VITUN TYYTYVÄINEN UUTEEN GALTSUUN JA SUA ÄRSYTTÄÄ KAIKKI KEITÄ EI KIINNOSTA EES YRITTÄÄ OPETELLA KÄYTTÄÄ UUTTA PAREMPAA GALLERIAA NII KOPIOI TÄÄ VITUN NOPEE BLOGIIS TAI TULEE MAAILMANLOPPU.

eliza-86uus galtsu.Luonut: eliza-86Torstai 08.10.2009 17:32

No monet on morkannu tätä uutta galleriaa mut mä oikeestaan pidän tästä. Onhan tähän totutteleminen mut mut ihan kivahan tää on kuitenki...;)

hopsuhUudistuksestaLuonut: hopsuhTorstai 08.10.2009 17:30

Epäilin ensiksi uutta kalleriaa, kun näin ne kuvat siellä yhteisössä.

Nyt kun uudistus on tehty ja pari päivää käytettynä, tää uus kalleria on paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaljon mahtavampi ku se vanha.
Vaikka värit hieman muistuttavatkin ii2:sta. Silti tämä ei ole ii2:n kopio... Tämä on ainutlaatuinen uudistus.

Siirtykää uuten aikakauteen lapsukaiset ja ottakaa keksi. :)
MIKÄLI OLET VITUN TYYTYVÄINEN UUTEEN GALTSUUN JA SUA ÄRSYTTÄÄ KAIKKI KEITÄ EI KIINNOSTA EES YRITTÄÄ OPETELLA KÄYTTÄÄ UUTTA PAREMPAA GALLERIAA NII KOPIOI TÄÄ VITUN NOPEE BLOGIIS TAI TULEE MAAILMANLOPPU

iLonAchanuusi ulkoasu, uudet kujeet!Luonut: iLonAchanKeskiviikko 07.10.2009 23:14

"Ensi viikolla IRC-Galleriaan tulee uusi käytäntö: kaikki kritisoijat saavat toimistaan varoituksen. Emme halua kuluttaa turhaa tietokantatilaa jatkuvan valittamisen tallennukseen. Uusi filtteröintijärjestelmä kalastelee sanoja kuten "uusi ulkoasu, paska, perseestä, pitää muuttaa, muutettava, angst, yhyy, tapan itteni, kenkälusikka, juon bensaa". Automaattinen bloginlukuohjelma kalastelee näiden sanojen lisäksi muihin vastaaviin sanoihin sopivan sisällön jokaisen käyttäjän blogista. Tämän jälkeen ylläpito tarkistaa kyseiset merkinnät ja varoittaa/poistaa kyseiset käyttäjät.
Koska tällaisia muiden käyttäjien leikkisästi nimittämiä, ns. "teinikäyttäjiä" on niin paljon, suunnitelmiin kuuluu lähiaikoina myös koko IRC-Gallerian "uudelleenkäyttöönotto" -kaikki käyttäjät, päiväkirjamerkinnät ja muu data poistetaan, jolloin IRC-Galleria saataisiin puhdistettua ja näin voisimme aloittaa puhtaalta pöydältä. Myös Gallerian nimi aiotaan lähiaikoina muuttaa KGee:ksi ja alaikärajaksi pistämme ikävuoden 16. Sitä alemmille ikäluokille on suunnitteilla oma kuvagalleriansa, nappulakuvat.com, joka julkaistaan tammikuussa 2010. Tiesimme kyllä, että tämä uudistus aiheuttaisi vastustusta, mutta tällaisesta itkuaallosta emme osanneet uneksiakaan.
Huhuja vanhan ulkoasun palauttamisesta ei tule uskoa; huhujen aloittajien käyttäjätunnukset tästä lähin poistetaan pysyvästi.
Kiitos huomiostanne.
Jape, ylläpitotiimin jäsen."

WildmageKas, Galleria uudistui.Luonut: WildmageKeskiviikko 07.10.2009 01:41

Jopas näkyy monia vihaisia kommentteja gallerian uudistuksista. Omasta mielestäni ne ovat oikein hyviä! Boksin katoaminen meiltä non-VIP-jäseniltä on sääli, mutta kaverilista on kuitenkin sitä kätevämpi.

Ehkä uutta ulkonäköä olisi voitu tuoda hitaammin esille, ihan vain osa kerrallaan, niin huutomyrsky olisi ollut hiljaisempi ja rauhallisempi. Luulen kuitenkin että aika lyhyen ajan sisällä vihaiset käyttäjät rauhoittuvat kun sivuston rakenne käy tutuksi. :)

Oleellinen tieto o n paremmin esillä. Ainoa asia josta voin valittaa on kuvien selaus - jos katson käyttäjän kuva-albumin kolmatta sivua ja kuikkaan nopeasti yhtä kuvista, ja katsomisen jälkeen palaan selaimella edelliselle sivulle, niin olen yhtäkkiä albumin ykkössivulla. Kuvien katsominen on siten vaivalloisempaa. Onkohan tälle jo ratkaisu kiikarissa?

VicentGallerian uudistusLuonut: VicentKeskiviikko 07.10.2009 00:42

Suhteellisen ärsyttävää katsoa kuinka aina ollaan kaikkea uutta vastaan jokaisessa asiassa(toki saa olla ja pitää olla oma mielipide)... Ja koska ei ole oikeastaan edes syytä siihen muutakuin korkeintaan jääräpäisyys että mitään ei sais muuttaa vaikka se olisi parempaan päin! Ei saa olla niin paikoilleen jämähtäny/rutinisoitunu että ei kestä pientä uudistusta!

Ajattelin tässä vähän listata miinuksia ja plussia mitä tässä käynyt ilmi mikä on jees ja mikä ei...

+Plussan perkeleet+
-Ensimmäisenä nyt tuli mieleen tämä blogi(Päiväkirja) monipuolistunu aivan hitosti.. Saa esim. videoitakin liitettyä suoraan eikä enään tyhmiä linkkejä vaan
-Järjestys... Saattaa hieman aluksi olla hämillään kun yrittää etsiä missä kaikki on mutta kyllä tää paljon paremmin on mietitty kuin edellinen galleria ja siten myös sujuvampi käyttää
-Teemat/Modaukset jotka on valmiina omassa profiilissa valittavana on ihan helvetin hyvä lisä ja varsinkin kun niitä varmasti tulee vielä lisää ja voisi itsekkin väsätä jotain joskus kun kerkiää
-Kuvat/Albumissa paljon hyviä uudistuksia kuten oletuskuvan valitseminen albumeihin... Ja kuvia voi lisätä monta kerralla...
-Kaveri listan muuttaminen naamakirjamaisemmaks on hyvä niin voi nähdä toistenkin ihmisten ystäviä vaikkapa
-Voi selailla uusia videoita/blogeja... Ei kai ennen pystyny? Muutakun etusivun "nyt" jutusta


-Miinuksen perkeleet-
-Ensimmäisenä nyt hieman vituttaa tämä uusi väri maailma etusivulla ym. paitsi omassa profiilissa... Olisi hyvä jos saisi kaikki gallerian väri maailmat valita itse vaikka jostain valmiista jutusta tj.
-Entiset modaukset ei toimi ainakaan itsellä
-Hieman sekava aluksi mutta siihen kummiskin tottuu ja oppii
-Hieman takkuilevaa/pätkivää on vielä käyttää mutta niinkun se onkin etusivulla sanottu sen pitäisi olla ohi menevää parissa päivässä tj.
-En ainakaan itse ole löytänyt sitä enään mistä näki etusivulla että monta käyttäjää kirjautuneena ja kuinka monta käyttää itse galleriassa on... Tykkäsin siitä :P


Voi olla että jotain jäi mainitsematta tai muistan jotain väärin mutta mutta... Kyllä nuo plussat pesaa miinukset aivan 10-0 minun mielestä!

P.S Voi teitä jotka luulitti/luulette oikeasti että galleriasta tehtiin k-16 kello kymmenen-seiskan välille haha xD Järkeä saa ja pitää käyttää! ;P Vaikka ei olisi ollut kyllä yhtään hassumpi vaihtoehto

FryGuyEi valtaa teiniapinoille!Luonut: FryGuyTiistai 06.10.2009 21:54

Toivottavasti ylläpito pitää kiinni tästä uudistuksesta kaikesta huolimatta. Paluu vanhaan osoittaisi enimmäkseen heikkoutta. Vaikka näin raju uudistus onkin ajettu läpi keskeneräisenä niin ipanoiden täytyy vain tajuta, ettei se kerrasta täydelliseksi tule. Suunta on hyvä, mutta matka pitkä.

Uudistuksiin täytyy vain tottua. Kitisijät osoittavat vain kyvyttömyyttään omistaa muuta elämää kuin gallerian.
« Uudemmat - Vanhemmat »