IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
14.10.2009
Tilastot
Käyntejä: 279
« Uudemmat - Vanhemmat »

Digitalscratchpiirtämisen tuskaLuonut: DigitalscratchMaanantai 09.11.2009 02:14

MIKS PYYHEKUMI ON AINA HUKASSA KU PIIRTÄÄ

KOKO AJAN

(enkä mä voi ees sanoa "kumi" ku mietin heti et RUBBER ja sdfsdf Hetalia.)

ja vittuku mun kaikki copicit kuolee. :---D Mun Milky White kuoli, sit kuoli Egg Shell ja nyt Blender. Kaikkii on kyl varalla yks mut asdf pitänee noista ihonväreistä tilata täyttöpullot ettei käy vahinkoa.

Ja miks mä nyt kiirehdin tota väritystä ku ootin niin kovin et pääsen siihen asti? xD No ehkä halusin vaan niin kovaa värittää Amerikan lippiksen. Ja tikkarin.

Oisin ilonen jos ehtisin viel ehkä kaks tai kolme kuvaa värittää loppuun ennenku meen nukkumaan. Ku haluisin skannata kaikki kerralla. x_x


Hah, äidin joku nuoruudenystävä oli tääl käymässä ja sit se pyysi saada nähdä mun piirroksia... tulin hakemaan niit mun huoneesta ku tää on niin sotkunen etten ois kehdannu päästää sitä tänne mut sit se oli sillai et "no mua ei hätkähdytä kyl enää mikään" ku senki poika tai tytär tai joku oli kai tosi sotkunen nuorempana... Sit mul oli kaikki WIPit tossa levällään ku suunnittelin jatkavani niit tänään ja sit se näki niinku ton USxUK-kuvan jossa on menossa melkoinen kielari, ja FrUk -kuvan missä Ranskal on enemmän tai vähemmän perverssi ilme ja Englanti on vaan... semmonen tsundere uke. Ja sit se sano vaan et "mä tykkään näistä pusukuvista". ANTEEKS MITÄ!?! 8---D E-ehkä se ei huomannu et ne on molemmat miehiä. Tai ku... se oli semmonen harmaatukkainen joku 55-vuotias nainen... se oli hämmentävää.

Ja sit se katto tota South Park -kuvaa mun seinällä ja kysy siit Kylestä (ja Stanista) et "no onks noi nyt niinku hyvästelemässä vai onks toi (Kyle) vaan jotenki ekstaasissa?" WTF? :DDDDD

Mut joo. Ihan hienoa Taitsi, ihan hienoa.

asdf

jee ehkä mä piirrän taas. 8---D ja katon lisää Jackie Chan Adventuresia.
« Uudemmat - Vanhemmat »